Sanki o yaştaki adamlar kendi yaşıtlarına bakar gibi hissediyorum yasitim bir erkek olsa karşımda adım atarım ama konu olgun ve yaşça büyük erkekler olunca dışarda anca hayallerini kurabiliyorum bir adım atsam karşılığını alma şansım var mı yoksa çocuk gözüyle mi bakarlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu düşündüğün şey çok doğal. Yaşça büyük birine karşı bir adım atmak daha zor geliyor çünkü kafada hemen çocuk gibi görür mü sorusu beliriyor. Ama her olgun erkek genç bir kadına çocuk gözüyle bakmaz. Mesele yaş değil, duruş ve iletişim. Kendini net, özgüvenli ve sınırlarını bilen biri olarak gösterirsen algı da o yönde olur. Yapmacık bir olgunluk takınmana gerek yok. Sakin, doğal ve kendin olarak yaklaşırsan karşılık alma ihtimalin var. En önemlisi kendini küçültmeden, eşit bir yerden iletişim kurman.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen istedikten sonra şansın daha çok tabiki
016 Yorumla
Soran4 ayDışarıda adım atamıyorum ama tepkisini kestiremedigimden
Soran4 ayHayır aslında belirli değil ama dünkü gördüğüm adamda gözüm kaldı😅 kaçırdığıma çok üzüldüm
Soran4 ayDiyosun🙂
Soran4 ayBilemem baya iyiydi kendisi😅
Soran4 ayTip olarak pek değil donanım ve kişilik olarak iyi duruyordu bakışları güzel elleri de büyük olunca😅
Soran4 ayFKDKDKSKDMSMSKS ay haykırdım biriyle konuşuyordu yanımda dinledim biraz işinde gücünde bilgili olunca ilgimi çekti kendisi, tutacağı tutan ellerine de bakmadan geçemedim napalim ellere bakmaktan yüze bile bakamadım doğru dürüst gerçi utançtan da olabilir😅
Soran4 ayOlay yanlış anlaşıldı dün akşam otobüste yanyanaydık😅 keşke tesisatçı olsaydı da evime gidip gelseydi😄
Soran4 ay:))
- 4 ay
Yaş kaç
4 ayBende senin gibi taze kızlardan hoşlanıyorum
Bu yorumu yapan bir pedoya "bayatı kim napsın zaten" yazmışsın ama kendinde küçük sapık gibi baban yaşındakileri istiyorsun 🤔 18 yaşındasın ve berbat bir sapıklığa, ilgiye muhtaçsın. Seni sadece cinsellik için mutlu ederler baban yaşındakilerin altında üstünde yatmaya devam et bu kafayla daha çok batarsın.30 Yorumla
4 ay30 yaşında flortum vardı. Kesinliklikle 25 linkler gibi kaprisli değiller ve netler, hayran olmuştum kültürüne filan. En doğru karar olur ayrıca çocuk gibi görmüyorlar öyle gorenle de görüşme zaten
60 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kendinden büyük erkekler seni illa çocuk olarak görmez ama çoğu “acaba bana küçük mü gelir” diye tereddüt eder 😊
İlk adımı illa romantik atmak zorunda değilsin. Ortak ilgi alanı açarak sohbet başlatabilirsin, soru sorup fikrini merak ettiğini gösterebilirsin. Olgun erkekler genelde zeki, kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanır 💫
Yaş farkından çok tavrın ve enerjin belirleyici olur. Kendine güvenen ama saygılı bir yaklaşım serersen karşılık alma şansın kesinlikle var 😉💖21 Yorumla- 4 ay
Hanımefendi cümleleriniz o kadar doğru ve yerinde ki yaş farkının ne denli göreceli olduğunu kanıtlar nitelikte.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
120Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aySen de olgun ruhluysan sorun olmaz
Mesela ben 18.20 yaşındaki birisini istemem kac yas var aramizda ergen gibi görürum
Fakat akli basindaysa durumlar degisebiliyor
30 35 yasinda ihtiyar ruhlu çökmüş bitmis bir kadin bana terstir mesela
Ama pozitif akli basinda giyimi kusami hal ve hareketleri ilgi cekerse hayir diyemem
Ne oldu simdi 18 20 yaslardan 30 35 e ciktim makas araligina bakar misin
Ayni sekilde olgun bir erkekte de bu makas araligi vardir seni isteyebilir arzulayabilir yani
Abi gibi yaklasip kandirmasinda00 Yorumla Nasıl huyların var karakterin nasıl karşındakinden beklentilerin neler olgun insanlar bu kişiyi taşıyabilirmiyim kaldırabilirmiyim diye bakar ve seni tanıdıkça sen onu kaldırabilirmisin huylarını vs yi davranışlarını ona göre karar verir yoksa bunlar düşünülmezse iki tarafada o ilişki zulüm olur
00 Yorumla
4 ayReşitsen artık olgun bir bireysindir neden çocuk gibi görünesinki, tabi karşı tarafın kendine göre de bir çizgisi ve kriterleri olabilir, onun için bişey diyemem. Bu durum kişiden kişiye değişir mesela ben yaştan önce çok daha farklı özelliklere bakarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayOlgunlar ciddi ilişki isteseydi çoğu evlenmişti bu güne kadar böyle düşün ve ortalama senden 5 yaş büyükse sen o ilişkide mutlu olamazsın çok zor kadının büyük olması her zaman daha mutlu bir ilişkiye karşılıktır kadınların geneli ciddi takılmalık ister bizde ise genelde günlük takılmalık daha baskın yaş büyük olunca da ya evlenmek için evlenen biri e denk gelirsin sürekli aldatılırsın veya ihmal edilirsin ya da yaşıtlarından kimsenin almadığı birini almış olursun
20 Yorumla
4 ayYaşın kaç ve senden ne kadar büyük birini istiyosun hayatında bu önemli 10-15 yaş dıyosan yani çocugu gibi görür ama senin enerjine yetişemez uzun soluklu ilişkide sıkılırsın fazla olgun davranışlardan 🤢
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay19 yaşındayken 24 yaşında sevgilim vardı o dönem çok gözümde büyüttüm işte üniversite mezunu işe girecek çok olgun vs diye zamanla ben üniversitemi bitirdikten sonra onun aslında zerre olgun olmayan basit bir insan olduğuyla yüzleşmiştim sonra yaşıtlarıma yöneldim ve onlarla daha uyumlu oldum olgunluk yaşla asla olan bir şey değil yaşanmışlıkla oluyor 22 yaşında dahi çok olgun olan erkekler tanıdım o yüzden çık bu ön yargıdan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayboş ver et ben benden 11yas buyuk adama asik olmustum.. adam olur olmaz seyler istedi benden.. onlar bildigin ac kpekler.. doyumsuzlar.. ve bana oda diyordu istedigi seyi vermeyince ayni cocuk gibisinn halbuki kendisi psliktii megerse bide evliymiss cocuklarida varmisss :(
en sonda tekmeyi bastim00 YorumlaKişinin karakterine göre değişiyor.
Kişi gerçekten olgun ise seni oyuncak ve heveslik görmez.
Olgun olan kişi hayatına aldığım kadını yatağa değil de hayatı yaşamayı tercih ederse güzel olur.00 Yorumla
4 ayBu kişiden kişiye değişir ama senin yolun çok tehlikeli olabilir çünkü bu devir çok kötü yani hayatın alt üst olabilir seni uyarıyorum. E peki insanları nasıl tanıyacağım dersen gerçekten çok zor yani birazda şansın olacak
00 YorumlaBir kere benden 7 yaş küçük biriyle çıkmayı denemiştim, kendisi ile kültürlerimiz uyuşuyordu fakat bir yerden sonra olmadı ya, üzücüydü. Bazı şeylerin oturmuş olması gerekiyor ciddi bir ilişki için iki tarafta da.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Bir de onlar gibi olduğunu düşün. Ya da onların senin yaşında olduğunu. Yani akranmışsın gibi davran. Pek değişen bir şey olmaz. Hatga olgunlar sana yaşıtlarından fazla yürür. Merak etme.
01 Yorumla
Soran4 ayAma dışarda karşılaşıyorum bu insanlarla tepkileri ne olur kestiremiyorum normalde utangaç biri de değilim ama konu benden büyük biri olunca çekingen oluyorum.. adım atamıyorum
4 ayKardeşim hadi en fazla 10 yaş olsunda yaşınıza yakın insanlarla görüşün. Zira aldanma oranın senden büyük erkeklerde daha çok olacak. Belki kullanacaklar. Büyük konuşmayayım. Bende bekarım ama hem sınırlarımız var hemde bence yaş farkı çok doğru değil. Zira jenerasyonlar arasında büyük farklar var. Olay sadece çekim değil. Muhabbet, eğlence, zevkler vs. Hiçbir erkek genç bir kadına hayır demez ama biraz düşünmek lazım bu konuları.
00 Yorumla
4 aykarşındaki insana göre ve senin yaklaşımına göre değişiklik gösterir, hayatıma göre son iki kişi 23 25 yaşlarında idi onlar yaşlarının epey ötesindeydi..
Bu tercih ve senin yaklaşımınla alakalı00 YorumlaYaşının kaç olduğuna bağlı olarak erkeklerin seni çocuk değil bir genç kadın olarak göreceğine emin olabilirsin. 34 yaşımdayım ama partnerlerim son 3 yıldır 21-22 yaşlarında ve herşeyden de memnunuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Yaşın küçük diye sana farklı çekici geliyordur bazı şeylerde boş iş düşündüğün gibi değil su an algılayamıyorsun yaşıtlarınla ol
04 Yorumla
Soran4 ayErgenligimden beri böyle. Ne kendimden küçüklere ne yaşıtlarıma ilgi duydum yaşça büyük adamlar ne istediklerini biliyorlar biraz daha hukmediciler şimdi reşit olmam sadece bu isteklerimi artık gerçekleştirme şansı sunuyor, yasitim hiç çekici gelmiyor hepsi çocuk gibi
Soran4 ayKüçük kız çocuğu kategorisinde değil çıtır kategorisinde oluyorum buna bir cevap veremem🙂
4 ayBen kendimden çok genç kadınlardan hoşlanıyorum. Sen çok yanlış düşünüyorsun. Senin yaş kaç ki?
Kaç yaşında erkeklerden hoşlanıyorsun?
07 Yorumla
Soran4 ay18, 30-35 yaş bana çok çekici geliyor ama genelde dışarıda gördüğüm yaşını bilmediğim ama benden yaşça çok büyük olduğu belli olan adamlara ilgi duyuyorum.
- 4 ay
Çok normal. Benim en genç sevgilim 18 yaşındaydı.
Soran4 ayBence de olabilir hatta daha iyi ama işte dışarda adım atmak zor adamin kendisi adım atsa cesaretim olur ama benim atmam gerekince napmam gerektiğini kestiremiyorum
- 4 ay
İstersen akıl vereyim biraz
Soran4 ayOlur
- 4 ay
Tamam 2 dk bana bakar mısın?
Soran4 ayDinliyorum
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merak etme her olgun erkeğin çıtır kız hayali vardır.
30 Yorumla
4 ayBiraz cilve, biraz da kadınlık, tabii aradığın şey cinsellikse. Diğer türlü, sevgililik vb. zor bir durum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayStandart bir kadının hareketlerinden uzak kalarak hareket ederseniz , bir şansınız olabilir.
Aksi halde kullanılma ihtimaliniz çok yüksek.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYalnız değilsin bu konuda bir önceki sevgilim 19 yaşındaydı ve cidden mutluydu çünkü o yaşlarda erkekler çocuk oluyor daha ben takılmalık kafada olan biri değilim sende öyle değilsen ve eğlenceliysen bu benim için önemli konşabiliriz
00 YorumlaCiddi ilişkimi istiyorsun takılmalık cinsellik gibimi
07 Yorumla
Soran4 ayTakılmalıktan yoruldum doğru dürüst bir ilişki istiyorum
Soran4 ayTam tersi olgun biri ile ilişki yürür gibi..
Soran4 ayTüh yazık oldu
Bende senin gibi taze kızlardan hoşlanıyorum
017 Yorumla
Soran4 ayBayatı kim napsın zaten
Soran4 ay18
Soran4 ayYok🤗
Soran4 ayİlgilenmiyorum teşekkürler🙏🏿
- 4 ay
Bak daha demin diyorsun ki olgun erkeklerden hoşlanıyorum ben olgunum deyince de tribe giriyorsun allah benim içimi biliyor kötü düşüncem yoktu ses aticaktim sana burdan kendimi anlatmak yasadiklarimi anlatmak içinde siz insan oğlu boylesiniz işte hemen kötüyü dusunursunuz neyse
Soran4 ayKötüyü düşündüğümden değil sosyal medya üzerinden birileri ile iletişimde olmakla ilgilenmiyorum kibarca reddettim.
- 4 ay
Ne alakası var burdakiler de insan değil mi bir kalbi duyguları yok mu yeter ki tanıdın kişi insan olsun gerçekte yüz yüze sosyal medyadan değilde farklı şekilde tanisanlarinda sonunu görüyoruz daha önceden bir sorun yaşadın için belki tedirginsindir ama herkes bir olacak diye bir şey yok ona kalırsa sende şu an burdasın ve insansın karşındaki insan da robot değil chat yapay zeka filan da değil ama ne anlarsınız ki boş ver
Soran4 ayNe kastın be..
Soran4 ayTabii haklısın🙏🏿
Soran4 aySugar daddy severiz😄
Soran4 ayHelal olsun aklettin
Sen kaç yaşındasın ve hangi yaştaki erkeklerden hoşlanıyorsun ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayOnların olgunluğu, ruhsuzluklarından. Çünkü insan yaş aldıkça mantıkla hareket eden birine dönüşüyor. Sanma ki seni sevecekler... Aksine, sadece kullanacaklar. Ki çoğu muhatap da olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayTavrına, zekana ve özgüvenine göre değişir. nasıl yaklaştığına bağlı. özgüveni yerinde bir kadın isen, mutlaka dikkat çekersin. benim için öyle
00 Yorumla
4 ayBu konu halledilebilir bir konu. Sana detaylı taktikler verebilirim.
00 YorumlaTabi yaş önemli bir unsur, aranızdaki yaş farkıda önemli ama kaybedecek bir şeyin var mı?
00 Yorumla
4 aybana yaklaşabilirsin. ben de senin gibilerden çok hoşlanıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Açıkçası ben çocuksu kadınları daha çok seviyorum, öyle çok olgun kadınlar sıkıcı geliyor 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 aySenin yaşın da karşındaki kişinin yaşına göre değişir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
4 ayBu sana bağlı, durduk yerde olmaz tabi de biraz ortam yaratmak gerekiyor bunun için
00 Yorumla
4 ayDuygusal zekan yüksek se...
Ama her ikinizin de.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. 10 yaş fark olmadığı sürece sorun yok bence.
20 yaşında birine niye çocuk olarak bakayım 🤷🏻00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
4 ayGenelde genç bir kadın tarafından beğenilmek yaşça büyük erkekleri etkiler.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aySana neden cocuk gozuyle bakayim. Sen kac yasindasin.
02 Yorumla- 4 ay
Bana bi ula saana
- 4 ay
Sugara ne dersin
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayNe kadar büyük mesela ve sen kaç yaşındasın?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Çocuk gözüyle bakarlar. Aile kurma işi bambaşka boyut
00 Yorumla
4 ayGenelde çocuk gibi görülürsünüz ama karakterce olgunlaşmış kızlar da olabilir o yaşlarda
00 YorumlaBende herzaman kendimden kücük kızlara ilgi duymusumdur
06 Yorumla- 4 ay
Bu normal değil
- 4 ay
Ne kadar
- 4 ay
Hiç normal değil kızınız olsa ne derdiniz
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayNeden ki çok böyle minyon küçük bir yapım varsa normal
01 Yorumla- 4 ay
Hm öylemi diyorsunuz normalmidir yani bilemedim bana göre çocuk gibi görünüyor olabilir olgun erkek gözünde 👀👀
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. çocuk gibi davranırsan kaçarlar o doğru ama kısa süreli olur çoğu ben söyleyeyim sana
04 Yorumla
Soran4 ay😐 ben biraz daha sanırım ciddi olabilecek aklı başında birini istiyorum
Soran4 ayBilemiyorum artık
4 ayOlgunlarda genç sen bir adım at onlar bin atar
01 Yorumla- 4 ay
Genç kadınlardan uzak durmalıdır
Gizli Üye(30-35)4 ayBelli bir yaşın üzerinde olgun erkek çocuk bakıcılığı yapmak istemez.
Şahsi fikrim böyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayÖnce mesajları dene, sonra ilişkiler kendiliğinden olur.
Sen yeterki iste gerisi kolay zaten.00 Yorumla
4 ayonlar yaklaşır sen nasıl kurtulacağını düşün. sen de bana yardım et şimdi. Ben Ölmeden PAULEY PRETTA yı görmek istiyorum. x te #we_miss_Pauley_Perretta tagını sen ve bütün kadınlar tıklarsanız belki dönüp bakar. O aykırı ve müthiş bir kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAsla. Onlarda senden çekşniyodur emin ol. Kızın olgun sevmesi erkeğin bunu hissetmesi harika olur. Kaç yaşındasın mesela çok hoş bulsan kaç yaşındaki birine olur verirsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayMerak etme seni çok iyi anlayacak hatta her gün şımartıp sürprizlerle hayatın zevkini almanı sağlayacklardır ama senin adım atman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySaçına kırmızı gül tak... Git bir selam ver. Adam seni zorla olduğun yere indirip skcek değil. İlgini belli et... Bu hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayçocuk görmezler , merak etme. çocuksan bile büyürsün merak etmem. biz de bir zamanlar çocuktuk , merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBebeğim Yaşın kaç Kaç yaşlarındaki erkeği tavlamak istiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayben gibi biriyise çocuk gözüyle bakmaz. ben şahsen çıtır seviyorum. çok tatlı oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAradığınız uzun boylu kaslı zengin büyüğünüzle size mutluluklar dileriz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkeğine bağlı , çıtır ayağıma kadar geldi de diyebilir 😂
00 Yorumla
4 ayKarakterine bağlı bu durum. Daha çok kendine olgun birini arar karakter olarak.
30 Yorumla
4 aySenin tavırlarına bağlı kesinlikle yoksa bende baktığım veya ilişki dusunebilecegim kişiler olmuştur yaşı küçük olup
00 Yorumla
4 ayYaşı büyük erkek sana daha çok değer verir senin gibi citiri bulmuşken musmularlami uğraşsın senin kıymetini bilir
00 Yorumla
4 ayNiye büyük erkek istuyrsun ki senin yaşında olgun insanlarda var
05 Yorumla
Soran4 ayYaşıtlarımın aklı beş karış havada.. bir de bu çok eskiden beri olan bir şey hep kendimden büyüklere ilgi duymusumdur
- 4 ay
Yaşınız kaç ve kaç yaş istiyorsun
Soran4 ay18, 30 civarı genelde beni kendine çekiyor
- 4 ay
Wayy maslhh yanı çok büyük değil mi yaa enerjiniz uyumunuz kafa yapısı bir olmaz bence bizde birisi var kız 18 erkek 30 ama ne bilim büyük fark
- 4 ay
Çok olgun ağır erkek istiyorsan var değil yok yanı senin yaşına yakın olan
4 ayKarşılıklı iletişim önemli aslinda ta tersi küçük biri yaşı geçkin birini istemez gibi geliyo bana
00 YorumlaYaş. Boy. Burcun ne. Merak ettim.. izmirden selam
02 Yorumla
Soran4 ayMülakata mi katılıyorum☺️
4 ayYaşlılar yiyecek gibi bakıyorlar
Havada kaparlar seni10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yaşımdan büyük olgun erkekler beni çocuk gibi mi görür, onlara nasıl yaklaşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler