Biri var surekli aklimda ve ben sevmek ne bilmiyorum?

biriyle tanistim 1 ay kadar konustuk her gun gorustuk ben normalde biriyle uzun sure gorusemem cabuk soguyan biriyim daha once kimseyi sevmedim bu yuzden hayatima birini de almadim konustugum kisinin de 4 yillik exi vardi buna takilmadm o zaman cocuk benim icin her seyi yapiyodu ben kendimden emin degildim sonra durum biraz degisti ve cocuk exine dondu bi ara sonra tekrar bana kabul etmedim bunu tekrarladi hala aklimda olmasina ragmen kendime yakistiramadigim icin hic birinde kabul etmedim neyse bu cocuk en son exine dondu ve hala birlikteler ve ben onda kaldm sanirim o zamanlar ustune durmuyodum ama bu git geller aklimi mi karistirdi bana ilk defa biri boyle mi yapti bu yuxden mi genelde birakan taraf ben olurum ilk defa birakilmistim ya da seviyorum ama kabul mu etmiyorum belkide farkinda degilim ama bu nasil bisey bilmiyorum napmaliyim bilmiyorum 4 yillik exi bi yanda 1 ay konusmamiza ragmen bana da geri dondu sizce sevdi mi aklina geliyo muyumdur birakilmayi yediremedim mi cok devrik cumleler kurdum ama aklim karisik yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
onu sevdigimi dusunmuyorum bu cok baska bi duygy
Biri var surekli aklimda ve ben sevmek ne bilmiyorum?