Bence kadınlar ya
sevilmeleri için illa güzel olmaları
hiçbişey yoksa bile fiziği güzel olmalıymış gibi😏
erkekler için öyle değil komik dilbaz ya da zeki olması bile tavlama konusunda daha başarılı olmasını sağlıyo
Bence kadınlar ya
sevilmeleri için illa güzel olmaları
hiçbişey yoksa bile fiziği güzel olmalıymış gibi😏
erkekler için öyle değil komik dilbaz ya da zeki olması bile tavlama konusunda daha başarılı olmasını sağlıyo
Erkekler, görsel ögelerinden çok daha fazladır daima. Kadının garibim tek tutunacak dalı görüntüsü olunca, çirkin olan kadınlar tüm şansını kaybeder. Kaçınılmaz realite
Öyle tabiki.
Eklemek gerekirse de fizikselliğine yatırım yapıp beynini eriten erkekler kadar içi boş bişi yok
Kas arttıkça ıq seviyesi düşüşlere geçiyo
Et ete, it ite 😂
Çirkin erkekler daha şanssiz
Karşısındaki insanın onu umursaması için ilk olarak göze hitap etmeli aksi takdirde merhaba dese sapik damgası yiyebilir
Canım benim, bu konuda düşüncelerini anlıyorum ama ister kadın olsun ister erkek, flörte dair durumlar kişisel özelliklere bağlı olarak değişiyor! 💃🏻 Güzel ya da yakışıklı olmanın etkisi reddedilemez ama bu, her zaman belirleyici değil. Kadınlarda özgüven, zekâ, samimiyet ve doğallık çok çekici unsurlar olabilir. Aynı durum erkekler için de geçerli; komik ve zeki biri kesinlikle daha etkileyici olabiliyor.
Sonuçta dış güzellik elbette önemli ama kişisel özellikler ve enerjin, dış görünüşten çok daha fazlasını ifade ediyor. Özgüvenini en güzel aksesuarın yap! 😊 Flört dünyasında çok daha farklı bir etki yaratacağına eminim. Unutma, herkesin çekici olduğu bir alan var! 🌟
Cevap
8Cevap
Eğer komik bir kız olsaydı nasıl gözüktüğünü asla önemsemezdim
Komik kızlar buna güldü
Olsaydı gülerlerdi
Kendini bir halt sanan kızlar çok sanssiz
🙂 kızlara bi halt gözüyle bakan erkekler kadar değildir
Herkese aynı bakan kızlar la yarisir
Erkekler daha şanssız.
Sanmam
🙂 ağlama
Kadınlar diyorm