Sevgilim var ama başkasından etkileniyorum, kafam çok karışık. Ne yapmalıyım?

3 yıllık bir ilişkim var. Ona o kadar çok bağlıydım ki her saniye onunla konuşmak istiyordum. Ancak o verdiği sözleri tutmuyordu ve bana zaman ayırmıyordu. Bu da zamanla bizi yıprattı ancak ben hiçbir zaman bitirmeyi düşünmedim senelerce hep çabaladım o uyuduğunda bile sabahlara kadar ağladığımı bilirim. Üzüldüğüm zamanları bir türlü atlatamadım. Sonra zamanla ilişkimizdeki bazı şeyler yoluna girdi yine zaman zaman sorunlar oluyor. Hiçbir zaman sevgilimi aldatmam öyle bir şey de düşünmem. Beni sevdiğini düşünüyorum. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Bu zamana kadar erkek arkadaşlarım olduysa bile hepsine mesafeli oldum hiç kimsenin isteğini bile kabul etmem. Onun dışında konuştuğum arkadaşlarım bile sayılıdır. Öyle ortamdan ortama gezen biri de olmadım hiç. Bu süreçte yeni işe başladım ve ikimiz de çalıştığımız için gün içinde hiç konuşamıyoruz akşam da bana zaman ayırmıyor her zamanki gibi. Bu yüzden aramıza da ister istemez bi soğukluk girdi çünkü benimle ilgilenmiyor. İşyerinde birinden etkileniyormuş gibi hissediyorum ama bunun ne anlamda olduğundan da emin değilim işe yeni başladığım için ister istemez işi öğretirken yakınlaşma olabiliyor sevgilimle uzak mesafe olduğumuz için de biriyle yakınlaşmaya alışık değilim açıkçası bu yüzden etkilendiğimi düşünüyorum. Bu bahsettigim kisi yolda görsem bakmayacağım birisi hatta yani ilgimi çekmeyecek birisi. Hislerimden emin değilim bu yüzden ne yapacagımı da bilmiyorum çıkmaza girdim. İlişkim için çok fazla emek verdim ancak karşılığını alamamak da insana çok koyuyor belki de ondan ilgi göremediğim için böyle düşüncelere kapılıyorumdur. Kafam çok karışık.

Güncellemeler
+1 yıl
Kafam çok karışık.
Sevgilim var ama başkasından etkileniyorum, kafam çok karışık. Ne yapmalıyım?