Ocak ayinda tanistik, iyi de anlaştık birbirimizden hoslandik ama cocuk kardeşim ve birden fazla insanla konusayim derdindeydi bende konusmayi kestim 3 ay gecti bir gun bile aklimdan cikmadi. Gittim 2 fotosunu begendim o da benim 2 fotomu begendi, takip ettim takip etti, yeni fotograf attim onu da begendi. Ondan hoslaniyorum bir iliskimiz olsun istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Y@vsak yazmistim kardesim olarak cevirmis
Birinden hoşlanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne yapabilirim?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boşver hayatını biraz miksin ondan sonra çıkar biz insanoğlu başka türlü ders alamıyoruz zaten o olmasa başka y*vşağa çekilecektin kural bu ders alıp olgunlaştıktan sonra artık hayatından y*vsaklari uzak tutmayı cidden öğreniyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçmalama nasıl bir insan o öyle. Gözü dışarda. Üzülmek istiyorsan devam et ama pişman olursun
Yapma yanarsın.. benim ki de öyle çok tatlı sempatik gibiydi kendine bağladı ve ortadan kayboldu sonra geri döndü.. böyle tipler hiç uslanmaz ancak daha fazla üzerler. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Ben artık izin vermiyorum
Bu cocuk icin degil eski sevgilim icin sordum beni aylarca stalklayip, mesaj atip geri barismak istiyorken ben donunce iste ben seni artik sevmiyorum bir daha beni aramana zaten gerek yok ben baskasiyla birlikte oldum vs diyip kabul etmedi. Cok merak ediyorum o devran ne zaman dönecek. Her yerden engelledim. Ama o kadar zaman pesimde kostu ben ona mesaj attigim gun bile kendi instagramindan hikayeme bakmisti takiplesmedigimiz halde. Ama sorunca istemiyorum dedi. Geri dönmeyecek gibi geliyor çok net konuştu.
Yavşaksa madem neden hoşlanıyorsun😅 Mesaj olarak tanışmak istediği söyle yavaştan açıl başka türlü olmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten olay da orda eglenceli, enerjik, hep mutlu, birine kendini nasil iyo hissettirilir cok iyi biliyor bunu duzgun bir insan kolay kolay bilmez. Ancak yavs@klar bilir. Yani biliyor zaten hoslandigimi bende senden hoslaniyorum demisti ama sevgili olmadigimiz icin sen bana karisamazsin dedi hala daha sagi solu ekliyordu sevgili olsak bunlari yapmam tabiki diyordu ama bir turlu adi konmadi
Biraktim 3 ay hic konusmadik ama bir kere bile aklimdan cikmadi dedim bir iki adim atayim geri karsilik verecek mi diye onlara da geri karsilik verdi ne yapacagimi bilmiyorum keske hic tanismasaydim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşver hayatını biraz miksin ondan sonra çıkar biz insanoğlu başka türlü ders alamıyoruz zaten o olmasa başka y*vşağa çekilecektin kural bu ders alıp olgunlaştıktan sonra artık hayatından y*vsaklari uzak tutmayı cidden öğreniyorsun
Saçmalama nasıl bir insan o öyle. Gözü dışarda. Üzülmek istiyorsan devam et ama pişman olursun
Biraktim 3 ay konusmadik hic ama hala unutamadim
Unutursunnnn , unutamasam ben unutamazdım ölüyordum onun için ama şimdi arıyor açmıyorum bile. Tavsiyem şu ki “ S... r et “ kimse unutulmaz değildir
Seni istemeyen eski sevgilin mi geri döndı
Aynen öyle.
Ne kadar sure sonra geldi
Yapma yanarsın.. benim ki de öyle çok tatlı sempatik gibiydi kendine bağladı ve ortadan kayboldu sonra geri döndü.. böyle tipler hiç uslanmaz ancak daha fazla üzerler. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Ben artık izin vermiyorum
6 senedir Her 6 ayda bir geri dönüyor. 😄 son dönüşünde reddettim
Bu cocuk icin degil eski sevgilim icin sordum beni aylarca stalklayip, mesaj atip geri barismak istiyorken ben donunce iste ben seni artik sevmiyorum bir daha beni aramana zaten gerek yok ben baskasiyla birlikte oldum vs diyip kabul etmedi. Cok merak ediyorum o devran ne zaman dönecek. Her yerden engelledim. Ama o kadar zaman pesimde kostu ben ona mesaj attigim gun bile kendi instagramindan hikayeme bakmisti takiplesmedigimiz halde. Ama sorunca istemiyorum dedi. Geri dönmeyecek gibi geliyor çok net konuştu.
Kesin döner bence . Genelde hep geri dönerler. Ama o şansı verme
3 4 ay oldu hatta salı günü doğum günü hala dönen yok engelledim her yerden demistim acaba hata mi yaptim bilemedim
Yavşaksa madem neden hoşlanıyorsun😅
Mesaj olarak tanışmak istediği söyle yavaştan açıl başka türlü olmaz
Zaten olay da orda eglenceli, enerjik, hep mutlu, birine kendini nasil iyo hissettirilir cok iyi biliyor bunu duzgun bir insan kolay kolay bilmez. Ancak yavs@klar bilir. Yani biliyor zaten hoslandigimi bende senden hoslaniyorum demisti ama sevgili olmadigimiz icin sen bana karisamazsin dedi hala daha sagi solu ekliyordu sevgili olsak bunlari yapmam tabiki diyordu ama bir turlu adi konmadi
Anladım ilginç bakış açısı. O zaman elini çabuk tut kaçırma ☺️
Kardeş olmasında sıkıntı var 😉
Guncelleme
Evet işte öyle olmasında sıkıntı var
Biraktim 3 ay hic konusmadik ama bir kere bile aklimdan cikmadi dedim bir iki adim atayim geri karsilik verecek mi diye onlara da geri karsilik verdi ne yapacagimi bilmiyorum keske hic tanismasaydim
Hep evdeyiz ondan böyle oluyor
Bencede belki sosyalleşebilsem aklima. gelmeyecek
Aynen o nedenle onu hayatından çıkar zaten bir süre sonra aklına bile gelmeyecek
Daha yeni ekledim instagramdan.. hic mi degisme ihtimali yok ya
Gozunde fazla buyutuyosun bu cocugu
Buluş yapış