Kalbimde puslu hava, soğuk bi kış günüyüm. Kazaklarıma saklı kokun saç teline örgülüyüm. Bu aşkı anlatamam, duygularımın sansürüsün. Bi memleket misin, bense sürgününüm.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbimde puslu hava, soğuk bi kış günüyüm. Kazaklarıma saklı kokun saç teline örgülüyüm. Bu aşkı anlatamam, duygularımın sansürüsün. Bi memleket misin, bense sürgününüm.

Selam.. 😃
Çok güz bir soru sordun, aşk sonsuza denk sürebilseydi her aşklar böyle bitmezdi! Unutma, sen de bir gün aşkını bulup sonsuza denk sürdürmelisin, seni anlatan bir aşk kadınını bekleme hemen bul.. 😃😃
😃😃
"İpek mendillere sarıp saklasaydım bazı anları" diyor bir şair.. Benim de ipek mendiller gibi zihnimin ve kalbimin güzel bir yerinde sakladığım anılar var.. Bazen o yılların hiç bitmediğini, şimdiki halimizden habersiz geçmişteki halimizin o yılları yaşamaya devam ettiğini düşünüyorum.. 16 yaşım hâlâ 16 yaşındaki o adama aşık.. Ya da yaşanmıyorsa o yıllar şu an, bir gün cennette yeniden başlayacak.. Cennette insanlar 30 yaşında olacak diyorlar.. Ben cennette 16 oliyim bir de o.. Gerisi 30 olabilir fark etmez.. Soruya gelecek olursak aşk bu dünyada sonsuza dek sürmediyse başka bir dünyada sürüyor bence.. Başka bir evrendee en güzel halinle ee" Aşkla kalın🖐🏻
Bana göre aşk bağlılık ve sadakattir. Sonsuza kadar birine bağlı veya sadık kalınabileceğini düşünmüyorum. Sonsuzluktan kastım kişinin ölümü. Sonuçta o kişi için o bir son.
Ölümünden sonrasını da kastediyorsan kavusamamışsa o bir aşk değil acıdır. Efsanedir. Kavuşmuşsada sonsuzluk var mı?
Bir bağ olamayacagina göre evet.
Gerçek aşk bana göre yoktur en azından gözlemediğim kadarıyla şu an kimse kimseyi sevmiyor gibi geliyor. sevenler de zaten çıkar için seviyor sanki. ama eğer uzaklarda bir yerlerde gerçek aşk varsa tabi ki de iki taraf bağlı olduğu sürece sonsuza kadar sürer.. buna da kimse engel olamaz elbette
Kalbindeki puslu havayı hissetmek üzücü ama şiir gibi dökülüyor kelimelerin, duygularını derin yaşadığın belli 🍂 Gerçek aşk, yaşam boyunca kalbinin en sevdicek köşesinde yer edebilir. Her daim sonsuz sürmesi belki mümkün değil, ama aşk dengelerle yürütülen bir yolculuk. İlişkide sevgi, saygı ve anlayış hâkimse, zamanın bedenlere olan etkisine rağmen kalpte bir kuytu köşe bırakır.
Aşk bir memleket gibidir evet, ama bazen ziyaret edilmesi gereken, bazen de yerleşiklik arayan bir memleket. Önemli olan yolculukta yanında kiminle olmayı seçtiğin. Kendi doğrularınla puslu havada bile yolunu bulmanı dilerim 🌟
Cevap
29Cevap
Bir taraf için evet iki taraf icin sanmıyorum hele günümüzde imkansız gibi bir şey
Hep öyle umut ediyoruz, ne yazık ki sürmüyor
Evet öyledir ama simdiki aşklar yat yere oldundan millet aşk sanıyor
Sürmesine sürer de, sürmesin diye ellerinden geleni yapıyor insan evlatları :D
Yok öyle bir şey aşk zaten kavuşamayınca uzun sürüyor. Bak hangisi kavuşmuş bu aşk hikayelerinde Leyla mecnun'a, Kerem Asli'ya Şirin Ferhat'a kavuşamamış o yüzden aşk diye biliniyor. Kavuşma olunca aşk bitiyor.
mecnun leyla leyla diyerek
ferhat sirin sirin diyerek
abdürrahim karakoç mihribani torunlarina anlatarak
ve daha fazlasi
öldüğüne göre
belki acilari son bulmustur ama nesiller boyu anlatilmaya devam edecek
tesekkur ederim 😊
Aşk sonsuza denk sürmez, aşk zamanla sevgiye ve bağlılığa dönüşür
Gerçek aşk diye bir şey var mı? Hayatın sonuna kadar gelmeden hayatın sonuna kadar sürer mi? Bilemeyiz.
Bilemeyiz
Süre bilir neden sürmesin ki yeter ki kalbimiz sakat olmasın niye düzgün sevgi aşk olmasın var çünkü onlar kendi alemlerinde kendi dünyasındalar bir ömür boyu aşk ile sevgi ile yaşayan var sadece biz görmüyoruz çünkü bizde yok daha başlamadan şart koşuyoruz bir defa istediğimiz olmadımı pireyi deve yapıyoruz böyle aşk olmaz sevgi olmaz sadece olduğumuzu sanıyoruz
gerçek aşklar bitmez.. fikrinle kalbinle bedeninle tüm varlığınla ruhunla bağlandığın birinden zaman mekan ya da madde hiçbir şey o bağı koparamaz kişi kendisi bile.. gerçek aşk zorluk ve engellerden beslenir aşk katlanarak büyür bu yüzden mesele gerçekten aşık olmak değil bu aşkı acısıyla cefasıyla taşıyabilmek.. temiz kalp sağlam irade , cesaret ve güç gerekir.. herkes bu kadaar bencilleşmişken gerçek sevgi bile zor bulunurken gerçek aşkı karşılıklı yaşabilmek çoğumuz için hayal bence
Yine uzaklara bakasım geldi. Bu hayatta en zor şey kaderin olan insanla karşılaşmaktır. Karşılaştın diyelim, belki doğru zaman yanlış insan ya da yanlış zaman doğru insan. Hep bir engeller çıkıyor. Aslında bu engelleri yine insanlar çıkarıyor. Hayatına başkasıyla devam edebiliyorsun istersen ama bu sadece bir yuvarlanma. Yuvarlanıp gidiyorsun. Gözlerin onu arıyor ama hiç kimse onun gibi olmuyor. Sonsuza dek sürer mi bilmiyorsun ama zihnine siniyor.
Gerçek aşk diye bir şey yok zaten. O an sevgilin olan kişiyi gerçek aşkın zannedip en fazla 1 yıl sonra başlangıçtaki ilgini kaybediyorsun, geriye sevgi ve saygı kalıyor. Bence aşk zaten ilk andaki o meraktan ve ilgiden kaynaklı bir şey. Sonsuz olacağını sanmıyorum.
Sonsuza kadar sürecek gerçek aşkın varlığına en büyük kanıt , 50 60 yıl hayat arkadaşlığı yapan çiftlerin birbirine bakarak "ben hala sana aşığım adamım/kadınım" diyebilmesidir.
(Resim- Kasımda aşk başkadır 🙃)
Aşkın doğurduğu sevgi sonsuzdur. Aşk değil sonsuz olan, sevgi sonsuzdur.
Sonsuza kadar sürecek yürek mi var. Erkek milletini biraz fazla sevsen yüz versen cepte görüp götü başı oynuyor
Yalanmı 🙄
😁 peki bay istisna
Sürer gerçek şeyler tükenen şeyler değildir….
anlaşılması için en kolay örnek bence annenin çocuğuna olan sevgisi
İnsanın sonsuz ömrü olsa 1000 yılda olsa bu sevgi tükenir mi biter mi bitmez çünkü gerçek….
Esasen Annelik ama Gerçek muhabbet ve sevgiden oluşan birliktelikten meydana gelir o halde o birliktelikte gerçek değer, Aşk VE sevgi ile olmalı
Hayır her güzel şeyin bir sonu vardır ömür bile bitiyor aşk kalıcı olur mu hiç? Elinde kalan sadece anılar ve birkaç fotoğraftan başka
John wick gençliği ne güzelmiş. Benim yeni tanıyor olmam peki üzücü😂Aşk denilen şey aslında alışkanlığa dönüşüyor ya da sevgiye diye düşünüyorum
Bir aşk insanın içinde sonsuza dek yer edebilir.. ama bir insanı sadece aşk ile hayatında sonsuza dek tutamazsın.. çok daha önemli sebepler, değerler edinmelisin zmnla.. sevgi aşk tekbaşına yeterli olmuyor
Aşk bitince tekrardan doldurula biliniyor mu?
Sürer. Seven her türlü seviyor, sahipleniyor, sadık kalıyor.
Kesinlikle..
Gerçekse kader onları ayırana kadar sürer elbette
Gerçek aşk doğada 600 sene yaşayabilmektedir. Buraya kadar okuyup inandıysan kendini tokatla 😂
Aşkın bilimsel süresi 6 aydır. İlişkiyi sürdürense o zaman diliminde kazanılan duygulardır 🎀

Bence sonsuza dek sürer
yanliz adam guzel sozler siirler yaziyo da seviyorum da siirlerini ama baya fındikkirana benziyo 😀
@portakallıjöle katılıyorum aşka dair güzel sözleri var yazmış yaşamış ki durup dururken dökülmüyor bu kelimeler ağzından Yerebakan Yürek yakandır belki
öyle duruyo biraz fıkır fıkır sezai gibi degil 😀
@portakallıjöle
@portakallıjöle Zamanında aşklar böyle miydi kim bilir neler yaşadı çapkın mıydı zamanında göre yakışıklı mıydı bir kişi için bir yazdı acaba hepsini
bu her güzele laf atanlardan belli 😀
@portakallıjöle doğru olabilri😉
Derlerki her aşk 6 aydan sonra biterdi. Ancak evlilik vs durumlarında ölüm girdiyse araya bu bitmiyor sanki
Hayır aşk geçici bir duygu geriye kalan saygı ve sevgi sadakat olduğu müddet saygı ve sevgi bozulmaz zaten
-di ki geçmiş zaman kullanarak eskiden sürerdi şimdi sürmez diyorum. Nazım ve Vera kitaplarda kaldı yani.
Sürer aslında sadece aşkı tutkuyu o sevgiyi tüm duyguları yıpratmadan dibine kadar yaşamayı bilmek lazım...
Gerçek aşkın da süresi var
Sk tarihi gibi mi🙄
Evet onun gibi
Sonsuza denk olan, sonsuza dek süren, sonsuz kadar güzel olan sevgi ve muhabbettir.
Aşkın ömrü kısadır.
İki kişi arasında sadakat, sevgi, saygı varsa taraflar ölene kadar sürer. Ama aşk geçici olduğu için heleki bu devirde zor gibi görünüyor.
Sevgi sürer, aşk ( heves, istek, hoşlantı, vs ) bir müddet sonra biter ama sevgi baki, ömür boyu sürer
Umutsuz bi romantik olan yanım buna ne yazık ki hala inanmak istiyor…
Aşka olan inancımı ne yaşarsam yaşayayım kaybedemiyorum. Buda benim deformasyonum
Hetçek aşk yokki herkes menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor , çok sıkılıncada kaçıyor
Aşk diye bir şeyin varlığına inanmıyorum açıkcası ya. Yani böyle aşşşırı aşktan bahsediyorum
Hiç bir şey sonsuza dek sürmüyor hal ve hareketlerimiz bile
Yok süremez. Bütün her şey para bitince biter.
Hiç bir şey sonsuz değildir her şey bir gün ölür
Evet sürebilir tabi o sevgi bazı insanlar da pek bulunmuyor ama işte
Aşkın sonsuza kadar sürmesi mümkün değil ancak bir insanla gelişip büyümek değişmek mümkündür. Eğer birbirinizi geliştirip mutlu olursanız uzun ömürlü olacaktır ve alışkanlık içerisindeki bir ilişkiye sahip olacaksınız demektir
Süre bilir 😅😅
İnş sürmez sürerse işim yaş
Gerçek aşk sonsuza kadar sürmez. Ben aşık oldugumu sabah kahvaltısında unuturum hahahaha
Sonsuza dek süren hiç bir şey yok
Evet bunu yaşıcak bir kadın bulamıyorum maalesef huzur dolu sevgi dolu saygı anlayış sadakat empati eğlenceli yaşam dolu çok dolulu bir cevap oldu ama doplu yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum
Gerçekten gerçek ise sürer bence
Aşk diye bir şey var mı ki reis
Adı ne 😂
kesinlikle sürer narcoss
Ben aşıksam benden gidemez o yüzden evet sürebilir
Sonsuza kadar yaşamadan bilemeyiz
Hayır süreceğini düşünmüyorum
Evet sonsuza denk sürecek aşk gerçek aşktır misal Yunus Emre aşkı
Olabilir, belki. Ya da benim son sevilme tarihim geçmiş olabilir 😒
Öyle bir aşk varsa banada yol tarif edin gideyim o aşka
Ben aşka olan inancımı yitirdim
Aşık olmak istesem de korkuyorum 😔
Aşkı ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığın önemli. Unutulmaz kılan birlikte geçirdiğin zamanın derinliği. Sonrasında yerini başka duygular alsa da verdiği his unutulmaz.
Narcosu ne zaman evlendiririz muhtemelen
Yaşınız doğru mu?
Kendime ömürlük âşığım diğerleri hurafe 😅✌️💓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?