Evliliğe giden bir yoldayım ve evleneceğim kişinin cüzdanında eski boşandığı eşinin fotoğrafını gördüm tesadüf ne yapmalıyım bilemedim çok üzgünüm. Beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu biliyorum hissediyorum ve KS da ilk sorumun böyle olmasını hiç istemezdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDirek ayrıl, belli ki onun hayaliyle yaşıyor ve onun hayalini sen de devam ettirmek istiyor, bir kalpte iki sevgi olmaz, sana hakiki manada saygısı olsaydı, geçmişi gömerdi yüreğine, senin görmenden endişe duyardı, sen yanında değilken bile sana saygısızlık yapmaktan men ederdi kendisini.
Lütfen hemen nişanı at, içinde bir şeyleri bitirememiş bir adamın hayatında figüran olma.26 Yorumla
Soran1 yılAnladım demek istediklerinizi ama bana karşı okadar sevgi ve aşk doluki anlatamam bı dediğimi ikiletmyo ve her dediğimi yapıyor
- 1 yıl
İstediği kadar sevgi dolu olsun, bazı şeylerin izahati yoktur, ayrılmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum lakin evlenirsen de lütfen hemen çocuk sahibi olma ondan, belki düşüncelerin değişir
Soran1 yılAnladım çok teşekkür ederim yorumların desteğin için 🙏
- 1 yıl
Rica ederim, seçimlerin sana hep mutluluk getirsin, şunu da söylemeden geçemeyeceğim, lütfen dikkat et, hemen çocuk sahibi olma en azından, seni de anlıyorum, çok seviyorsun, belki bir başkasına benim verdiğim tavsiyeleri verirdin olayın dışında olsaydın, belli ki ilk kez aşık oldun,
dediğim gibi lütfen dikkatli ol, hiç değilse çocuğun olmazsa karar vermek bir sonraki kararların için daha kolay olur. Allah yar ve yardımcın olsun, tüm güzellikler seninle olsun.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel dileklerin duaların için çok sağol Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun seninde her şey gönlünce olsun inşallah 🤲❤️
- 1 yıl
Sen de sağol, amin 🥰
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cüzdanı alırsın elinden çıkarırsın fotoğrafı yırtar atarsın artık buna gerek yok dersin tepkisi de çıkar ortaya o anda
217 Yorumla
Soran1 yılOnu nasıl yapicam onu bilmiyorum bazıları belki unutmuş dur orada diyor çünkü eski bı fotoğraf vesikalık fotoğraf
Soran1 yılHaklısınız tabiki bir ataya geliyoruz ama o sekilde nasıl derim bilmiyorum işte sorun o
Soran1 yılEvet bu konuda çok haklisin demem gerek oda diyo bakabilirsin telefonuma felan diye ama cüzdan çok farklı geliyor bana bilemedim
Soran1 yılBunu daha önce yaptım haberi olmadı zaten osekilde gördüm fotoyu şimdi tekrar nasıl istiycem bakiyim diye
Soran1 yılKeşke senin gibi anlayışlı olsa bana dediği ben senin cüzdanına orada bıraksan asla bakmam aklıma bile gelmez sen benim haberim olmadan cüzdanımı karıştırmışsın dedi
Soran1 yılTamam anladım dediklerini bunu yapicam ve istiycem bakicam cüzdanına teşekkürler 🙏 destek icin
Soran1 yıl😊😊🙏🙏
Soran1 yılRica ederim ben teşekkür ederim 🙏
Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Resmi bazı işlemlerden kalmış olabilir. Hemen kötüye yormayalım.
19 Yorumla
Soran1 yılAma 6 yıl olmuş boşanalı ve eski bir resim olduğu anlaşılıyor etrafında renk değişimleri var bende istemiyorum kötüye yormak ama napicam bilmiyorum
Soran1 yılşu an onu yapıyorum ama ne kadar sürecek bilmiyorum bu durum ve aklımdaki karışıklıkla
Soran1 yılRica ederim ben teşekkür ederim asıl size
Soran1 yılşu an gayet iyiyiz sizin dediğinizi yaptım bakalım bekliyorum
Soran1 yılİnşallah sizin dediğiniz gibi olur tek temennim bu yönde bu konuda teşekkürler 🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılayrıl bence direk
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin fotoğrafını en görülür yere koysun
Sende ikinci sorunu cuzdanin neresi daha kıymetlidir diye sor13 Yorumla
Soran1 yılAnladım yaparım bunuda teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Mutluluklar
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Açık ve net ki eşini unutmamış seviyor seni sevmesini inanmışın ama gerçekler ortada
16 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum belkide ben bu durumu kabullenemiyorum
Soran1 yılİnan ne yapicam bilemiyorum kafam çok karışık
Soran1 yılAynen kafa gitti bende ama onuda kaybetmek istemiyorum çok seviyorum
Hala seviyor demek ki sana rağmen, boşanma evresine gelince zaten cikarmasi gerekirdi
11 Yorumla
Soran1 yılEvet bende o yüzden anlamadım 6 yıl olmuş boşanalı
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBelki o fotoğrafın orada olduğunu adam hatırlamıyordu bile
15 Yorumla
Soran1 yılNasıl olur insan cüzdanınin içinde olanları hatirlamazmi
- 1 yıl
Bence farketmemistir ya da ona değişik bir durum gibi gelmemiştir. Hem artık cüzdanda sevdiğinin fotoğrafını saklamak mi kaldi
Soran1 yılAynen öyle bende şaşırdım cüzdanda sevdiğinin fotoğrafi saklanır mi diye inşallah dediğin gibidir farketmemiştir ya da orada unutmuş olabilir
- 1 yıl
Unutmuştur. Yıllardır orada olduğu için adama hiç tuhaf gelmemiştir.
Soran1 yılBilmiyorum İnanin sizin yaptığınız gibi yorumları okuyunca içim biraz rahatlıyor kötüye yorma diyorum bazı yorumlar kafamı iyice karıştıriyor
Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. sorsaydın sonra evlenince yine KS gelip kocam eskisini unutamamış ne yapayım diye sorma
11 Yorumla
Soran1 yılSormak istiyorum ama yine işte çıkıcak bana sana nasıl guvenicem nasıl bakarsın cüzdanıma böyle devam edicek biliyorum önceden yaptığı gibi
Adam onuda sevmiş demekki ama olmamış boşanmış seni bulmuş senide sevmiş ve sen onu mecbur unutur
17 Yorumla
Soran1 yılÖylemi diyorsunuz inşallah unutur ya da unutmuştur
Soran1 yılKafam çok karışık ne yapicam bilmiyorum
Soran1 yılBiraz daha bekliycem ve sorucam. bunu
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
1 yılproblem edersen kaybedersin... bence gizemli davran... daha çekici olursun
116 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani gizemli derken ben zaten kaybetmek istemiyorum onun sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum
- 1 yıl
şimdi bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın..
- 1 yıl
bazı kadınlar vardır, erkeklerin etrafında pervane olurlar, genel olarak söyleyemem ama çoğunluk bu tarz kadınları kullanıyor.. bunun tek panzehiri kendine güveneceksin..
Soran1 yılBen kendime güveniyorum onunda bana olan sevgisine güveniyorum inaniyorum fotoğrafı anlamlandiramıyorum
- 1 yıl
Evet çok saçma... açıklaması varmiydi?
Soran1 yılValla pervane değilim o benim etrafımda pervane bı dedigimj ikiletmeyen birisi ama foto işi karıştırıyor
- 1 yıl
Tamam anlıyorum da, bir açıklama yaptimi? gördüğünü belirttinmi?
Soran1 yılHala sormadimki neden fotoğraf var diye
Soran1 yılHayır soramadım
- 1 yıl
Bence sormalısın, mantıklı bir açıklaması ne olabilir diye düşünüyorum bulamadım 🤔
Soran1 yılNasıl sorucam onu bilemiyorum yine bana diycek sen benim cüzdanımı neden karıştırdın
- 1 yıl
Bir bahane ile tekrar bak, mesela cüzdanın eskimiş ver bakayım vb. yanindayken... hala resmini görürsen sorarsin
Soran1 yılAnladım bu yöntemi deneyim bakalım ne olacak ne tepki verecek
- 1 yıl
Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu hoşuma gitti açıkcası umarım iyi bir sonuç alırsın, konuşmak istersen ms. kt açık iyi günler 🖐️
Soran1 yılTeşekkürler 🙏 yardımlarin için
- 1 yıl
Rica ederim..
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBilinçli olarak saklamış ise duygusal olarak şu an sana bir şeyler hissediyor olsa bile arka planda hala o isim dönüyor demektir..
11 Yorumla
Soran1 yılBunu bilmiyorum soramadım hala
1 yılÇok kötü bir durum sor kendisine araştır durumu bence
13 Yorumla
Soran1 yılBen ona dedim cüzdanını evde unutmuşsun diye bana cüzdanımı neden karıştırdın bazı şeylerin yeri değişmiş dedi bende öyle baktım dedim bunu nasıl yaptın bakmazsın dedi ama onun o kızgınlığı yüzünden soramadım bı türlü normalde yapmam işte görmem gerekiyormuş ya gördüm
- 1 yıl
Birde utanmaza bak ya üste çıkmış
Soran1 yılEvet öyle oldu bende hiç bişey diyemedim ama içim içimi yiyor hala fotoğraf gözümün önünde
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıldirekt bırak şahısı ne demek eski eşinin fotoğrafı üzgünüm seni sevmiyor sevse fotoğrafı çoktan yok ederdi
00 Yorumla
1 yılbnce ses etme
saygı göster129 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapicam bilmiyorum aklıma geliyor çünkü
- 1 yıl
onu orada bırak
oyle kabullen
Soran1 yılAnladım üstüne sünger çek diyosun
- 1 yıl
karışma ona
silmek istediğin kadar
onu adamın kalbinden
silemessin..
Soran1 yılAnladım ama nasıl boyle devam edicek ben nasıl onun sevgisine guvenicem inanicam
- 1 yıl
saygı göster
sana şunu dicem
zateni boşanmışlarsa
dinen tekrar nikahları olmaz
ama eğer o kadın başkası
ile evlenip boşanması gerekiyor
Soran1 yılEvet 6 yıl olmuş boşanalı bana dediği geçmişle ilgili hiç bir şey hatırlamadığı ve sadece benimle birlikte yaşadığı yeni hayatı istediği
- 1 yıl
korkma 1
ikincisi sorun etme
kısmette warsa olur,
olursa değer göster..
Soran1 yılAnladım zaten çok değer veriyor bunu her şekilde anlıyorum her dediğimi yapıyor ne dersem İnan buna evde yapışık ikiz gibiyiz
- 1 yıl
aen evlilik yapmışmıydın
we düğün ne zaman
tam anlatsan
sana her zAman nett olurum
Soran1 yılİkimizinde ikinci evliliği bir kaç ay daha zamanımiz var düğün değilde aile arası bişeyler olacak
- 1 yıl
en hyırlısı olur inşallah
umarım bu defa 12'den
vurmuş olursunuz..
Allah. cc kalbinizde
hasret bırakmasın..
Soran1 yılAmin çok teşekkür ederim yorumlarınız için desteginiz için çok sağolun güzel dilekleriniz için Allah'ım kabul etsin mutluluğum daim olsun Amin 🤲
- 1 yıl
cümlemizin
gizldn çıksan
daimi ark olurduk
Soran1 yılİstek atayım size takip ekleyin
- 1 yıl
ewett iyi olur
Soran1 yılBen takipe basladim sizi
- 1 yıl
çokk saoll
eksik olma
Soran1 yılRica ederim
- 1 yıl
hiç bir şey için acele etmeye değmez, (evlilik durumu)..
Soran1 yılEvet bakicaz artık
- 1 yıl
sence uyum nasıll
Soran1 yılEsasında çok uyumluyuz her yapacağımız yaptığımız düşündüğümuz ikimizinde aynı anda aklında
- 1 yıl
ha oyle mi..))
çokk HARİKA
ona tamm değer werrrr..
Soran1 yılBen değer veriyorum oda veriyor ama ios bozan fotoğraf işte aklımı kurcalıyor
- 1 yıl
sakın aklında we kalbinde
yer etmesin..
en az o kadın kadar
bu adamı sahiplen
Soran1 yılSahiplendim ben z
- 1 yıl
mewlam bundan
geri koymasın..
Soran1 yılAmin 🤲
Sorsaydon keşke
11 Yorumla
Soran1 yılO kızgınlıkla soramadım işte ama sorucam en kısa sürede
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılFotoğraf için ne dedi, nasıl bir savunma yapti
110 Yorumla
Soran1 yılHenüz soramadım nasıl soracagimi bilemiyorum
- 1 yıl
Direk sor, cüzdanında eski karının fitografi niye duruyor diye
Soran1 yılBüyük bir kavga kopacak bunu biliyorum ve onun bana karşı olan sevgisinden eminim ama fotoğraf işi karıştırıyor işte
- 1 yıl
Büyük kavga kopartma, açıklamasını dinle, kafana yatmayan yeri sor. Cüzdanını belki hiç kontrol etmedi, evet konulabiliyor resim ama bir süre sonra diğer gözler kontrol edilmiyor hiç ve sadece para koymak için kullanılıyor. O yüzden unutmuş olma ihtimali var
Soran1 yılEvet buda aklıma geldi haklısınız unutmuş olabilir orada diye ama nasıl sorucam onu bilemiyorum tekrar neden cüzdanıma karıştırdın sana nasıl guvenicem konusunu ortaya dökücek
- 1 yıl
Para alacaktım vs diye açtım, içime kurt düştü baktım, evet hataliyim bakmamam lazımdı ve keşke bakıp görmeseydim, diyerek cümleye başla, eğer neden bakıyorsun cüzdana deyip üste çıkmaya kalkarsa sen bastırıp üste çıkarsin
Soran1 yılAnladım deniycem bakalım ne yapacak
- 1 yıl
Umarım yanlış anlasilmadir, unutmuştur ve aranız bozulmaz.
Soran1 yılUmarım öyledir teşekkürler güzel temenni için 🙏
- 1 yıl
🤲🤲🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılBence biraz zamana birakmalisin
13 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum şaşırdım kaldım
- 1 yıl
Zaman herseyini ilacidir hele boyle hassas konularda sonucta bu verdiginiz karar hayatinizi etkileyecek aceleci davranmayin
Soran1 yılEvet haklısınız
Geçmişle kopamamışla hayır gelmez
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız ne yapicam bilemiyorum çok seviyorum
1 yılBenim için büyük bir sorun bu.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle biri ile evlenilmez
10 Yorumla
1 yılBu önemli konuş
14 Yorumla
Soran1 yılİşte onu nasıl yapicam konuyu oraya nasıl getiricem direk söyleyemem
- 1 yıl
Söyle direk neden söylemiyorsun. Bunu gördüm ve bu beni düşündürdu de konuş muhakkak
Soran1 yılAnladım bunu yapicam teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılöğrenmeye çalış
110 Yorumla
Soran1 yılAh nasıl yapicam bir bilsem olaylar iyice karışicak
- 1 yıl
Yöntemleri var
Soran1 yılÖnerin varsa söyle lütfen benim aklıma hiç bir şey gelmiyor bu konuda nasil yaparda sorarım diye
- 1 yıl
Anlatıym gel istersem
Soran1 yılOlur anlat
- 1 yıl
Yazarsan
Soran1 yılYazdım sana kendi sayfandan
- 1 yıl
Bende yazdım
Soran1 yılBana gelen bir bildirim ya da yazı yok
Soran1 yılOkudum mesaji bakarsan cevap verirssen sevinirim
Sordun mu neden cüzdanında duruyor diye
17 Yorumla
Soran1 yılSoramadım çünkü o kadar kızgındıki nasıl bakarsın cüzdanıma ben onu yoldan geçen birine bıraksam o bile açıp bakmaz dedi sen benim eşim sin ben sana nasıl guvenicem dedi olayları iyice büyütmek istemedim
Soran1 yılDoğru ben hem kızgın hemde üzgünüm bu durumda ama nasıl diycem bilmiyorum bu fotoğraf işini
Soran1 yılEvet kaybetmek istemiyorum çünkü yaşamadığım herşeyi onunla yaşadım yaşıyorumda onu çok seviyorum
Soran1 yılEvet işin Orasida var haklısın
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Direkt ayrılırım
15 Yorumla
Soran1 yılher şey bu kadar ciddiyete bjnmisken bı anda olmuyor işte kolay değil inanın
Soran1 yılDoğru haklısın bu konuda bendne en kısa sürede bu işin doğrusunu öğrenmeliyim
Soran1 yılAmin 🤲 çok teşekkürler 🙏
Ayrılık sebebidir
11 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum inanın okadar benimle ilgili seviyorki ve hep geçmişle ilgili hiç bişey hatırlamıyorum diyor sadece sen varsın diyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu gerćek olamaz
11 Yorumla
Soran1 yılGerçek hemde hiç olmayacak şekilde gerçek bir olay
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsepetle
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyürümez. çünkü sende hep onu arar
Soran1 yılAma bana karşı çok sevgi dolu bı dediğimi ikiletmyo her dediğini yapiyo ve eski yaptığım hataların hiç birini yapmiycam o evliliğim hiç mutlu değilmiş eşiyle çok sorun yaşamış
Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Ayrılmalısın.
13 Yorumla
Soran1 yılBu kadar kolay değil işte ayrıl demek evlilik işinde çok ilerledik ve bana olan sevgisini ilgisini biliyorum ne dersem hemen yapıyor ve eski hatalarımı asla tekrarlamiycam sen benim sonumsum diyor
Soran1 yılTeşekkürler 🙏 yorumlarınız için bi karar vericem artik
1 yılÇok kötü durum
11 Yorumla
Soran1 yılEvet kafam karışık
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?