Sevgilim nişanlı çıktı ahım tutar mı?

Merhabalar. Benim yaklaşık bır yıldır bır ilişkim var. Az cok tanıdığım bırısıydı zamanla bana açıldı konuşmaya başlamıştık. Bana hep ciddi olduğunu söylüyordu. Ben kendısıne hatta aılen benı ıster mı dıye sormuştum aılem ben ıstedıkten sonra hıcbır şey demez ben zaten aıleme bana kız bakmayın ben kendım buldugumla evlenecem dedım dıye soyledı. Neyse bızım ılıskı guzel gidiyordu. Cıddı olduğunu söylüyordu evlenecegımızı söylüyordu. Bana hep agustos ayını bekle adını koyacaz dıyordu. Hatta annemın sendrn haberı var demıstı. Anneler gününde hedıye almaya bırlıkte gıtmıstık bırlıkte hedıye aldık annesıne vermıstı bırlıkte aldığımızı soyledım demıstı. Hatta benı annesıyle konusturacaktı o sırada bısey oldu konuşturamadı. Bana hep guven verdı cıddı olduğumuzu söylüyordu aldığı eve kadar bana gosterdı hep planlar yapıyordu benle. Bende gerçekten sevdım guvendım. Geçen günler durduk yere telefonunu degıstırdı bırden ulaşamadım merak ettım bekledım fake bır hesap açtım face hesabı ordan ulaştım bana basının belada olduğunu soyledı numarayı degıstırdıgını soyledı bana Nıye haber etmedın vermedın dedıgımde korktum vermedım daha kımseye dedı. neyse ben suphelendım aynı iş yerınde çalıştığı bır kıza sordum bunu kız da bana nişanlı bır ay sonra dugunu var dedı. Resmen dünyam yıkıldı. Hatta kız resım bıle attı bana. Kızdan Yenı numarasını aldım hesap sordum cocuk oyle bısey yok yalan dedı once. Sonrs yüz yüze konuşalım dedı yüz yüze konuştuk bana açıkcası ailem senı ıstemedı dedı aılem ılla bu kız dıye tutturdu dedı kızı tanımıyorum dedı yemın ettı ama ınanmıyorum yalan söylüyor. hatta sıkışık olduğunda benden ufak borç alırdı Şu an aldım paramı ama Şu an daha ıyı anlıyorum o sadece benı kullanmış. Hersey yalanmıs. Benle bırlıkteyken sonradan nısanlanmıs hemde kız dın kültürü ogretmenı yanı. O cocuk boyle bır kızı bıle hak etmıyor. Şu an düşünüyorum da aılesıne benı soyledıgı de yalanmıs benı sevdıgını de cıddı dusunsugu de yalanmıs. Ama ben sadece gıvendım ve gerçek sevdım.
Sevgilim nişanlı çıktı ahım tutar mı?