Selammmss. 🌸
Nasıl oluyor da dün seviyorum dediğiniz insana bugün yardırıyorsunuz hayret bir şey. Bunu daha çok erkekler yapıyor kimse kusura bakmasın.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Chin-chin 🥃
Selammmss. 🌸
Nasıl oluyor da dün seviyorum dediğiniz insana bugün yardırıyorsunuz hayret bir şey. Bunu daha çok erkekler yapıyor kimse kusura bakmasın.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Chin-chin 🥃
Evet diz kadınlara göre erkekler yapıyor görünüyor belki ama bir bakalım biye yapıyor? Çünkü siz ayrıldığımız zaman hiç tanımadığımız bir ksdins dönüşüyorsunuz içinizde bir gram şefkat vesaire bulundundurmuyorsunuz bu konuda bana hiç dokunmayın yeminle lav püskürür yakarım ortalığı... ben kaza geçirdikten sonra boşandım ve ben kazadan sonra komadayken kızım dönüş ve bundan 1 yıl sonra ben hala kazadan dolayı fizik tedavi alırken o dengesiz eski eşim trafik kazası geçirdi beyin hasarı yaşadı kızımla görüşmesi uygun olmuyor ve bu kızımı kötü etkiliyor diye dava açmış hala davanın bitmesini bekliyoruz sence veya bu yorumları okuyanlar olarak sizce kim daha çok çirkefleşiyor?
Selamlar,
Ben bunu bir cinsiyete değil, karaktere yüklemeyi daha doğru buluyorum. Bugüne kadar yollarımı ayırdığım hiç bir kadına kötü tek bir söz söylemedim. Kötü söz duysam bile aynı seviyeye inmedim. Fakat bunun tam tersi davranışta bulunan birçok kadın gördüm. Ölümle tehdit eden, birlikte olduğumuz görüntüleri ifşa edeceğim diyen. Garip garip davranışlarda bulunan birçok kadın tanıdım. Dediğim gibi genelleme yapmak doğru değil. Tamamen karakter ile alakalı şeyler bunlar.
Tabii ki ama daha çok erkekler yapıyor ve bu hiç hoş değil. Kadınların tehdit etmesi falan onları geçelim toplumda erkeklerin rezil olma, küçük düşme gibi bir dertleri yok, herkes demiyorum ama çoğu insan “erkektir yapar, elinin kiri” vs vs böyle düşünüyor. Bir erkeğin kadını aşağı çekmesi daha kolay.
Gurur meselesi yapıp, bir zamanlar sevdiğim dediğin insanı aşağılamak erkekliğe sığıyor mu orasını anlayamıyorum.
Ricalar ✌️
Genelleme yapmak istemiyorum bu konuda çünkü kadın erkek hiç fark etmiyor reddedilmek, ayrılmak, sevilmemek, saygı göstermemek vs. biz bu kavramlara kesinlikle barışık olmayan bir toplumuz nedeni ise çocukluktan gelen ebeveylerin yeterli olmayan sevgi ve ilgisidir. Yetişkin olunca da haliyle aslında çok normal olan bu kavramlardan bıkmışlık ve birikmişlik kaynaklı karşı tarafı suçlayıcı ve aşağıya çekici agresifleşme söz konusu oluyor. Buna maruz kalan insanlara tek tavsiyem siz bu durumda vicdanen rahat iseniz sorun kişinin kendisinde siz değil o yüzden yolunuza emin adımlarla devam edin. Unutmayın, herkes kendine yakışanı yapar..
Bunu erkekler daha çok yapıyor. Hele birde haksızlarsa nasılda pisleşirler üste çıkmak için. O yüzden bir insanı en iyi ayrılıkta tanırsın diye boşuna demiyorlar...
Kesinlikle öyle. Gülüyorum ya valla :D arkadaşlarımı silerken iyiydi, birini silmedik ne * kaldı ne rol yapmadığımız shsshj
Bak üyenin biriside cevap vermediğimi cesaretsizlik olarak algılıyarak çirkefleşiyor haberi yok. Halbuki muhatab olmadığımı düşünmek yerine. Yarası olan gocunurmuş..
Bazı insanlar kendilerini çok önemsiyor, sal gitsin
Zihin fukara olunca, akıl ukala olurmuş.
Bu olay cinsiyetle alakalı değildir, kadınlar da çirkeflesebiliyor. Olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyor
Teşekkür ederim. 🌺🙏
Rica ederim :)
Cevap
51Cevap
Kimin ruhu pislikse o yapar kadın ya da erkek fark etmez
Erkekler daha çok yapıyor bunu. Red yiyince bile hemen 💩 atıyorlar. Bi yerden incitmeye çalışıyorlar.
Çok karaktersizce.
Bunun cinsiyeti yoktur bence hangi taraf ilişki boyunca daha çok susmuş alttan almışsa sonunda da o patlıyor.
Kişiye göre değişir. Bunun kadını erkeği yok. Karaktersiz olan taraf çirkefleşiyor
Ruh hastası hangi tarafsa o yapıyor.
Kadınlar tabi ki
İnsan ne yaşarsa yaşasın çirkinleşme, çirkefleşme yoluna gitmemeli ya. Acısını yaşayıp, kendi içine bakmalı. Belki de aynaya. Bir zamanlar aşkından öldüğünü söylediğini insana karşı bu düşüncesizliği yapmamalı!
Cinsiyet fark etmeksizin yapı ve karakter meselesi...
Bırakmıyorlar içimizde yaşayalım!
Halk arasında kadın derler ama erkek var ya... ilişki içindeyken seni premsesler gibi el üstünde tutar ama bi ayrılık girsin ortaya senden yılanı yoktur, bu sefer sıradaki flörtüne seni öyle bi anlatır ki o. dan farkın kalmaz insanların gözünde. Kısacası sosi erkeğin çirkefinden allah korusun.
Amin tatlım yazdıklarına harfi harfine katılıyorum ✌️
Her zaman söylerim yine söylüyorum.. bir insan kendine yakışanı yapar.. severken iyi idi ayrıldıktan sonra cirkinlesmenin karaktersizliğin ne gereği var.. ayrılmak da bir duygusal bisey ama o hale burunmek afedersin ama şeref yoksunu olmaktır.. rezilliktir..
Bunu gördüğüm kadarıyla bütün erkekler yapıyor kızlar da.. oranını bilemem ama kız erkek farketmez.. yapan karaktersizdir
Ben bunu karaktere bağlıyorum. İyi dediğimiz insanlar kötü, kötü dediğimiz insanlar iyi çıkıyor. İnsanlar menfaatlerine göre gerçek yüzlerini ortaya çıkarırlar.
Kendisini iyi bildiğim bir arkadaşım gün geldi ve iğrenç yüzünü gösterdi bana. Menfaatleri için çirkinleşen zavallı insanlar.
şahit olduğum çoğunlukla kadınların bunu yaptığı ancak erkek tarafı da bunu yapmaktadır. Kadın "ömrümü bu herifle heba ettim" diyor sanki adam onunla ömür harcamamış gibi. Bazı adamlar da kadını dara düşürmek için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrılan çiftler ayrılığın etkilerinin en aza indirgenmesi için birbirine yardımcı olmalı veya birbirinin kuyusunu kazmamalıdır. Üç günlük dünya zaten bir gün herkese boyunca bir çukur kazılacak hiç kaçarı yok
Siz de hiç kusura bakmayın verdiğiniz örneğin hiç bir dayanağı yok. Ben kendi adıma ayrıldıktan sonra (eş, sevgili, kanka, arkadaş fark etmez) ne arkasından saydırırım, ne de kimseye laf söyletirim. Ahde vefa diye bir şey var!
Yalnız bunu yapanlar var mı, tabi ki çok. Bu, memleket ile, cinsiyet ile vs.. ayırt edilebilecek bir şey değil, karakter ile ilgili bir şey. Karaktersiz olan yapar bu kadar basit.
Karakteriz olan kimse o. Adam olan ayrıldığı kadına laf söylemez , söyletmez.
Kadın da çirkeflik yapıp çileden çıkarmaz.
Yaşananlar ılıskı donemınde kalır , kendıne iyi bak denır efendı gıbı ayrılınır. Ergen gıbı tartışmaya , çirkinleşmeye gerek yok.
Yorumsuz
Yarı haklisin abla yarı değilsin.
Çünkü kadınlardan çok var erkeklerden de var fakat kadınlar kadar degil. Hepsi için diyemem kişinin ruhunda yatar çirkeflik.
Bazi erkeklerden de vardır fakat görmedim görmek de istemem. Herkes yerini yurdunu bilsin bana uğramasın
Şimdi buna da cinsiyet fark etmez demicem gerçekten de bunu daha çok erkekler yapıyor. Yani sevgiliyken canın, cicin de ayrılınca bir anda ne oluyor anlamıyorum, bu iğrençlik bir durum.
Aynen öyle..
Hangi taraf terk edildiyse o oluyor genelde. Ama son zamanlarda erkeklerin daha cok cirkeflestigini gordum. Inanilmaz bi maske cikarip bambaska biri olma oluyor.
Yok yok terkeden kendisi :D söven kendisi
Kafayi yemis o zaman. Allahin sevdigi kuluymussun 😅 sövmesine bakma pesinde kosmadiysan ondandir
Hiçbir zaman anlayamayacağım bunu madem şu an şikayet ediliyor insan sormaz mı bir neden birlikte olduğunu
shsjsh aynen birlikteyken her şey güllük gülistanlık :D ayrıldıktan sonra bir de haklı olsalar bari içim cız etmeyecek.
Herkes kendine göre haklıdır ya :D yine cız etmesin için
Ben yapmam. Ben belki o adama sinirden soverim ama dışarıda arkadaslarima sorduğnda onun için iyi konuşurum. orada burada kötülemek yerinə ikimizin də suçu vardı sonucda suç tek tarafli olmaz diyib geçmek lazım. Bence cirkinlesen erkekler sonucda sizinde anneniz , ablaniz var eski sevgiliniz bile olsa o bir kadın karakter olan bir adam asla orada burada onun için kötü konuşmaz. Adab ve ahlak şu zamanda zor bulunuyor maalesef.
Bunun cinsiyetle alakası yok bence, karakterle alakası var..
Erkekler, gerçekten çok tavır farkı olabiliyor. İnsanın ne olursa olsun seviyorum dediği insana bir saygısı olmalı ya
Bencede
Çoğu insan ayrılınca gösteriyor gerçek yüzünü. Kadın da yapıyor erkek de cinsiyeti yok bunun.
Var
Katılmıyorum
Katılma ama var
İyi bayramlar diyip kaçıyorum ben
Haha iyi bayramlar :D
Kesinlikle kadınlar. Biz erkekler için ayrıldıktan sonra o ilişki bitmiştir, kurcalamaya gerek yok. Kadınlar göndermeli paylaşımlar, kıskandırmak için planlar falan filan. Sanırsın ayrıldıktan sonra sabah akşam eski sevgiliyi stalklıyoruz.
bilmemm, etkenlere bağlı olarak değişir derim🤔
Hee badman, kendini hatırlatmana gerek yok
Aferin
Aynen öyle saygılı olman iyi
Bunun kadın ve 'ya erkekle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum,
Insanlikla alakalı bir durum, vefa, hatir denilen saygı denilen değerli ve anlamlı olgular ayrıldıktan sonra bitmemeli , Medeni insan hep medeni olmalı bence 😌
İki cinsiyette var , sevgiliyken her şey güzel ayrılırken dünyanın en kötü kişisi oluyor. O yüzden zaman geçirmediklerinizle sevgili olmayın, zaman geçirirken de tepkilerini , davranışlarını ve düşünce yapısını öğrenin.
Ben yapıyorum bunu 😂Alttan alıp sırf sevdiğin için ilişki içinde ağzını bozmuyorsun ya da karşı tarafın hatalarını yüzüne burmuyorsun onlarda daha çok azıtıyorlar. Sevgi bitincede yardırıyorum ben hoş değil lakin bundan anlıyorlar.
Kadınlarda hemen başkasını bulup kıskandırma çabası oluşuyor, ya da aslında hiç sevmemişte vakit öldürmüş havası vermeye çalışıp yürek dağlamaya çalışıyorlar. Tabi tecrübeli Erkek için bunlar boş numaralar oskar. 🤣👍🏻😎👍🏻
En çok yıpranan bence. İlişkiden soğudum ya, hep saçma sebeplerden kavga çıkıyor, aldatma kesin oluyor. Ne kadar pislik bir şey oldu ikili ilişkiler, aşırı laçkalaşma var.
Yüksek ihtimalle soruda kadınlar erkekleri, erkekler kadınları suçlayacak. Bu işin cinsiyeti yoktur. Yapılan her şey beslenen sevgiden kaynaklı olup kaybetmeyi kabullenememektir
Erkekler elbette. Egolarını çirkefleşerek tatmin ediyorlar maalesef. Genelde haksız olduklarında yaparlar bunu. Haklı adamın çirkinleştiğini ben görmedim hiç
Bu yanlış. Her ne olursa olsun yaşanmışlık var.
Uymuyorsa bile cirkinlesmemek lazım.
Nezaket gostermek varken kırmak neden?
Duruma göre genelde erkekler oluyor kadınlar usta yalancı olduğu için çevirilen dolaplardan pek erkeklerin haberi olmuyor
Bilemiyorum net bir şey diyemem. Net olarak erkek ya da kadın diye tespit koyamam. Yediremeyen taraf diyip işin içinden çıkıyorum
Her iki tarafta da olabiliyor maalesef karakter meselesi ben asla bu şekilde olmadım benim için giden gitmiştir biten bitmiştir
Aslında benim yapımı bilir tam akrep erkeği sin derdi.. çok pis bisekilde ayrıldık bana yalan yalanlar söylemis bende dersini verdim..
Kadınlar tabiki herzamanki gibi yanlış seçim yaptıklarını kabullenmezler bi kerede doğru kişileri bulun
Ben nasıl geldiysem öyle giderim.. ne olursa olsun sevdiğimi söylediğim birine asla kötü bir söz söylemem
Cinsiyetle ilgili değil. bu. durum. bence. Karakter ve kalite meselesi..
Bir çok kadının çirkefliğini görnüşlüğüm var.
Kesinlikle ahlak ve kakterle alakalı bir şey, cinsiyetle bağlantılı olduğunu hiç düşünmüyorum
Ne kadın nede erkektir karakteri kötü olan taraftır
Kimin canı daha çok yanarsa o oluyor genelde jxkdkxkd
Cinsiyeti yok bence, her karaktersiz bunu yapabilir.
Pişmemiş, olgunlaşmamış karektere sahip olanlardır.
Insanların aslin da kim olduğunu anlamakta ise yarıyor
Erkekler kadınlara şiddet uyguluyor, tehditler havada uçuşuyor, tabiki erkekler 😡
Boş konuşma
@delikgenişletici00 birileri üzerine alınmış
tamam yavrum neyse
En başta kadınlar sonra erkekler yapıyor gibime geliyor
Belli olmuyor, hangi taraf daha çok boynuz yediyse o taraf çirkefleşiyor.
Erkekler net bir şekilde. Ama gel gör ki inkar edecekler neyi kabul ettikleri görülmüşki zaten
Karakter meselesi, cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Aslında iki tarafta ama genel olarak erkekler çok iğrençleşebiliyor.
medeni şekilde bu toplum nasıl ayrılabilir? içinde bulunduğun toplumu tanımıyor msuun?
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler 😄
Bence bunun cinsiyetle ilgisi yok, ayrılığı hazmedemeyen taraf cirkinlesip cirkeflesir 🙂
Hangi taraf kendini haklı göstermeye çalışıyorsa çirkinleşen tarafda o oluyor. ayrılırken bile menfaat sevgiyi ezip geçiyor..
Tabii kiii erkekler ^^ “Gel barışalım” desen koşa koşa gelecek adamlar sen yüz vermeyince hemen kötü ilan ederler. Karakter meselesi.
Erkekler çok iğrençleşiyor
Kadınlar da yapıyor ama ben en çok erkekleri gördüm böyle olan
👏
Genelde erkekler böyle
Bu insandan insana değişir bence. Karakter meselesi. Ayrıldıktan sonra kişi kendi asıl iç dünyasını ortaya çıkarıyor
İki taraf da yapmasın gerçekten iğrenç. İnsanın şey diyesi geliyo madem o kadar poktan biriyidi ne işin vardı onunla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?