Gidip 25-30 yasındaki adamlara aşık oluyorum onlarla birseyler yaşamak istiyorum bu kötü mü sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kendisinden en fazla yaşının yarısından yedi eksik bir kız ile birlikte olur. Yani sen 18 yaşındaysan 18x2=36 eksi 7 yaparsak 29 👍 bu maksimum fark 30 yaşında bir erkeği tercih etmemelisiniz. 19 yaşında olsan en fazla 31 olurdu, neye göre hesap yapıp bu formülü bulmuşlar bilmiyorum fakat başarılı ve bilimsel bir çalışma bu ;) bence dikkate alınması gerekiyor.
015 Yorumla- +1 yıl
bu matematiği neye dayanarak yaptın abi 😂
- +1 yıl
@Khadimdost Ben yapmadım jony deep davasını izlerken biri bilimsel bir yorum yaptı. Deep ve karısı bu formüle uygun değilmiş o yüzden bu kadar sorun olmuş
- +1 yıl
hergün yeni bir icat çıkartıyorlar 😂
- +1 yıl
@Khadimdost Artık orasını bilemem ama bir erkek 20 yaşında iken bu formülü kullanırsan kız en az 17 olmalı diyor, 30 yaşında erkek için en az 22 diyor, 40 tan sonra formül biraz değişiyor sabit rakam olan 7 artıyor ve gayet mantıklı aslında.
- +1 yıl
@48382727 evlenir
- +1 yıl
@48382727 26 yaşindaki kız kendinden 17 yaş büyük erkekle hemen hesaplayalim erkeğin yaşı 43 lkiye bölersek 21,5 buluyoruz 8 ekliyoruz 29,5 yani 30 olman lazım ki bu en az. Yani 43 yaşinda bir erkek en fazla kendinden 13 yaş küçük biriyle evlenmeli.
- +1 yıl
@48382727 kabul etmek zorunda değilsin zaten ;) hayat senin hayatın tercih sana kalmış
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja senin hesabına göre benim 21 yaşındaki bir kızla evlenmem lazım zor bir ihtimal bu işler hesapla felan olmuyor 😂
- +1 yıl
@48382727 sakın ol şampiyon 😂🤣🤣 aşk engel tanımaz. Size mutluluklar diliyorum mutlu isen isterse 30 yaş büyük olsun. Önemli olan senin mutlu olman.
En İyi Cevaplar
Adamlara aşık olmak mı? Ayran gönüllü müsün sen? Olgun erkek sevdasını hiç anlamıyorum ben? Bence normal değil. Bunun nedenini kendine sordun mu, neden yaşıtlarım değilde kendimden yaşça büyük adamlar? Cevabı en iyi sen bilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
72Cevap
Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor maalesef. 32 yaşında bir beyle konuşuyorduk baktığında gayet yakışıklı olgun duruyor ama diyalog kurmaya gelince iş çakozluyor. Kafalar uyuşmuyor asla. Senin ilgi alanın başka onunki başka. Beraber oturup kahkahalarla güldüğümüzü hatırlamıyorum bile değil kahkaha adam anca hehe diyodu fmvmskfksk
116 Yorumla- +1 yıl
Olayın yaşla alakası yok emin ol benim eski eşim 19 ben 22 idim zamanında kızın sureti mahkeme duvarıydi ve öyle kaldı
- +1 yıl
@FirariHayat her zaman alakası yok tabi ama çoğu zaman etkiliyor iletişimi
- +1 yıl
Ama 18 yaşındakinin gidip 30 yastakilerle olmasını kabullenmem adam oturmuş bir karekter sergilerken kız çok çarpık kişiliğe sahiptir bu durumda adamin içinde bir art niyet olacağını düşünürüm
- +1 yıl
@FirariHayat bazıları kendi hayatını s2p hayatında neşe bırakmadığı için böyle genç neşeli kızları görünce mutluluğu onlarda bulacaklarını sanıyor
- +1 yıl
Yani illaki belki kendilerine mutluluk vermeleri o korpelerin hayatını bozmalarina neden olmamalı gerçi öz annem benim mutluluğumu bozma çabasına bakarsam susmak daha iyi :) 18 yaşlarında beni evlendirme çabasını düşününce
- +1 yıl
@FirariHayat herkes bencilleşmiş, kendince doğru olanı diretiyor çevresine özellikle ebeveynler maalesef.
- +1 yıl
Maalesef :( sonrasında onlar melek biz ise şeytan oluyoruz eee annemden nefret ediyorum şimdi olsede bu kinim de biteceğini sanmıyorum
- +1 yıl
@FirariHayat benim de aynı kin babam için geçerli bazı insanlar ebeveyn olamıyor yazık
- +1 yıl
Geçmiş olsun babamı zaten varsayimdan bile saymıyorum nefretime bile layık değil ama annemi çok severdim oda sevgimi merhametimi kullandi
- +1 yıl
Keşke şu dünyada kimsem olmasaydı diyorum var olup beni sevdiğini söyleyen herkes canımı yakmaya hiç terettut etmedi anladımki iyi olmak s2lmeyi gerektiriyor :)) bizde bunu fazla fazla hak ettik
- +1 yıl
@FirariHayat herkes her şeyi çok kolay söyleyebiliyor önemli olan ne söylediği değil ne yaptığı :')
- +1 yıl
Sana bir abi olarak tavsiyem kimsenin seni üzmesine fırsat verme seni sevdiğini söyleyip zerrece seni düşünmüyorsa kaç kurtar kendini vesselam
- +1 yıl
@FirariHayat taze kurtardım öylesinden kendimi dnfksks güzel tecrübe oldu
- +1 yıl
Ben başaramadım hiç başaramadım :)) bazılarına yıllarca tecavüz ederler tecavüz edilen alışır ya o durumdayim 😑
- +1 yıl
@FirariHayat yaşananlardan ders çıkarmadıkça tekrara düşmek :')
- +1 yıl
Keşke tekrar yanlışa düşecek bir durumum olsa ama benim o fırsatım bile kalmadı :) olduğu gibi yaşıyorum artık o yüzden sana tavsiye ettim
+1 yıl20 civarı neyse analarim da 30 fazla abartı senin hoşlanman için. Aslinda hoşlanılir bende mesela Johhny Deepten hayvan gibi hoşlanıyorum ama zihnimden onunla ilgili gerçek düşünceler geçirmiyorum. Eğer adamla ciddi ciddi bir ilişki düşünüyorsan anormal bi durum bi psikologa görün
33 Yorumla- +1 yıl
Johhny Deepten hoşlanan trilyolarca kız var ama bu kızın hoşlanmasi biz kızlardan daha farklı. Onunla gerçek bir ilişki düşünüyor kafasında ama ben öyle şeyler düşünmüyorum sadece adamdan etkileniyorum o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence olgun erkekleri o yaşlarda beğenmek anormal bir durum değil ama beraber olmak farklı olay elbette.. 18 yaşında bence beraber olmak bile saçma.. Biraz zaman geçtikten sonra ilgi skalanız bile değişecek.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
+1 yılYooo gayet normal herkesin zevki farklı dır güzelim 🙂😀 bende 25 yaşındayım. 30 civarlarında hoşuma gidiyor 🥰🥰
20 YorumlaYa ben de boyleyim. Ama bunun kotu bir sey oldugunu dusunmuyorum, su an yasitimizdaki cogu erkek iliskisini ciddiye almiyor. Genelde bizden buyuuk erkekler daha ciddi ve olgun oluyorlar, iliskilerini ciddiye aliyorlar bu hosuma gidiyor. Ama kotu bir yani var ki biz en mutlu en enerjik zamanlarimizda olurken onlar en isten basini kaldiramadigi zamanlarda olacaklar, bu yüzden bu bizi bir sure sonra bu kisiden sogutabilir veya onun bizden sogumasina sebep olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBende öyle ya 25-30 arası olmalı yaşıtlarımı asla sevemiyorum jnsjskd
30 YorumlaYo olgun kişilere karşı ilgin olabilir gayet normal
22 Yorumla
+1 yılSeçim ve tercihler istekler arzular ve beklentiler kişiden kisiye degişir. Iyi kötü demek yanlış olur bu karari verecek sensin. Hayirlisi olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. doğaldır
benim yaşımdaki erkeklere bile ilgi duyan bir çoğunluk var. bu bir tercihtir. bunun standartı yok.00 Yorumla
+1 yılgidipte yaşı büyük beyni küçük olanlarla takılma ama bence gereksiz yaş farkı artınca uyumluluk sorunları çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik ya da hormonal sebepleri olabilir, burcun ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrep neden sordun?
- +1 yıl
o zaman hormonal tarafı daha baskın, boy kilon kaç senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılolgun erkeğin arabası olur cebinde parası olur aferin doğru yoldasın
41 YorumlaYaşına göre normal bir yaş 25.30 yaş olgun bir yaş değil bana göre.
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkeklere ilgi duyan genç kızların yaşıtı erkeklere göre daha zeki olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal yaşın Önemi yok bence karşılıklı mutluluk varsa sorun yok
00 Yorumla Evet daha tecrübeli, gerçekçi, aklı bir karış havada değil, gönlüne göre versin.
00 Yorumlaolabilir ama yanlış ve bunu fark ederek doğru yaş grubuna ilgin oluşur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Eet arkadaşım geleceğin için kötü sonuçlar doğurabilir, yapma derim
00 Yorumlabiraz kötü sayılır çünkü senden çok büyükler 5 ya olsa en fazla normal
00 Yorumla
+1 yılBunu diyen kızlar daha sonra kullanıldım diye soru açıp ağlıyor hiç akıllanmıyo la bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlgıdan kaynaklı lakin yaşlar yakınken daha sağlıklı bir ilişki olur...
00 Yorumla
+1 yılİlişkide 5 yaştan fazlası sağlıklı değil, özellikle yeni yetişkinlikte.
00 Yorumlabence gayet normal artık senin birleşme ve bir şeyler yaşama zamanı geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamak istemek değil evlenirsen sonra ne yaşamak istiyorsan yaşarsın ama bir tanesiyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu senin zevkin sonuçta önemli olan senin mutlu olman güzelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKotu değil aksine çok iyi her genç kiz olgun tecrübeli bir erkeğin kendine o zevki vermesini ister
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çevremde bazı insanlar yargılıyo beni
- +1 yıl
onlara bakma duygularını bastıran tip inan her kadın daha büyük ve tatmin edecek birini ister doyumsuz o zevki yaşamak için bende hep kendimden çok gençlerle oldum bekaret olayını bile hic takmadim
+1 yılÇok abartma bence. 25 Yaşın üstüne çıkma derim.
00 Yorumla
+1 yılOlması gereken budur , erkek daima 8.10 yaş büyük olmali
00 Yorumla
+1 yılSen işini azının tadını da işini de biliyorsun 😂😂
00 YorumlaTercih meselesi niye kötü olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAradaki yaş farkından dolayı
+1 yılLa, n kes sesini ya olgun delisi
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon nası konuşuyorsun benimle sen
- +1 yıl
Su ergen kafalarınızdan bıktık artık kendinize gelin b, k mu var 30 yasinda ki adamda
+1 yılamcalarin normal demesi ahxlwndkjwkf
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Babada senin gibi çok denk geldi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi misin neyine aşık oluyorsun ki?
02 Yorumla- +1 yıl
@almanyadancenk alıntı değil çok şükür
- +1 yıl
@almanyadancenk yahu benim ya nasıl kanıtlardın?
+1 yılsenin burcun oğlak mi
00 Yorumla
+1 yılYaşlı miyiz la biz değişiğe bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyle genç çıtır birisini istiyorum ama denk gelmiyorsun be
00 Yorumlaevet kötü maalesef durum vahim
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Evli erkeklere sulanma da
00 YorumlaNormal çoğunluğu senin gibiler
00 Yorumla
+1 yılOlur böyle bazı bazı mutemadiyen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil, yaşın farkını bile bile soruyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir sen de öyle seviyorsundur demek ki.
00 Yorumla Iyi yapiyorsun prenses
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kullandırtmıyorsan kendini kötü demem
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla var bu şekilde
00 YorumlaYaşın itibariyle normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnlarda seni sever muhtemelen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOl ol bizede ekmek lazım😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlma abim git yasitinla aşık ol
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarada oluyorum ama daha çok olgun erkekler dikkatimi çekiyo abi
Cevap sahibi+1 yılSeni nasıl vazgeçiririm bu huyundan
Gizli Üye(18-24)+1 yıl32 yaşında olup burada milleti trollediğine eminim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok normal çok. Herkes bundan muzdarip.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mrhidocan buyur kardeş
Cevap sahibi+1 yıl@Mrhidocan bana yazmadıysan benim yorumumun altında dolanma kardeş
+1 yılÇok normal bu yaşlarda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyleyim
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılson zamanlarda bu çok arttı neden acaba
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloldun bir erkekle hiç seviştin mi
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata edersin benim gibi
43 Yorumla
Soran+1 yılPişman olucağın ne yaptı anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yılNasıl konuşuruz senle instaa versem yazar mısın bana
+1 yılnormal neden kötü olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl33 bende seni severdim. Tanismak isterdim
00 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 18 yaşındayım yakışıklı olgun erkekler dikkatimi çekiyor, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım