Ah alıp nişanlanan kız mutlu olur mu?

1 yıllık ilişkimizde evlilik yolunda iken benim için geceleri sevgisinden uyuyamıyorum diyen kız bana şu ev aletini alır mısın deyip beni evlenmeye niyeti olup olmadığını bu şekilde denemek istemiş arkadaşları alışverişte belli olur demiş sevgili bununla ilgili tartıştık ben böyle isteme şekli uygun değil dedim 3 gün konuşmadık arkadaşları yine demiş özür dilemeliydi sen yüz yüze bile gelmedin dedi ayrılma kararı aldım dedi ağlayarak içi yanarak ayrıldı yüz yüze gelirsek dayanamam seni dedi aradan birkaç gün geçti biraz konuştuk sen benle nişanda yapmayacaktın kandırdın dedi gitti numarasını değiştirdi engelledi bir ay sonra öğrendim ki babasının arkadaşının oğlu ile nişan yapmış instagram da kalpler karşılıklı bana senden başkasını düşünmem deme öyle şeyler diyordu ayrılırken çok çabaladım nişan günü bile annesi benle yolda konuştu senden nefret ediyor kandırdın yemin et nişan yapacak mıydın bak karşı taraf yapıyor senin yasını mı tutacağını dedi kızım inatçıdır birikmiş soğudu senden ayaklarıma kapansa padişah oğlu olsa yine dönmem ona bu yaşıma kadar sadece onu sevmiştim yıktı geçti beni ahımı aldı

Ah alıp nişanlanan kız mutlu olur mu?