Ya deneyimlerin kadınların biraz daha fazla şirretleştiğini gösteriyor. Erkekler daha çok durumu kabullenip kendi hayatlarına dönüyor. Tabi istisnalar hariç. 🙄

Ya deneyimlerin kadınların biraz daha fazla şirretleştiğini gösteriyor. Erkekler daha çok durumu kabullenip kendi hayatlarına dönüyor. Tabi istisnalar hariç. 🙄

Doğruyu söylemek gerekirse kadınlar Ben şahsen şunu söyleyeyim boşanıp da karısının arkasından çok konuşan erkek görmedim ama boşanıp da kocasının arkasından demediğini bırakmayan kadın çok gördüm, evlenirken iyi düğün masraflarını yaparken iyi yedirirken iyi içirirken iyi sevişirken iyi ama boşandığı zaman adamın arkasından demediğini bırakmıyorlar bir de mesela adamın diyelim bir kusuru varsa boşandıktan sonra zaten şöyle insandı diye dedikodu yapıyorlar O yüzden dürüst olacağım kadınlar kimse kendini kandırmasın. Ben boşanıp da karısının arkasından atan çok adam görmedim Ama kocasının arkasından ya da sevgilisinin arkasından eksiğini söyleyip dedikodu yapan çok gördüm.
bence karakter meselesidir bu.. ben ilişki bittikten sonra çirkinleşmem.. aldatıldıysam veya yalan söylediyse ihanet ettiyse siler geçerim zaten.. bir daha da ne affederim ne yüzüne bakarım ne de onunla ilgili konuşurum.. ama genellikle kinci olanlar ilişki bitince eski sevgilisine sarar durur.. bunu da doğru bulmuyorum ben. bittiyse öyle kalmalı bence.. eskilden olmamalı bir daha.
Aynen öyle
Karaktere bağlı gelişir o tepkiler. Çirkef karakteri olan kişi direkt olarak çirkefleşir. Fakat sinsi biriyse, zaten ilişki sırasında çirkefliğini sinsiliğine gizliyorsa onun o joker suratını Allah ifşa eder anca, çünkü yine kendisi kendisini millete adamın dibi, çok kral adam, karakterli insan diye satmaya tam gaz devam edeceğinden.. O işler karışık ve derin, tamamen haksızlığa uğrayan tarafın ilahi adaleti inançla beklemesi gerekiyor..
Terkedilen taraf hâlâ hisleri olduğu için ve karşı taraf onu kırarak gittiği için kalan taraf çoğunlukla çirkefleşen taraf olabiliyor.
Aslında bu karekter meselesi aklı basinda olan çirkeflik yapmaz. Bunun kadını erkeği yok.
Cevap
25Cevap
Biz pek sallamiyoruz kadınlar hırs yaptığı oluyor 😂
Anladın sen beni 😂
Hangi tarafın duyguları devam ediyorsa o hazmedemez. Kadınlar sadece çirkef oluyor erkek eğer kadın severken terk edilirse cinayete kurban olmaya kadar gidiyor iş
İlişkinin bitmesini kim kabullenemiyor ve zayıf karaktere sahip ise o çirkinleşiyor..
Erkekler, daha çok çirkinleşiyor. Uzanamadığı ciğere mundar diyen çok erkek var. Sen, hiç gördün mü yatmadığı hâlde “Ben onunla cinsel ilişkiye girdim.”diyen kadın veya ilişki aldatma üstüne bittiyse ve aldattığı hâlde “Sorunu kendinde ara.” ,”Erkek olsaydın da beni elinde tutsaydın. Sen bu gidişle ileride karını da elinde tutamazsın.”diyen bir kadın?
Gördüm :D
Pinokyo 😅
Erkekler ilk bir soluklansın hangi karı kıza yazayım planı yapıyorlar
Dinden dolayı ben camiye kapanıyorum asksj
Nurcu mu olsam Sülocu mu tam karar veremedim çantam gibi karışığım sksjs
Hangisi haksızlığa ya da ihanete uğradıysa o şirretleşir. Çünkü durumu kaldıramayıp bir şekilde öfkesini kusmak ister. Hissettiği o kötü duyguların anlaşılması için kendini parçalar. Tek tesellisi onu anlayacak bir kaç insandan ibarettir artık.
Diğer türlü anlaşmazlıklardan doğan ayrılıklarda iki taraf da çirkinleşmeden sonlandırabilir. Çünkü iki taraf da birbirini kırmak istemez, ortada kalbi kırılmış bir taraf yoksa çok daha sağlıklı biter ilişki. Söyleyene değil söyletene de bakmak lazım asıl mesele bu. Uzaktan yargılamak en kolayı. 😎
Kendi adıma konuşacak olursam, ben pisleşmem...
Ayrılmak doğal, normal bir şey...
Kimseyi suçlamam, çekiştirmem, kötü kelime kullanmam..
Bazı şeyleri aşmak gerek artık zihinde..
Ihanete uğrasam bile, hesap sormam, neden demem, bela okumam..
tamam dırrrr der uzarım hayatından.. Insanlar beni şaşırtmıyor artık, her olasılığa hazırım, fena bir devirde yaşıyoruz...
Dipnot ***Kim daha çok severse, o daha çok öfke duyar... Öfke , sevgiyle paralel.. Sevmeyenin , dünya yıkılsa umrunda olmaz.. Kadınlar, şiret değil, sadece sevdi mi esaslı sever tüm mesele bu..
Teşekkürler işimiz bu yazmak.
İlişki bittikten sonra çirkinleşmek cinsiyete bağlı değil bence. Kadın da erkek de duygusal olarak yara aldığı zaman kötü tepkiler verebiliyor. Nasıl başa çıktıkları, kişiliğine, olgunluğuna ve o ilişkiye ne kadar yatırım yaptıklarına bağlı. Bazıları durumu kabullenip daha güçlü çıkarken, bazıları öfkeyle ya da kırgınlıkla hareket edebiliyor. Yani, burada insanın karakteri daha çok belirleyici olur, cinsiyet değil.
Türkiye de sadece haberlerde gördüğümüz ve bilmediğimiz daha onca haber olduğunu farz edersek erkekler bu konuda daha kötü. Ben hiç boşanmak isteyen eşini öldüren kadın duymadım.. Ayrılığı kabullenemeyen erkekler durumu özetliyor.
Taraflar çapraz sorguya alınmalı 😀🤦♀️
Valla mümkün olduğunca ben saygımı korurum. Beddualı ilişkim bitmedi bu zamana kadar. Ama bana saldırı olursa da karşımda kadın varmış aman ben saygılı olayım da bilmem ne de umurumda olmaz. Ben parçalar geçerim.
Aynen öyle. Bana gelince hakaret serbest, ben edince kadın var karşında. Hayır canımın içi benim karşımda insan var ben ona bakarım. İnsana insan gibi. 😋
Tabe olummö
Erkekler psikopata bagliyor. Takinti haline getirip kisilik degistirmeye basliyorlar. Arkamizdan da neler neler uyduruyorlardir kim bilir. E bazilarini da duyuyoruz tabi. Az karakter yav😅
Bak usta medeni medeni bitiriyorum. Sonra geliyorlar, delirtip delirtip dengesiz dengesiz konuşuyorlar. En sonda küfür ediyorum awq
Sonra da ben çirkef oluyorum, kadınlar.. KXJXHDDHHXHXDJXN
JJshdxbzbzxbxbx :f
:d djdj
Bu cinsiyetle ilgili değil de, karakterle ilgili daha çok
Cinsiyet farkı olmadan, hepimiz çirkefleşiyoruz şahsım adına ilişki bitiminde ben haklıysam, aşırı çirkefleşirim, bela olurum net.
😄😄teşekkürler teşekkürler teşekkürler
Kadınlar erkeklerden daha fazladır diye düşünüyorum.
Erkekler sanki xd yav daha doğrusu kim kötü bir biçimde terk edilirse o çirkefleniyor.
erkekler cirkinlesiyor maalesef ben oyle gordum, gayet minnos bitiririm
cook tesekkur ederiim
Haksızlığa uğrayan taraf kimse o daha çok diş biliyor. Bittiyse biter herkes hayatına devam etmeli.
kim bitiriyorsa karşı taraf daha çok çirkinleşir genelde yediremediğinden sanırsam galiba
Ayrılığı hazmedemeyen taraf genellikle agresif davranışlar sergilemeye başlar. Kadını erkeği yoktur aslında.
Bana kalırsa bu hareketlere hiç gerek yok.
Eğer aldatılma , kandırılma, herşeyi herkese yayma, dalga geçme ve alay etme gibi karaktersiz tavırlardan bahsediyorsak bunun kadını erkeği yoktur. Kendisine yakıştıran herkes yapar.
Kim ne yaşattıysa aynısını yaşatırım. Ben bi bununla ilgileniyorum ilerisi gerisi ezeli ebedi n'apmış umrumun beş çayı
Her zaman kadın çirkefleşiyor. Bambaşka birisi olup çıkıyorlar ben bununla nasıl birlikte olmuşum dedirtiyorlar insana
Cinsiyet ile alakası yok tamamen karakter ile alakalı bir durum ama kişiler tamamıyla ayrılıkda belli ediyor kendini
Öyle mi tatlişkom? İlişki bitince şiddet uygulayıp kadını yanında zorla tutmaya çalışan kim? Cinayet işleyen kim?
Çirkinleşmek bana göre değil içimde yok o yüzden gideninde kalanında canı sağolsun.
(Amma ciddi cevap yazdım 😬)
Erkekler bence , görüyoruz haberlerde orada burada sevgilisini eşini sokak ortasında döven ve öldüren
Karakter ve hazımsızlıkla ilgili bi durum bence. Ayrılığı hangi taraf hazmedememişse o çirkefleşiyor.
Takıntı haline getirip hayatı zindan edenler var. Belli bir cins diyemem ama kadınlar daha fazla takıyor gibi reis.
Kim daha kalitesiz ise o. Kıskandırmak için 40 takla atan erkek gördüm..
Erkeklerin çirkinliği aşırı kötü, iftira dahi atıyorlar fakat hiç duruşunu bozmadan.
Kadınlarda ayrı bir hırs oluyor gözlemlediğim kadarıyla
Erkolarr, onlar reddedilince bile çirkinleşiyor
Boşanma sonucu işlenen cinayetlere bakılırsa durum ortada diye düşünüyorum.
Bence kadını erkeği yok bunun ne kadar takıntılı ve yenilgiyi hazmedemediğine bağlı eşitiz
Dün buna benzer bir soru sordum.
Adam gibi olan erkekleri ayrı tutuyorum ama bu konuda kadından beter erkeklerin olduğu da bir gerçek.
Erkekler çok çirkinleşiyor
Karaktersiz olan kimse o çirkinleşiyor, insanlar asıl yüzlerini o zaman gösteriyorlar işte...
Kişilik ve karakter meselesi değil mi bu?
Haberlere bakılırsa erkekler görünüyor.
Niye😑
Bence cinsiyetle alakası yok kişiden kişiye değisir
Kadınlar. O minnoş kadınlar bir anda deliriyor 😂
Erkekler tabikide kalpsizler
Kişiliği karakteri çirkin olanlar
Bilgim yok. Ben çirkinleşmeyi tercih etmem o kadar
kadınlar daha çok çirkinleşiyor
Özgüven kimde düşükse o çirkinleşir.
kim daha çirkefse o cirkinlesiyor 😀
Kim hevesini almamışsa o pisleşiyor
Erkekler çirkinleşir..