Sevgilim aldattığı halde aldatmadim diyor bu konuda fikir?

Merhabalar 5 senelik ilişkim vardı 2 kere ayrıldık tekrar barıştık. Aramiz başlarda çok iyiydi ondan sonra sevgilim ek iş yapmaya yoğunluğu artmaya başladı evlilik için para lazım falan diye kenara uykusuz taksi işine gidiyordu diğer işten. Taksi işine de Yeni başladı 5 ay oluyor. Taksi işine başladıktan sonra yoğunluktan biz pek gorusemez olduk eskisi gibi bende dedim çocuk çalışıyor Bizim için uyumuyor o kadar üstüne gitmeyim sabır ediyordum kendimizi toparlayana kadar. Benim eski çalıştığım marketten tanıdığım kız onun çalıştığı taksi durağına geliyormuş hep bunlar tanışmışlar banada demişti arkadaşınmis diye bende evet dedim biliyordum tanıştıklarıni bende eski çalıştığım yerden olduğunu söylemiştim. Musterilerin numaraları kendi özel telefonunda oluyor mu takside çalışanların önceden böyle bir şey asla aramızda geçmemişti çok güveniyordum kendisine aldatma olayı hiç olmadı bu taksi işine girdi benim eski arkadaşımla tanışmış kız buna yakınlaşmak istemiş beni bildiği halde sevgilim reddetmiş bana öyle dedi ben kızla bu kadar muhabbet kurduklarını bilmiyordum. Kiz sürekli durağa geliyormuş kızda ortamci her erkekle takılan biriydi evli adamlarla bile flört ediyormus ben sonradan öğrendim bu olay patlak verince. Kiz benimle görüşmek istedi bir gün bende tamam dedim eski yerden arkadaşız aramızda bir sorun yoktu. Kiz bana dedi nisandan beri sevgilinle konuşuyoruz yatıp kalktık beraber uyuduk sevgili olmadık sevgilimin takside birisine kendini beraber fotoğraf çektirmiş ama habersiz olduğu belli sevgilim başkasıyla konuşuyor çünkü fotoğrafta haberi yok belli. Kiz bütün delilleri toplamış bana geldi bende kız kafayı sevgilime takmış ayırmaya çalışıyor diye düşünüp kizla da sevgilimle de ayrı kavga ettim. Kiz takside sevgilim uyuyor belli bazen uykusuz olduğu zamanlarda uyuya kaldığını biliyorum işte o kızda sebgilime sarılarak takside fotoğraf çekmiş uyurken sevgilim de bana diyor ki benim haberim yok ben onun Bir grup arkadaşlarını koruya götürdüm habersiz yanıma yanaşmış çekmiş beni dedi habersiz yanına sokulan insanı sen nasıl hissetmiyorsun hiç inanmadım ona saçma çünkü ondan sonra kız Bir yatakta üstünde bir t-shirt bacakları ful açık sevgilim dediğim şerefsiz yüz üstü yatmış kollarını yüzüne kapatmış uyuyor. ben bunları hepsini söyleyip olay çıkardım şuanda zaten ayrıldık direk bitirdim ilişkiyi sildim onu her yerden bana dediği şey ben yorgun olduğum için arkadaşim evinde uyudum benim haberim yoktu arkadaşının evine gittiğinden sabaha karşı gitmiş bu kızda evli adamin evinde kalıyormuş o sırada kız sevgilimi gizli yatakta şantaj yapıp çekmiş sözde bana dediği bu

Sevgilim aldattığı halde aldatmadim diyor bu konuda fikir?