Olmaz olmaz demeyin ama ne yapacağınızı söyleyebilirsiniz. :) Geçen bir olay görmüştüm bununla alakalı. Merak ettim kim ne yapardı ederdi diye.
Evlendiğiniz insan size "ben aslında bisek süelim" dese ne yapardınız?

Olmaz olmaz demeyin ama ne yapacağınızı söyleyebilirsiniz. :) Geçen bir olay görmüştüm bununla alakalı. Merak ettim kim ne yapardı ederdi diye.
Evlendiğiniz insan size "ben aslında bisek süelim" dese ne yapardınız?

Evlenmeyi düşünmüyorum neyse ki ama diyelim ki oldu öyle bir durum, bi'siii git derim. Mesele hem biseksüel olması hem de bunu o an mı söylerler lan :D
Eğer evlendiğim kişi bana "aslında biseksüelim" dese, hiç hoşlanmam. Böyle önemli bir gerçeğin baştan söylenmemesi güvenimi sarsar ve ilişkimize karşı olan bakış açımı değiştirir. Evlilikte açık iletişim ve dürüstlük en önemli unsurlardan biri, bu yüzden böyle bir durum beni hayal kırıklığına uğratır. Bu bilgi, ilişkiye bakış açımda büyük bir rahatsızlık yaratır ve bunu içimde tutmam mümkün olmaz.
Vay be, zor bir durum gerçekten. Açıkçası ben önce şok olurdum ama sonra sakinleşip durumu konuşmaya çalışırdım. İlişkilerde dürüstlük önemli, bu konuda açık olup birbirimize nasıl hissedeceğimizi, neler yapabileceğimizi konuşuruz. Bazen sevgiyi ve anlayışı böyle zorlu anlarda göstermek lazım. Ama tabii herkesin bir sınırı var, o yüzden herkesin tepkisi farklı olabilir. 💔
Sen ne yapardın böyle bir durumda? 🧐
Cevap
9Cevap
O koca gütüne tekmeyi yer, soluğu mahkemede alır
Ben sorun etmem.. sonuç olarak bana aşık sadece o sevdiğim kadın
Türk erkeklerinin %60a yakını bisex diyor araştırmalar Benim eski flört de öyleydi nasıl anladığımı sorma özel 😂😂
Iıı ıııh olmaz.
“Yani evliyken bir erkeğe ilgi duymaya devam mı edeceksin?” diye sorarım. Olumlu yanıt alırsam boşanırız.
"midem bulandı.. Benden uzak, Allah'a yakın.. Hadi uğurlar ola.." derdim:)
Ben bisekseul olabilirim de kocam biseksuel olmasin bi zahmet o ne ya.. ayyyy
Başından aşağıya kaynar sular dökülürdü şoku atlatınca çıkar giderdim direk avukatımın yanına
Tamam bende küsüyorum hemen diyip yatıp zıbarırım sokulsuz uyurum özlesin diye.
Bosanirim ertesi günü ve 400 m mesafe yasağı koyarım iyy
Sorun etmezdim 😂 en azından başka erkeğe gitmez kadından sorun olmaz
hoşuma gitmez evlenmeden önce söylese belki kabullenilir ama evlendikten sonrası kandırmaya giriyo boşanırdım
Kadınlardan kıskandığımız yetmeyecek erkekleri de kıskanacaz😀
Ben istemezdim, yapamam
Saklaması, aradaki yalan ayrı bir sorun erkeklerden de hoşlanıyor olması ayrı.. Boşarım.
Bize küselim anladım ben ya uff gidiyorum.
Soranın hiç suçu yok tabiii
Cakaaaaalllll
Soru içeriği ile beraber sahibine aittir. 😉
Keser eline veririm herhalde afjkll
benden hoşlanıyor sonucta sorun etmem
eşcinsel olmasindan daha iyide yok ya istemem
Hay ben şansıma yani.
Altınları alır kaçarım 😱
Şaşırsın ne yapcaksın ki başka
Hahaha tanıdık geldi buu
Saygı duyarım ahahahafshdh
Aktif misin pasif misin diye sorarım