arkadaşım o an için yalan söylememi istedi burada olduğumu söyleme deyip yan odaya geçti. ve burada değild dediğim vakit arkadaşım odadan çıkıp hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti beni yalancı durumuna düşürdü. bu da bana bir ders tecrübe oldu asla kimse için yalan söylenmez
Insanların yaptığı iyiliklerden sonra kötülük gördüklerinde melakonlige bağlayıp herkesi genelleyerek hayata karşı tavrını değiştirmesine insanları suçlamasına şaşırıyorum. Yaptığım iyiliklerden hiç pişman değilim kötü bir dönüş aldıklarım olsa da ben kendim oldum onlar kaybetti ve küçüldüler. Ben hala aynı ben olmaya devam edicem kimse için ne dünya görüşümü ne de karakterimi değiştiririm.
İyi niyetle gitsem bile, karşımdaki insanın geçmişe olan güvensizliği bana yansıtılıyor. Haliyle ben iyi niyetle yaklaşırken, kötü yaklaşmış gibi hissediyorum. İyi olan her niyet, o kadar kararmış ve yıpranmış ki insanlar tereddütte kalıyor. Haliyle bir zaman sonra araya mesafe giriyor. Oysa ki kurban sadece bayramdan bayrama olmalıydı
İyi niyetimin kurbanı olduğumu düşünmem. Nedeni ise iyi niyetimi her zaman kendime saygımdan dolayı düşünürüm. Sadece karşımdaki olumsuz düşünürse beni bağlamaz. Oda onun kendine saygısızlığı olur.
Hep mi olur her gün mü olur bir de onları düşünerek yaptığımız şeyleri yanlış yanlış anlayıp saçma sapan tavırlar yapmaları yok mu deliriyorum o an nefret ediyorum kendimden neden başkasını düşünüyorsun diyorum kendime
Oldum oldum, iş hayatında hala da olmaya devam ediyorum. İçimdeki iyi insan herkese yardım etmek istiyor ve bazen bu ettiğim yardımlar tepebiliyor geri.
Her zaman desem çokta abartmış olmam sanırım. Kampanyadan alınan porselen takımı gibiyim, her kafası atan kırabiliyor. Ağzımı açıp tek kelime ettiğimde de suçlu oluyorum, şaka gibi ☾
Bı tane kız vardı okuldan benden ağrı kesici istemişti bende verdim 9 10 kere vermiştim ( abartısız ) hani ağrısı vardır cani yaniyordur diye düşünmüştüm bı gün kantindeyken yanıma gelip bana çikolata ismarlasana demişti bende o an anlamıştım merhaba bile demeden bunu nasıl diye biliyorsun demiştim o da sadece merhaba demisti ben de... git çıkarcı demiştim arkadaşları kıza gulmustu ve kız utanmıştı argo kullanmama rağmen yandaki hocalar bile kıza biseyler demişti
Olmaz mı yahu her şeyi olursun her zaman yanında olursun onu gerçekten tanıyan iki üç kişiden biri olursun bunun karşılığını hiç bir şey yapmamaları olarak alırsın.
çookk oldu ama yılmadım sonuç olarak öbür dünyaya iyiliklerimizden başka mirasımız kalmicak iyi hatırlanmak lazım tabi enayi yerine konmadan dozunda olmalı
Evet. En yakın arkadaşıma kız ayarladım ve kız da neredeyse her gün benimle konuşuyordu ama arkamdan işte arkadaşıma ……. senden hoşlanıyor seni seviyor belli demiş. Zaten sonra da ayrıldılar hehehehe. Lan ayarlayan benim töbe bismillah ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem de çok bu hayatta iyi niyetliyseniz kurtlar sofrasında kuzu gibisiniz maalesef
bir keresinde arkadaşımın 15kişilik bir çeteye kafa tutması sonucu arkadaşımı koruyum derken bıçaklandım karakola gitiiğimizde yanında bıçak vardı diye beni şikayet etti :**xa22
Kurban oldugumu dusunmedim hiç. iyi olmayi ben seçtim. karsi taraf kurban ettigini sanmis olabilir oda beni alakadar etmez herkes zihniyeti kadarini yaşar ve hisseder 🤗
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sin iyilik yap elinden geldigince fesatlara Allah cezasini veriyor zaten sonunda