Aşk İlişkileri Hiç yaptığınız fedakarlıkların boşa gittini izlediniz mi? trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yararından çok zararı oldu maşallah Güncellemeler1 yıl Sabah ezanını duyana kadar uyuamiyorum Hiç yaptığınız fedakarlıkların boşa gittini izlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Maalesef çok sık 1 0 Yorumla
AlphaMind Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 2 sene önce fark ettiğim tüm fedakarlıkların boşa gittiği ve yaptığım kişilerin zorla mı dediklerini duydum :) 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fedakarlık yapmamak lazım kimseye. Kimse kendinizden ödün vermenizi haketmez. 1 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bir keresinde hissettim ama uslanır mıyım ben hayır hala devam ediyorum dmnxxnxn 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bicok defa işin dogasida bu zaten 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitsin sorun olmaz 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Şahit oldum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Maalesef çok sık
2 sene önce fark ettiğim tüm fedakarlıkların boşa gittiği ve yaptığım kişilerin zorla mı dediklerini duydum :)
Fedakarlık yapmamak lazım kimseye. Kimse kendinizden ödün vermenizi haketmez.
Bir keresinde hissettim ama uslanır mıyım ben hayır hala devam ediyorum dmnxxnxn
Maalesef çok sık
İzledim daha yeni başımdan geçti hemde.
Hergün izliyorm aslanım
Çoook artık herkes ederi kadar fedakârlık sayısı 0
Bicok defa işin dogasida bu zaten
Olsun ben kaybetmem
Gitsin sorun olmaz
İzledim
Çok gitti
Oldu
Çook
Şahit oldum