Güncellemeler
+1 yıl
Y@vsak yazmistim kardesim olarak cevirmis
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşver hayatını biraz miksin ondan sonra çıkar biz insanoğlu başka türlü ders alamıyoruz zaten o olmasa başka y*vşağa çekilecektin kural bu ders alıp olgunlaştıktan sonra artık hayatından y*vsaklari uzak tutmayı cidden öğreniyorsun
Saçmalama nasıl bir insan o öyle. Gözü dışarda. Üzülmek istiyorsan devam et ama pişman olursun
Biraktim 3 ay konusmadik hic ama hala unutamadim
Unutursunnnn , unutamasam ben unutamazdım ölüyordum onun için ama şimdi arıyor açmıyorum bile. Tavsiyem şu ki “ S... r et “ kimse unutulmaz değildir
Seni istemeyen eski sevgilin mi geri döndı
Aynen öyle.
Ne kadar sure sonra geldi
Yapma yanarsın.. benim ki de öyle çok tatlı sempatik gibiydi kendine bağladı ve ortadan kayboldu sonra geri döndü.. böyle tipler hiç uslanmaz ancak daha fazla üzerler. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Ben artık izin vermiyorum
6 senedir Her 6 ayda bir geri dönüyor. 😄 son dönüşünde reddettim
Bu cocuk icin degil eski sevgilim icin sordum beni aylarca stalklayip, mesaj atip geri barismak istiyorken ben donunce iste ben seni artik sevmiyorum bir daha beni aramana zaten gerek yok ben baskasiyla birlikte oldum vs diyip kabul etmedi. Cok merak ediyorum o devran ne zaman dönecek. Her yerden engelledim. Ama o kadar zaman pesimde kostu ben ona mesaj attigim gun bile kendi instagramindan hikayeme bakmisti takiplesmedigimiz halde. Ama sorunca istemiyorum dedi. Geri dönmeyecek gibi geliyor çok net konuştu.
Kesin döner bence . Genelde hep geri dönerler. Ama o şansı verme
3 4 ay oldu hatta salı günü doğum günü hala dönen yok engelledim her yerden demistim acaba hata mi yaptim bilemedim
Yavşaksa madem neden hoşlanıyorsun😅
Mesaj olarak tanışmak istediği söyle yavaştan açıl başka türlü olmaz
Zaten olay da orda eglenceli, enerjik, hep mutlu, birine kendini nasil iyo hissettirilir cok iyi biliyor bunu duzgun bir insan kolay kolay bilmez. Ancak yavs@klar bilir. Yani biliyor zaten hoslandigimi bende senden hoslaniyorum demisti ama sevgili olmadigimiz icin sen bana karisamazsin dedi hala daha sagi solu ekliyordu sevgili olsak bunlari yapmam tabiki diyordu ama bir turlu adi konmadi
Anladım ilginç bakış açısı. O zaman elini çabuk tut kaçırma ☺️
Kardeş olmasında sıkıntı var 😉
Guncelleme
Evet işte öyle olmasında sıkıntı var
Biraktim 3 ay hic konusmadik ama bir kere bile aklimdan cikmadi dedim bir iki adim atayim geri karsilik verecek mi diye onlara da geri karsilik verdi ne yapacagimi bilmiyorum keske hic tanismasaydim
Hep evdeyiz ondan böyle oluyor
Bencede belki sosyalleşebilsem aklima. gelmeyecek
Aynen o nedenle onu hayatından çıkar zaten bir süre sonra aklına bile gelmeyecek
Daha yeni ekledim instagramdan.. hic mi degisme ihtimali yok ya
Gozunde fazla buyutuyosun bu cocugu
Buluş yapış