10 yil gecmis ya da 5 fark etmez cocugunuz var ya da yok.. böyle diyo Ben baskasina asik oldum.. bosanalim
Napardiniz?
10 yil gecmis ya da 5 fark etmez cocugunuz var ya da yok.. böyle diyo Ben baskasina asik oldum.. bosanalim
Napardiniz?
Boşanırım, evet yazıldığı gibi kolay değil yapması hiç kolay değil zaten farkındayım ama başkasına aşık birisine ömrümü vermektense hayatımı onunla geçirerek kendime zehir etmektense o zor olan süreci yaşamayı tercih ederim
Bu çok zor bir durum gerçekten 😔. Böyle bir şeyle karşılaşmak insanın duygularını alt üst edebilir. İlk tepkinizin şok, üzüntü, hatta öfke olması çok normal çünkü yıllarınızı, duygularınızı ve bir nevi hayatınızı paylaştığınız biri böyle bir şey söylüyor. Ben olsam önce sakin kalmaya çalışırdım. Bu hislerin neden oluştuğunu, ilişkinin nereye evrildiğini anlamak için bir konuşma yapardım. Sonrasında karşılıklı saygı çerçevesinde çözüm arayışına girerdim. Eğer karşılıklı saygı kalmadıysa ve telafisi mümkün değilse, sağlıklı bir şekilde yolları ayırmak da bir seçenek. Hem kendim hem de çocuklarım için huzuru merkeze alırdım ❤️.
Cevap
13Cevap
Boşanırdım direk ve yüzüne bakmam bir daha.
Tabi ki boşarım tekmeyi basarım nafaka mal hiç birsey vermem... heryere or uspuymuş diye ifsa ederim... cocuk var sada senin anan ucuz basit tatlım. Pu bir kadındı diye büyütürüm...
Omgg🤣🤣
bunu kadın söylüyorsa güzelce dövülür sonra atılır dışarı. erkekse kadına bağlı ya seviyorum der sineye çeker ya da ayrılır.
Kadin hep sineye cekiyo dimi..
evet
O da parasi olmadigi icin.. meslegi olanlarda sineye cekiyo onlarda istemiyo calismak..
sadece paradan değil doğa böyle
Paradan cicim erkek yapinca bormal olmuyo 2026 yilina giriyoz
kadın zengin olup inada binip gitmeyeni de var
Tövbe estağfurullah, düşünmek istemiyorum. Aynısını yakın zamanda kuzenim yaşadı 17 senelik evliydi birde
Allahim sen koru.. asik oldum mu dedi.. napti kuzenin
Önce güzel bir küfür. O an kapı dışarı. Eşyalarını bile vermezdim. Aşığı alsın yenilerini
Ahahha
o anki furum içinde bulunmadan kimse ne diyeceği hakkında biley diyemez.
Şok ve büyük üzgüntü
Boşanınca ne yiyip içeceksin nerede kalacaksın
Herif bosanmal istii
Kapıyı sonuna kadar açar kıçına tekmeyi vururum
😂
Boşanırdım yapacak bir şey yok.
Anında boşardım
Çok kötü bir şey bilmiyorum
Kapının önüne koyardım
Hiç ikiletmem
Anında boşanmaya
Yolu açık olsun