Haksız mıyım ya bıktım artık?

Evleneli daha iki ay olmadı eşimin iş yeri evi 10 dakikalık mesafede babasıyla beraber ortak araba kullanıyor araba şu an sanayide eşim beşte işten çıkıyor ve bugün sanayiye gidecek işten çıkıp sanayiden sonra babasının çalıştığı yere daha sonra annesinin yanına evlerine gidecekmiş ben de burada eşek başı gibi onun başına keyfini bekleyecekmişim gibi bana lanse ediyor bu yaptıklarıyla bana şu yemeği yap bu yemeği yap diyor kaçta geleceksin diye sordugumda 7 buçuk sekiz gibi gelirim diyor ben canım gibi onu bekleyecek değilim ben bunu söyledigim zaman da aileme gitmemi istemiyorsun ailemi sevmiyorsun gibi cümleler kuruyor halbuki ben annemgile gittiğim zaman saat 15.00da eve geleceksin değil mi yemek yapacaksın değil mi diye beni sorulara boğuyor ama kendisi 7 buçuk sekiz gibi eve geliyormuş beyefendi Ben de şimdi evden çıkacağım yemek de yapmadım teyzemlere gidiyorum eve de geç geleceğim birbirimize bagirdik çağırdık bana ayrılıyorsan ayrıl dedi ben de Kur’an a el bastım eğer bir daha söylersen ayrılacağım bu eve bir daha gelmeyeceğim diye yemin ettim bağırıp çağırıp yüzüne kapattım her yerden engelledim şimdi bana ulaşmaya çalışıyor ama ben karşılık vermiyorum artık çok sıkıldım bu durumdan biz yeni evliyiz önce beni önemsemek yerine kendi evini önemsemek yerine hemen annem babam ailem diyor canım çok sıkılıyor ne yapmam lazım

Haksız mıyım ya bıktım artık?