Markette Kasiyer Olarak Calişiyor Aşik Oldum 1 Haftadir gidip geliyorum Nereli Oldugunu Sordum nasılsınız diyorum iyim siz nasılsınız diyor birde ben giderken arkadan bakiyor ya da bana öyle geliyor kafam cok karışık ne yapabilirim Cok konuşmaya Vakti Yok?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal medya adreslerinden birini yaz bi kağıda, kendisini de tanımak istediğini söyle, bişeyler al marketten, para verirken kağıdıda paranın üzerine koy ver olumluysa zaten dönüş yapar
Başka bir yolu yokmu?
İş çıkışı bekleyip bişeyler içebilir miyiz diye de bi sorabilirsin
Onun iş saatlerini benim iş saatlerim uymuyor
Ee onu ayarlıcaksın o na göre
Öglen yemekleri evden getiriyorlarmiş acaba bir şeyler yaptirip götürsem orada ikram etsem olur mu ki?
Olmaz olum aşevi misin sen git biyerlere davet et 😅
Peki giderken arkamdan gülümserek bakmasını ne anlama geliyor ne zaman gitsem bn giderken arkamdan bakiyor
Açılma açılma açılmaaaaa
Neden? Peki ne yapayim?
Nedeenn öylee yazdiniz gizli üye peki ne yapayim
Sen bana açıkla ben de sana açıklarım. 1 hafta da nasıl aşık oldun allah aşkına sırrı ne bunun ya
Ben uzun zamandir hemde bayadir kapilarimi kapattim kimseyle konuşmuyorum aşk defterini kapattim yeminler ettim yok şöyle yok böylee diye sonra bu kiz karşima cikti sonra aşik oldum gözleri bnden aliyor gülüşleri tavirlari konuşmalari beni benden aldi bende böyle bir şey beklemiuorum onu görünce içim sız dedi o an bir şeyler oldu burada tarıf edemiuorum beni benden aldi öylee iştee
Kime ne zaman ne şekilde aşik olacagimiz bilemiyoruz maalesef ben kalibime söz geciremiyorum bu konuda cok kalbim kırıldı hep tek taraflı sevdim hiç sevilmedim hem bn sevdim istedim ki biride beni sevsin ama maalesef olmadi
1 haftadir ne yerdeyim ne göklerdeyim uykularim yemem içme her şeyim degişti
Tanımadan aşk olamaz ki
Mantiğim başka diyor kalbim başka diyor mantiğimla davransam elimde degil kalbime söz geciremiyorum
Yaşadım yaşadım ama bu aşk değil
Ilk önce aşık olursun sonra tanidikca seversin o aşk duygusunu kalbini sevgi dolar taşar tanidikca yanlişmi düşünüyorum
İlk hoşlanırsın sonra aşk sonra sevgi
Peki bu neden onu düşünmek biran önce işten ciksan onu görmeye gitsem yemeden içmeden kesilmek hayatının bazı şeyleri degişiyor
Çok mu güzel
Peki Ne Yapayım Yani gidip konuşuyoum cikolata ısmarladım aldı oda farkina vardi bence oda farkinda bn giderken arkamdan gülümsyerek bakmalar veya bana gülümsemeleri?
Orta ne güzel nede cirkin
E nasıl aşıksın
Fiziksel bakiyorsunuz olaya birazda kalbinizle bakin olaya ilaki güzel kız olacak diye bir şey yok o kiz olmazdi belkide başka kiz olacakti eee çirkine aşık olunmaz gönül die bir kavram vardir bu gönül otada konar afedersiniz bohada konar cok güzel bir kız degil orta dedim ben fizikle kafa bozananla degilim fizikle ilgilenmem aşik olurkende fizigine bakmadim o an bana tavirlari konuşmalari birde gözleri gönul bi sevdi bir kere bn fiziksel baksam dişarda ne kizlar var olayi fiziksele döksen
O an fiziksel duruma bakilamaz aklina gelmez zaten aaaa cok güzel şöyle böyle die aklima gelmedi gönül die bir şey var gönül penceresinden bakarsin gözleri gülüşleri gülümsemeleri içtenlik ön plana cikar gidipte sag solda guzel kizlara baktigin gibi olmuyor maalesef olayin rengi boyutu degişiyor başka bir kizla cok rahat bir şekilde konuşurken aşik oldugun bir insanla konuşurken ben zorlaniyorum konuşman bile degişiyor konuşamiyorsun dogru düzgün