Sevdiğim kız evleniyor bu nasıl bir düğüm?

Kızla tesadüfi bir şekilde yollarımız kesişti bir yorumuna yanıt verdikten sonra bana 3 gün içinde istek attı vs vs vs olay oradan gelişti ben malumumuz İstanbuldayım kız da Şanlıurfa bunu zaten öğrendiğim anda tamam dedim
Tanıştıktan 2 gün sonra kavga ettik 2 gün konuşmadık sonralarda uzak mesafedeyiz doğal olarak bi amaca bağlanmaya niyetlendik
Ben günübilrik ve tek gecelik ilişkilere karşıyım dolayısıyla hayatımda dipteyken yanımda olan kadını zirveye ulaştığımda cenneti yaşatacak kişinin aynı olmasını istiyorum ve öyle de istedim
Zaman geçtikçe daha derinleşmeye ve ilgi duymaya başladık devamında evlilik amacı ortaya kondu her gün bunun üzerine kurulan sayısız haller sabahlardan akşama akşamdan sabahlara kadar konuşmalar ve daha nicesi
Birbirimizi mutlu ediyor seviyorduk kavga da ediyorduk ama yine enik gibi dönüp dolaşıp geldiğimiz yer belliydi sonra geçen hafta pazartesi günü okuldan çıkmışım eve geliyorum mesaj yazdım gelirken eve geldiğimde kapının önündeyken cevap verdi yukarı çıkana kadar ne olduğunu anlamaya çalıştım
Yukarı çıkıp yemek yemek için oturduğumda o gün görücü geldiğini ve ailesinin kafasına yattığını söyledi töre muhabbetini bilenler bilir baba tamamsa herkes tamam ben bunu duyuncs yıkıldım yemek yiyemedim sonra yavaştan ilerledi işte konuşmamamız gerektiğini söyledi vs vs
3 4 gün boyunca gözümden gitmedi sürekli gözümden yaş geliyor nereye baksam onu görüyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Sonra işte annesine istemediğini falan söylediğinde babası da diyor aradıklarında yok deriz diye sonrasınds geldiklerinde baba daha küçük işte o kadar sorumluluk alamaz falandı filandı vermiyor kızı
Geçen akşam bu bi ümitsizliğe kapıldı dönderdim bunu umut aşıladım dedim olacak dedim başarıcaz biz mutlu olucaz
2 gün neyse iyi geçti bugün sabah da annesinin 2 saat başında konuştuğunu ve abisinin babasının vs yüzünü kara çıkartmamasını ve düzgünce evlenmesini istediğini söylediğini söyledi
Bana bunu dediğinde kendimi nornal şekilde ifade ettim neyse akşam oldu...
Güncellemeler
8 ay
Akşam olduğunda nişan arkaplanında 2 sandalye ve sade bir ortamda sandalyenin biri boş leyla ve mecnun şarkısıyla gülerek bir poz verdiğini gördüm 1 saat kadar önce ve dünyam başıma yıkıldı
Güncellemeler
8 ay
Bağlı olduğumuz amaç evlenmekti bu yolda ne olursa olsun birlikteyiz dedik söz verdik çabaladık yeri geldi çıkmaza girdik güldük eğlendikBirlikte olmamızın anahtarı da üniveriste okumadıydı birlikte ders çalışmaya başladık ortalama 2 3 haftadır aynı üniversiteye gidip oradan bağlayacaktık bir nişanla yüzükle devamı gelecekti planımız bu şekilde amacımız bu şekildeydi
Sevdiğim kız evleniyor bu nasıl bir düğüm?