Adı bile insanin içini ısıtıyor.
Peki bu kadar güzel hissettiren şeyin bir sonu var mı?
Aşk ebedi midir?
Sonsuz aşk var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk, biri toprak diğeri su olan iki ruh arasında ise sonsuza gider. Çünkü ne su toprakta kaybolurum diye korkar, nede toprak suyu alt ettim der. İkiside beklentisiz bir şekilde ortaya aşk çıksın diye birbiri ile yarışır ve birbiri için yaşarlar. Gerçek aşka gidecek insanların yapması gereken bu. Kendimizden veya karşıdakinden emin olmadan aşka yürüme hatasını yapmamalıyız yoksa kullanılan olmaktan öteye geçemeyiz.
Cevap
12Cevap
Hayır. Aşk kısa sürer ama onun yerini sevgi alır. Sonsuz süren veya sürme ihtimali olan sevgidir.
Saygı, güven ve özveri ile sağlam bir sevgiye dayalı aşk ise, kapris, kıskançlık ve ego yoksa sonsuza kadar sürer.
Her şey sonsuz değildir. Doğar, büyür ve ölür. Aşkta böyledir ve bir ömrü vardır.
Şimdiki zamanda 1 kaç ay sürer çok fazla sürmez bence..
hayvanlarda sonsuza kadar sürüyormu pek te farklı değil çocuk yaptıktan sonra naş
he boşanmazsın ama asla eskisi gibi olmaz hayat arkadaşı olması lazım. Homogami evlilikler olması lazım
Özlemekten daha zor bir şey varsa; o da özlediğini özlediğin kişiye söyleyememek. işte Aşk bu... Aşkın. tek hatası zamanla küllenmesi
Hangi aşk sürmüş sonsuza dek
Kişiden kişiye değişir, herkeste sürmez.
İnsan ömrü kadar sürer
Aşk suya yazı yazmak gibidir bence
Yok ya. Sürmez
ALLAH aşkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?