Merhabalar. Benim yaklaşık bır yıldır bır ilişkim var. Az cok tanıdığım bırısıydı zamanla bana açıldı konuşmaya başlamıştık. Bana hep ciddi olduğunu söylüyordu. Ben kendısıne hatta aılen benı ıster mı dıye sormuştum aılem ben ıstedıkten sonra hıcbır şey demez ben zaten aıleme bana kız bakmayın ben kendım buldugumla evlenecem dedım dıye soyledı. Neyse bızım ılıskı guzel gidiyordu. Cıddı olduğunu söylüyordu evlenecegımızı söylüyordu. Bana hep agustos ayını bekle adını koyacaz dıyordu. Hatta annemın sendrn haberı var demıstı. Anneler gününde hedıye almaya bırlıkte gıtmıstık bırlıkte hedıye aldık annesıne vermıstı bırlıkte aldığımızı soyledım demıstı. Hatta benı annesıyle konusturacaktı o sırada bısey oldu konuşturamadı. Bana hep guven verdı cıddı olduğumuzu söylüyordu aldığı eve kadar bana gosterdı hep planlar yapıyordu benle. Bende gerçekten sevdım guvendım. Geçen günler durduk yere telefonunu degıstırdı bırden ulaşamadım merak ettım bekledım fake bır hesap açtım face hesabı ordan ulaştım bana basının belada olduğunu soyledı numarayı degıstırdıgını soyledı bana Nıye haber etmedın vermedın dedıgımde korktum vermedım daha kımseye dedı. neyse ben suphelendım aynı iş yerınde çalıştığı bır kıza sordum bunu kız da bana nişanlı bır ay sonra dugunu var dedı. Resmen dünyam yıkıldı. Hatta kız resım bıle attı bana. Kızdan Yenı numarasını aldım hesap sordum cocuk oyle bısey yok yalan dedı once. Sonrs yüz yüze konuşalım dedı yüz yüze konuştuk bana açıkcası ailem senı ıstemedı dedı aılem ılla bu kız dıye tutturdu dedı kızı tanımıyorum dedı yemın ettı ama ınanmıyorum yalan söylüyor. hatta sıkışık olduğunda benden ufak borç alırdı Şu an aldım paramı ama Şu an daha ıyı anlıyorum o sadece benı kullanmış. Hersey yalanmıs. Benle bırlıkteyken sonradan nısanlanmıs hemde kız dın kültürü ogretmenı yanı. O cocuk boyle bır kızı bıle hak etmıyor. Şu an düşünüyorum da aılesıne benı soyledıgı de yalanmıs benı sevdıgını de cıddı dusunsugu de yalanmıs. Ama ben sadece gıvendım ve gerçek sevdım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende buna benzer şey yaşadım aileler vesilesiyle tanistik bide farkli sehirlerdeydik konustuk görüştük ettik. aileler vs. de tanıştı nişan gunu belirlemede baktim sallıyor anlaşmazlıklar çıktı tabi ayrıldık. adam 3 ay sonra evlendi başkasıyla. Yaşadığım aci tarifsiz psikolojim bozuldu aradan 1 yıl geçti hala kendime gelemedim. nasil mutlu olabiliyorlar acaba. cigerimi yakti onunda yanacagi gün gelir elbet.
02 Yorumla- +1 yıl
Daha benım bır hafta oldu Şu an cok yenıyım bende psikolojım bozuldu. Bana cıddıyetıne cok güvendırmıstı. Bana evlılık hayallerı kurdurdu evıne kadar gosterdı herseyı soyledı adını koyacaz agustosta dıye. Ama sonuç boyle ıste hep suphelerımde sordum nısanlı mısın dıye hayır dedı. Hep suç bastırmak ıcın benı suçladı sendr hıc guven yok dıye guvensızlık var dıye ama Allah a bırakıyorum merak etme böyle can yakanların gün gelır onların da canı yanar
Cevap sahibi+1 yılÖyle pislikleri Allah islah etsin. evlendigi kiza da acıdım boylelerinden hersey beklenir. benimki sapık gibiydi de biraz ben biraz da ondan dolayı kopamasam da uzaklaştım.
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlara güvenmek gerçekten çok zor... anlamak zor... o kadar kolay Ümit verip duygularla oynuyorlar ki... allah iyi insanlarla karşılaştırsın doğru zamanda... ah konusuna gelirsek de ben buna kesinlikle inanıyorum... seven birinin kalbini kırmak hem de bilerek... ister istemez ah edersiniz... düşünmemeye çalışın...
İnşallah yaralarınızı saracak telafi edecek biri çıkar karşınıza...04 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederım dusuncelerınız ıcın. En basıtındrn evlılık ıcın adım atacaktık hep o düşünceyle benı umutlandırdı. Ona bakarsan da sendrn korkmuyorum tek Allah tan korkuyorum dıyor Allah korkusu oldaydı baban bunları yapar mıydı.
- +1 yıl
En çokta vicdanım rahat diyenden korkmak lazım... düşünüp kendinizi daha fazla yıpratmamaya bakın...
- +1 yıl
Haklısınız Allah a havale edıyorum kendısjne helal olsun dedım sırf helal etmedıgım ıcın kudurdu kufur ettı helal olsun uğraşamam dedım. Ama ben Allah a havale edıyorum onu Allah işini bilir
- +1 yıl
Orası muhakkak öyle düşünüp zamanla hayatınıza bakmaya çalışın... üzüldükçe kendinize olacak... mutlu olun...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ben olsam düğün günü eşine benimle 1 yıl çıktı, bir sürü para aldı, evlilik için yemin etti derdim.
Gerisini de kendi düşünsün bir zahmet.
.31 Yorumla- +1 yıl
Onu da yapasım gelıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbete bak ya ahın tutar merak etme sen ulan bir ben beceremiyorum hayatımda biri varken ikinci kadın olmuyor korkuyorum bunlar nişanlıyken sevgili yapıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Yapma saten sen gunah yazık herseyı gectım duygularla oynanılmamalı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötu olmuş gadasi
00 Yorumla Burdan çıkaracağın sonuç erkeklere güveniyormuş gibi yapıp güvenmeyeceksin. Bu iyi bir ders olmuştur evet çok kırıcı unutulmaz bir şey yaşamışsın ama geçecek emin ol sana göre biri karşına çıkıp çok sevecek. En azından ben şanslıymışım eşim beni buldu ve ne kadar kötü davranırsam davranayım hiç bırakmadı.
Yapacağın şey önüne bakmak kendini bulmak. Dersen ki hırsımı almak istiyorum evleneceği kızı bulup anlatacağım, çocuk çoktan onu da düşünüp yalanını hazırlamıştır emin ol. O yüzden boşver kendini sev. 😉10 YorumlaBi yerde karşılama hostesi iken oradan bi garsonla konuşmaya başlamıştık beni kandırdı flört dahi değildik ama oraya gidiyordu iş beni kıskanırdı sürekli bakardı gelir konuşurdu işteyken işte değilken yazardı vs meğersem nişanlanakmış😄😄neyse öğrendim engelledim işte yüzüne bakmadım halen zarf atıyordu bir de millete Zeynep kuma gelmez mi ki diyormuş. Allahtan ucuz atlatmışsın
00 YorumlaBence nişanlı oldugu kıza ulaş ve yaşadıklarını anlat sana o kız için söylediklerini söyle sen öyle bir pislikten kurtulmussun kız evlenip yanmasın bilsin nasıl bir karakter yoksunuyla nişanlı oldugunu
10 Yorumla
+1 yılYa gerçekten çok üzüldüm. Rabbim böyle insanlarla karşılaştırmasın. Sen olması gerekeni yapmışsın o ihanet etmiş. Bence onunda kafası karışık olabilir. Nişan dan ayrılacaktı belki de olmadı. Bilemiyorum. Neyin nasıl geliştiğini. Ama çok zor bir durum biliyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Kafası falan karışık drgıl. Resmen kandırdı benı madem öyle umıt guven vermeyecektı evlılık ıcın çabaladık ama ben yalan uğruna çabalamışım. Sadece bana aılem o kızı ıstıyor dedı bu da yalan yalan
- +1 yıl
Sen bana neden kızdın ki şimdi anlamadım. Ben onu mu savundum
- +1 yıl
Kızmadım kı
Çok kötü bir olaymış ya geçmiş olsun. Bak ahın tutmaz olur mu bu yaptığı yanına kalır mı? İlla bir yerden çıkar merak etme sen Allah'a havale et. Gerisini olmuş bil. İyiki kurtulmuşssun. Diğer kızın başı yanmış hadi hayırlısı inşallah.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen Dıger kızı da hıc hak etmıyor boyle bırısı. Allah bır gün acısını duyursun bana
+1 yılettigini bulur merak etmee. boylelerinin soyu kurusn insallah. güven denen sey birakmadilar.
10 YorumlaÇok üzüldüm senin adına. Allah yardımcın olsun. İnanma sözlerine. Aslında nişanlısına ya da en azından ailesine söylemek lazım bı pisliği.
03 Yorumla- +1 yıl
Evini bılıyorım iş yerıne gıderken aynı servısteydık çünkü ordan tanıyorum. Bızı bırısı tanıştırdı aramızı yaptı. Evını bılıyorum gıdıp anlatırım da oğlu boyle olanın aılesı de boyledır
- +1 yıl
Ağzından yalan çıkan kışının herseyı yalandır bunu da yalanlar bır sekılde
Senin ahin onun yanina kâr kalmaz tutar tabiki kotu bir durum ya uzuldum canim insALLAH gonlune gore olur hersey ☹
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederım 😪😪 Allah bin katını yaşatsın ona
+1 yılKiza ulas ve eger dini bilgisi varsa o kiz onu terk eder. Seninleyken beni oyaladi parami kullandi ve eger evlenirseniz hakkimi helal etmeyecegim ikinize de de.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 2 yil araliklarla (8 ay yine ayrilik var bu 2 yilin icinde) ve 4 yil aradan sonra bana donup tekrar 2 ay sonra yapti yapacagini. Senin yaslarindaydim ama hakkimi haram ettim ikisine de cunku benimkinin beni aldattigi kadin da biliyordu beni.
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun aynısına benzer bende yaşamıştım ama neden hep bu şekildeki erkekleri seviyorsunuz? Düzgün olunca kaçıyorsunuz anlam veremiyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Ben bu karakterde olduğunu nerden bılebılırım kı. Oyununu cok guzel oynamıs. aynısına benzer sen yaşadıysan ne oldu sonuç
- +1 yıl
Bedduamı ettim geçtim 1 ay sonra evlenicek ama biliyorum ki yapılan hiçbir kötülük insanı rahat bırakmaz döner dolaşır sahibini bulur
- +1 yıl
Aynen öyle er ya da geç hak yerını bulur merak etme. Ben de Allah a havale edıyorum Allah işini bilir.
- +1 yıl
Bulmuyor kardesim... Benim katilim evlendi ve cocugu oldu o kadindan gayet de mutlular. Kadin bile bile elimden alip yuvasini kurdu guzelce.
- +1 yıl
@uyuyançirkin nasıl yanı katilim derken
- +1 yıl
Ondan sonra hicbir erkege guvenemedim tam olarak sevemedim bile. Bu dunyada nefes aldim ama ölümden farki var mi kalbimi katletti o seref. siz.
- +1 yıl
@uyuyançirkin böylelerı kım kımın Canını yakıyorsa er ya da geç onların da canı yansın
- +1 yıl
Iste... yanmiyor maalesef ki. Olan seven tarafa oluyor. Diger taraf gununu gun ediyor ve ilahi adalet de islemiyor.
- +1 yıl
@uyuyançirkin doğru
yerinde olsam , nişanlısına gider herşeyi anlatırım. kızda ailesine açıkla. kız buraya yazmaya başlar. kızın abileri sevgilini oyar, ve ahın çıkar...
00 Yorumla
+1 yılKimsenin yaptığı yanına kalmaz tabi burda mı çıkar diğer tarafta mı şimdi mi sonra mı belli olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Bır sekılde çıksın da nasıl çıkarsa çıksın ınsallah
- +1 yıl
Sen bol bol dua et olur hepsi
Hic sasirmiyorum artik bunlara aptallar cok oldukca erkekler her zaman gemisini yuzdurur bugun sana yarin baskasina
00 YorumlaBak kızım aklın varsa şu an gidip o kızı da uyanırsın kurtulsun sana yaptığı şeyi yarın o kıza da yapar git uyar
03 Yorumla- +1 yıl
Kızı bulsam anlatırım. Daha bıde bana dıyor ıster helal et ıster helal etme dıyor benı yolda gördüğünde selam bıle vermesen umurumda olmaz fazla dedı. Valla Allah baban yaptıklarını cekırsınnn
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılzararın neresinden dönersen kardır yani çok ilginç bir olay pes
10 Yorumla
+1 yılnisanlisina yaptığını şöyle i kiz ada yazık. klasik türk erkegi is de ne beklersin ki
05 Yorumla- +1 yıl
Nısanlısını bulsam anlatırım da. Bılmıyorum
- +1 yıl
mutlaka bulursun sosyal medyadan falan da bulabilirsin
- +1 yıl
Ismını bılmıyorum kı bana nısanlımla tanıştırayım senı dedı ıstersen cok cok katıl olurum dedı
- +1 yıl
Hak yolunu bulsun ınsallah. Bu on kat acı yaşasa bıle Allah yanına koymasa bıle bu çocuk ah aldım dıyecek bır ınsan degıl karaktersız çünkü
- +1 yıl
türk erkeklerinin hepsi böyle ya yapacak birşey yok yani %90 ı boyle
+1 yılİyice Yalçın Çakır programına döndürdünüz burayı :D
00 YorumlaHani derler ya ölmüşle olmuşa çare yok, sende ölmüş gözüyle bakacaksın, olanları da kendi hatan olarak göreceksin hatalarını da seveceksin... insan herzaman doğru şeyler yapamaz sende onlardan bitanesini yaptın.. anı yaşa şimdilik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Çok uzun yazmışsın başlığa göre cvp verirsem hemde nasıl tutar besmele görmüş şeytana döner :-)
00 Yorumla
+1 yılUlan boyle insanlari yakacaksin iste senin ahinla mutlu olamaz o
03 Yorumla- +1 yıl
Olmasın ınsallah beddua etmiyorum ama Allah bana yaşattıklarını yaşatsın ona Allah a havale edıyorum
- +1 yıl
İste yuce rabbim boylelerini mutlu etmez
- +1 yıl
İnşallah tek ıstedıgım bana soyledıgı lafları aynısını eşinde kendısı yasasın ve Allah bana yaptıklarını yanına koymasın vicdan azabı ceksin inşallah. Hakkını helal et dedı etmedıgım ıcın Allah a havale edıyorum dedıgım ıcın bana küfürler yağdırdı sırf suç bastırmak ıcın. Bıde hak ıstıyor benden Allah a havale ettım
+1 yılAllah'a havale et bırak
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yaptım malesef 😪😪
Gizli Üye(36-45)+1 yılaaaa aptal kızlar ahhhh nezaman ögreneceksiniz tatlı sözleri inanmamayı salak aptal kafalı kızlar
00 Yorumla
+1 yılBunlar onun yanına kalmaz merak etme Allah yardım etsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. üzüldüm :( ama geçicek takılma ve zamana bırak
10 Yorumla
+1 yılAyni seyi bende yaşadım ya tek saf benim derdim 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşadın pekı ne oldu mutlu mu Şu an
- +1 yıl
Vala mutlu olmasa şu an yanımda olurdu. benimle birlkte iken ailesinin bulduğu biriyle sözlenmis ama hala pesimde it gibi kosturuyordu ayrildik biray sonra nişanlandığını gördüm iki sene geçti üstünden çoluk çocuğa karışmıştr bile 🤣
- +1 yıl
Hadı ya Olsun yıne de Allah bu dünyada göstermese bıle öbür dunyada gosterır. Benle konuşurken nısanlanmıs bır ay sonra dugunu varmıs yanı ben kendısınden de duymadım baska sekılde ogrendım her ağzından çıkan kelıme yalan olurmuymus bır ınsanın Allah a havale ettım
- +1 yıl
Ben cok acı çektim cok üzüldüm bunları haketmedim Allah'a havale ettim o en iyisini bilir ama zaman en iyi ilaç unutuyorsun yani 😉
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun canım ınsallah benımkı de geçecek
+1 yılMide bulandıran bir olay yaşamışsin, geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederım Allah büyük dıyorum. Ve bır açıklama bıle yapmadı yapsa bıle ağzı yalan dolu Zaten aılem ıstıyor demıstı. Yalan söylüyor. Allah yanına bırakmaz ınsallah
+1 yılaman ayril beddua et gebersinn
06 Yorumla- +1 yıl
insallah hic bisey nasip olmzz ona beter olur
- +1 yıl
İnşallah inşallah. Daha bıde hıcbır şey olmamış gıbı bunlar hıc yaşanmamış gıbı davranması kotu sırf hakkım olan parayı almak ıcın helal edıyor musunn dedı edıyorum ama gerekenı ver dedım. Ama Allah beter Etsın dıyorum yıne de Allah a havale edıyorum
- +1 yıl
Allah gun yuzu gostermez insallahhh
- +1 yıl
o nisanli kizdan bulur insallah belasini
- +1 yıl
Insallah ınsallah bulur mutlu olamaz umarım Allah bır sekılde yaptıgım fedakarlıkların bana saydığı lafların yaptıklarının karşılığını bır gün verır cok kırıldım öyle boyle degıl
- +1 yıl
aman salla ya en guzel ben sana diyim bosverr
kimsenin ahı kimsede kalmaz üüzlme
01 Yorumla- +1 yıl
Kalmasın ınsallah Allah a havale edıyorum
+1 yılAf edersin ama baya baya serefsizmiș:(
02 Yorumla- +1 yıl
Hem serefsız hem karaktersız
- +1 yıl
Aynn valla
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam kisa ulasir ve gercegi soylerdim
10 Yorumla Eger canin gercktn yandysa tutar Allah koymaz
03 Yorumla- +1 yıl
Yandı tabı yanmaz olur mu. Daha bırde kufur ve hakaretler yedım üstüne
- +1 yıl
İnşallah tek istediğim Allah vıcdan rahatsızlığı versın kendısjne Allah ından bulsun Allah a havale edıyorum doğru bır sekılde yaptıklarının cezasını bır sekılde alır umarım
Tutar merak etme sen
Ah bu erkekler 😂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDünya 5 milyar vardır ondan iyisi..
00 Yorumla
+1 yılBu olay diper kızlara da ders olsun
00 Yorumlaİyi insanlara da nedense hep kotuler denk gelir.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, yapacak bir şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalleşmiş herif.
10 Yorumla Haydar dümene danışsan daha mantıklı olur
00 Yorumla
+1 yılAzimle eden bedduayı tutturur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayat bana güvememeyi öğretti.
10 YorumlaTutar umarım şerefsiz kendisinin başına gelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsiz gider öylesini seversiniz
06 Yorumla- +1 yıl
Nıye oyle dıyorsun kı arada aracı da vardı yanı aynı ortamdaydık 5 6 aydır bana kendısını guvendırırse ben ne yapabılırım
- +1 yıl
kızlar hiç bir zaman dürüst erkekleri sevmezler. kendilerine iyi gelen yalanları söyleyen serefsizleri seversiniz
- +1 yıl
Yalan soyledıgı de alnında yazıyordu da ben bıle bıle kandım demı
- +1 yıl
gel acıdım ikimiz evlenelim :) hiç değilse yalan dolan bilmem
- +1 yıl
Dalga geçmeyin yaa
- +1 yıl
heh tamam bize gelince dalga olur işte. ne dalgası gececem senle ya. Allah ın emriyle evlenelim dedim
+1 yılAhları ahhahah yapıyorlar, boşverrr
00 Yorumla
+1 yılokumaya usendım affet
00 Yorumla
+1 yılEvet tutar ahın bol beddua daya döşe😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz insan çok
10 Yorumla
+1 yılTutar tutar vah benim kadersiz arkadaşım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun kız öğretmenmiş senin mesleğn nedir?
00 Yorumla aranızda bisey geçti mi
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabıkı de benım Alnım ak tanıdık az cok tanıdığım bırısıydı
şerefsizmiş o kızada yazık
00 Yorumla
+1 yılYok artık
10 YorumlaTutar bacım tutar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat böyle
00 Yorumla Geçer üzülme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTutmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Neye istinaden tutmaz
- +1 yıl
Kötülerin kazandığı bir dünyada ahinin tutmasını bekleme
- +1 yıl
O da dogru
+1 yılTutar
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallahh
+1 yılKaraktersizmiş
00 Yorumla