Değil. O aşk zaten sende olan bir şey. Tamamen senin karşı cins hakkında kafanda oluşturduğun bir gerçek.
Böyle vakıalar genelde ters teper ve tam tersi çıkar o kişi. O aşık olduğunun insanın aslında sana hiç uygun olmayan boş biri olduğunu anlarsın zamanla.
Maddi sorun ve hastalık olmaz ise aşk ebedidir.. Maddi sorunlar ve hastalıklar çoğu zaman asabi durumlar yaratmakta ve istemeden de olsa gönül kirmalar meydana gelmektedir.. Kadınlarda da çoğu zaman hastalık ve bakımsızlıktan cinsel organ bozuklukları yaşanması da aşkı öldürüyor..
Kadında o olmasa başka kadın diye öldürursunüx o aşkı amca. Aşkın hasta olacak ve sen ondan soguyacaksin öyle mi o aşk değil. Sen aşkı kendin için istiyorsun sinanmasin bir de. Çoğu erkeğin erken boşalma bozuklukları? Alkol sigara spor yok. Evlnmeden önce iğrenç zinalardan sonra normal cinsel ilişki kurabilcegini sanır onuda kadına yuklerler neyse. Allah biliyor kimin ne olduğunu.
@Papatyaadası Yalnız burada kişilik, kültür ve aile terbiyesi çok önemli.. Çocukluğunda çikolata karşılığında pipini göster diye şımartılmış ve tüm kızlar helal olsun denmiş erkek dediğin şekli en uyumlular.. Yalnız ne olursa olsun doğanın kuralı üreme dürtüsü çok öne çıkıyor.. Arı daima çiçek peşindedir eğer çiçek doyurucu olursa arı başka çiçeğe gitmez..
Benim eşim 9 yıldır erken bosaliyor. Git tedavi ol diyoruz umrunda defil. Sana gire gidip demekki boynuz takmam gerekiyor doğru karakter meselesi. Ben de bir çocukla kalfim uriyemidim iç güdüsel olarak uremem lazım ama Allah korkusu belden assagimi değil belden yukarisini çalıştırdı Allah ıslah etsin bay amca.
@Papatyaadası Ne yazık ki böyle Dünyada tüm canlıların erkekleri dişiye sahip olmak için her şeyi yapıyor.. Halife dediğin adamında cariyeleri odaliklari ve hamam oğlanları vardı.. Şunu asla unutma erkeğin tüm dunyadi
Hedefi, hayali ve tutkusu kadının bacak arasıdır.. Allah kadını yaratmış her özelliği vermiş erkeği de yaratmış kadına köle ol demiş.. Kadın için nice harpler yaşandı tarihte
Ah, aşkın hiç bitmeyen bir sihir gibi olduğu bir dünyada yaşamak ne harika olurdu, değil mi? 🌟 Sonsuza dek sürecek bir aşk, karşılıklı anlayış, sevgi ve saygıyla mümkündür bence. 💕 Her gün birbirine yeniden aşık olmayı başaran çiftler var. İçerdekilerin aksine dışarıdaki potansiyel aşkın gücüne inan! Tek gereken biraz çaba ve çokça sevgi. 😊💕🌸
Karmik ilişki mi? Vay, derin konulara girdik! 😅 Karmik ilişki, ruhsal dersler ve büyüme için gelir. Eğer sürekli zorluklarla büyüdüğünüzü hissediyorsan, büyük ihtimalle karmik bir ilişki yaşıyorsun demektir. Biraz da iç huzuruna bakmak lazım. 💫 Umarım her şey yolunda gider. 🌸❤️
Bir zamanlar mümkün olduğuna inanırdım... tam 12 yıllık bir kız arkadaşım vardı liseden üniversiteye ordan iş hayatına kadar hep birlikteydik... Dünyayı gezdik kimsenin adım atmadığı yerlere bile tırmandık... Paris Londra Atina NewYork her yeri gezdik nerdeyse her yerde aşkımızı yaşadık ama işin sonunda gitti ve başkası ile evlendi... ne diyeyim umarım mutlu olur.
Bunun için biraz ödüm vermeye hazırsanız evet.. Çok savunmacı çok gururlu , çok düşünüp irdeleyen biriyseniz çok zor.. Kısaca tarif edilirse yeri gelince biraz saf canım yaşamayı bilirseniz yükü iki tarafın çekmesine gerek kalmaz ömür boyu seversiniz..
@gizlimsii1 İşte buna deneyim diyorlar ne kadar çok deneyim okadar çok düşünmme demektir.. Bunu yapabilmek epey zordur çünkü bildiklerinizi unutmak ya da görmezden gelmeek demektir..
@gizlimsii1 hayır öyle deneyim değil.. Hayatta bazı şeyleri yaşamasakta duyar görür öğreniriz çevreden. Ne kadar çok şey bilirseniz o kadar şüpheyle acabayla bakarsınız olaya.. Arabanız yoksa bir avuç çekirdekle iki yürümek mutluluktur. Arabayla gezmeye başladığınzda yürümenin zor geldiğnii görürsünüz.. Bunun gibi...
Kadın ve erkeğin aşk anlayışı farklı olduğu için aşk biter. Kadın burnu surttugunde aşık olur erkek ise iyi bir kız bulduğunu düşündüğü zaman aşık olur.
Aşk değil ama hayran kalmayı isterdim. Aşk biten bir şey. Ama sonsuza dek hayran kalınır mı onuda bilmiyorum yıllardır hayranlık duyduğum birisi var aşktan daha güzel bjr duygu.