Gizli Üye(30-35)+1 yılBeta çiftlerde ömürlük olabilir. Ama taraflardan birisi alfa ise, kesinlikle ömürlük olmaz.
Alfa çiftlerde ise Güzel Seksin devam ettiği sürece, aşkın olduğunu düşünüyorum. Aksi halde aldatmalar, bu kadar fazla olmazdı. Ayrıca erkekler de kadınlar da önceki aşkından daha iyisini bulur iseler, gayet kolay unutuyorlar.
Aldatma olayları ile alfa ile beta kavramlarını, detaylı şöyle izah edeyim;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayat arkadaşlığıdır yuva kurmak beraber bu tozlu yolu geçmeye benzer bunun içinde iki tarafın insan olabilmesi lazım İlk önce şerefi olcak bir insanın merhameti değeri olcak kalbi altın gibi olcakki o tozlu yolda kaya olsa yine yormaz
Varsa kalbinde bozukluk o yola çıkarken ayağına çakıl batsa bırakır gider bu yüzden iyi günde kötü günde ömürlük değeri vefası ömürlük kılar bunuda gerçek insanlar yapar diyeceksin insan insan diyorsunuz herkes insan değil görünüm olsada
00 Yorumla
+1 yılAşk ömürlük olabilir, ama her zaman öyle olmak zorunda değil. Bazı ilişkiler uzun ömürlü olabilirken, bazıları ise zamanla değişebilir veya sona erebilir. Her ilişki benzersizdir ve süreç içinde nasıl geliştiğine bağlıdır. Önemli olan, her zaman sevgi, saygı ve anlayışla yaklaşmaktır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılRuhlar gözden tanır birbirini
https://www.youtube.com/embed/6ed3YGE-Oe8Eğer gerçek ruh ikizine denk gelirsen evet aşk ölümsüz olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın raf ömrü ortalama 3 yıl kadardır..
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 268,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk diye bir şeye inanmıyorum bu zaman da kimse kimseyi gerçekten sevmiyor çünkü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişen bir duygudur, kimisi için o duygular sonsuza kadar değişmez her zaman içten içe sevmeye devam eder.. kimisi için ise çok kısa sürede tükenen bir duygudur,. Süreç herşeyi ondan daha çok sevmekle benimsemekle devam eder.. tabi buna aşk denilmez.. kimisi için ise yıllarca sürer ve zamana yayılarak alışılma sürecine girer. Herkesin aşkı kendisini içinfarklı yorumlar ama her hissettiğimiz aşk demek değildir bence, bazen kendi kendimizi kandırıyoruzdur sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel özet teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar.
+1 yılKişilere bağlı bunu net tayin etmek mümkün değil ki
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Aşk geçici bir tutkudur, geriye sevgi ve bağlılık kalır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bazısı ömürlük bazısı kömürlük.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılOndan arta kalan anılardır, eğer anılar o gittiği an siliniyorsa, bu sadece aşktır. Ama o gitse bile anıları kalıyorsa bu da sevgidir. Yani aşk geçici sevgi kalıcıdır ki, bu bile kişiden kişiye değişir.
00 YorumlaBirisini kırmadan incitmeden seviyorsan,
daima yanında olsun istiyorsan,
40 yıl da geçse ona deli gibi seven gözlerle bakıyorsan,
her insana baktığında onu görüyor,
onun adını nerde duyarsan dönüp bakıyorsan...04 Yorumla- +1 yıl
Birini kırıp incitmemenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Her 2 kişi arasında anlaşmazlıklar çıkar ve ne kadar dikkat etsen de senin bilmeden yaptığın bir davranışın bile karşı tarafı kırıp dökebilir. Bu devirde ana babamızı bile üzebiliyorken hayatındaki diğer kişileri kusursuz sevmek mümkün değil (kendi fikrim teşekkürler iyi günler :)
- +1 yıl
Haklısın doğru
+1 yılAşk günlük değil ömürlüktür. Ömrün yettiği kadar aşka sadakatle saygıyla ve sevgiyle bağlı kalmak gerekir. Çünkü aşk kalbe şifadır, aşk duyguların doğallığıdır.
10 Yorumla
+1 yılGerçek aşksa evet ama geçiciyse aşk değil beğenidir. Sezen Aksu çok güzel demiş
"Seyirlik değil ömürlük olsun"💚🍀☀️
00 Yorumla
+1 yılAslında karşı tarafın tepkisine bir de kendi olumsuz dusuncene göre değişiyor aşırı seviyorsundur ilerleyen zamanda o sevgin azalmıştır belki senin düşünceden kaynaklı olabilir ya da karşı tarafın deger vermemezliginden ama eğer seviyorsan gerçekten sevginden eminsen zaman ne kadar geçerse geçsin tek kalbinde o kişi olur
02 Yorumla- +1 yıl
Düşünsene sen seçmek istiyorsun karsi taraf olumsuz yorum yapıyor sevmediğini söylüyor zaten sürekli aynı cümleyi söyleyen insansan hayır beklenmez bu 1 bi de ne konuşuyorsan kaderine yansıyor bu net
- +1 yıl
Sevmek istiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aşkın sonsuzluğunu hissettiğimiz anlar, kalplerimizi birleştirerek ömürlük bir bağın temellerini oluşturur. Ben ömrümü koyuyorum o da temellerini attı. Biz ömürlük aşkı bulduk❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat mayat kalmadı onu kaybedicem hiç bı zaman birlikte olmadığım birini kaybedicem oda biliyo bende biliyodum en başında yazılmış bizim hikayemiz elden ne gelir çok denedim çok deniyorum.. hiç biri umrumda değil sadece onu istiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam
+1 yılAşk Dediğin anlıktır Ömürlük olan sevgidir sevgiyi sağlayan saygıdır saygıyı sağlayan anlayıştır bence totalde sevgi hepsinin karışımıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olması gerekiyor aslında umarım herkes bir gün kalbinin ekmeğini yer ve hak ettikleri insanlarla bir araya gelir sonsuza dek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın da bir ömrü vardır, bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Sınırlı bir varlık, sonsuz bir duyguyu yaşayamaz ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Aşk bi yerde biter ama sevgi , saygı, sadakat dürüstlük olması lazım ki o ilişki kalıcı olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Kim üzdü seni
+1 yılTabi mezara kadardır ama kuvvetli bağ olması lazım yoksa pazara kadar sürer 😀
00 Yorumla
+1 yılAşk kelebek misalidir anlamayana ömrü günlük anlayana bir ömürlük.
00 YorumlaSevgi ömürlüktür. Onca kapıdan geçersin de, bir eşik durdurur seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk parayla satın alınabilir ve istediğin zaman satılabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, sevgi, sadakat, uyum, empati ömürlüktür.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ömürlük de olabiliyor geçiçi de oluyor o da kişiden kişi ye değişir
00 Yorumla
+1 yılBir kadının gozbebeklerini buyutebiliyorsan ve arada maddi çıkarlar yoksa aşk ömürlüktür
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde kadın da erkeğin gözlerini parlatiyorsa tabii
Hiçbir aşkın ömürlük olduğuna inanmıyorum her şey gibi aşk da bir gün biter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkın devamlılığı sağlanabilirse ömürlüktür, karşımdaki insan her gün kendini bana daha da sevdiriyor, her geçen gün onunla kendimi daha mutlu hissediyorsam neden aşkım son bulsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimileri için ömürlük kimileri için değil nasıl sevdiğine bağlı iki tarafın
00 Yorumla
+1 yılAşk doğru insanla ömürlüktür, yanlış insanla bir kafede içilen kahve bitene dektir 😃
00 YorumlaAşk sanılan hoşlantının ömrü vardır ama gerçek aşka ne kadar kızsan da küssen de onun ömrü bitmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır en fazla 4 sene sonrasında sevgi yerini alır ya da komple biter
03 Yorumla
+1 yılBen aşkı ölümsüz bilenlerdenim.. bir ömür boyunca sevenlerdenimmm..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk gelip geçicidir.
Sevgidir ömürlük olan.
Hayat sevince güzel.00 Yorumla
+1 yılBazı aşklar ömürlüktür 🥹
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de 🙆
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence aşk kömürlüktür üstünüz başınız illaki kirlenir ömürlük mü ama bilemicem
00 Yorumla
+1 yılAşkın ömrü çok azdır.
00 Yorumla
+1 yılHer sevgi zamanla bitirmiş derler benimki bitmedi anlayamadim bu aşk tan hayır yok unut dediler ne yaptımsa seni unutamadim demiş
Rahmetli
Müslüm Gürses00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan seni en Allah'a hatırlatacak olanını, olduğunu bulduğunda o zaman ömürlük oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil Ama ömrün boyunca aşık olmaya meyillidir insanoğlu
00 Yorumla
+1 yılİlk goruste as omurluk degildir hocam bir hevestir gelip gecicidir ama onyargidan olusan asksa iste o zaman boka girmissindir yani ben oyle soyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılKimisi âbat oluyo kimi berbat. Değişkenlik gösteriyo kişiden kişiye
00 Yorumla
+1 yılGerçekten değer biliyorsa kıymet biliyorsa evet ömürlüktür
00 Yorumla
+1 yılİki yıl garantisi var sansliysan ek ücretle uzata bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılMaks 3 yıl. Ben demiyorum isvecli bilim adamları diyor:)
00 YorumlaNe ömürlüğü gerçekler ortaya çıkınca hiç bişey kalmaz
00 YorumlaEvet bana Göre aşk bir ömürlüktür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılömürlük olan aşklar var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ömürlüktür sevmesini bilene
02 Yorumla- +1 yıl
Edebiyat niye yaptinkine simdi kiz soru sormus cevap degildi bu
- +1 yıl
Allah Allah felsefe yapsak suç edebiyat yapsak suç siz kadınlara yaraanamıyoruz.🤣🤣🤣
+1 yılÖmürlük olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKeşke ömürlük olsa
00 Yorumla
+1 yılAşka inanan hayal kırıklığı ile yaşar
00 Yorumla3-4 aylıktır. Aşk biter sevgi ve saygı kalır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey ömürlük değildir,
00 Yorumla
+1 yılEvet bir ömürlüktür eğer ki aranizda gercek aşk'sa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet… kelebeğin ömrü kadar
00 Yorumla
+1 yılHayir sevgi ömürlüktür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değildir aşk bir gün biter ama sevgi ömürlüktür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Gerçekten seversen evet
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmesini bilenler için ömürlük.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılRaf ömrü kısa olan bir şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılUyum, iletişim, varsa ömürlük
00 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne