Biri var manasız şekilde sürekli aklımda olan, hoşlanmıyorum aşık değilim ama çok fazla bir hayranlık var?

Biri var eski işyerimde uzaktan uzağa beğendiğim, yalnızca merhabalaştığımız biri. Sonra vardiyalarda denk geldikçe oturup sohbet etme fırsatı bulduğum biri. Fiziksel olarak hoş bir adam kabul ama benim için tek başına bu asla yeterli değil. Bakışmalarımız oluyordu ama bundan ileri giden bir sohbet yoktu hiç. Her neyse, zaman içinde vardiyalarımız denk geldikçe biz baya koyu sohbetler ettik. Burcumdan, ilgi alanlarıma, oturduğum yere, ortak arkadaşlarımıza, evxil hayvanlarımıza dek her şeyi sordu, ben de ona sordum. Otururkenya karşıma geçerdi, ya da yanıma oturup sandalyesini beni görebilecek şekilde çevirip otururdu sohbet ederken. Sonra sohbetlerimiz arttı, kafa yapısı acayip hoşuma gitti. Sosyal medya veya numaradan bi iletişimimiz olmadı. Sonra ben sosyal medyada bulup ekledim. Hikayelerime cevap vermeye başladı, öyle öyle sohbet etmeye başladık. Sonra sohbetimiz azaldı, o yazmayınca ben de biraz uzaklaştım. Ama hala bir hikaye atınca ilk gören o, bir resim paylaşınca ilk beğenen kişi o. Sizce ben mi fazla her şeyi üzerime alınıyorum yoksa tüm bunlar normal şeyler mi?

Güncellemeler
1 yıl
Sorumla ilgilenir misiniz
Biri var manasız şekilde sürekli aklımda olan, hoşlanmıyorum aşık değilim ama çok fazla bir hayranlık var?