Merhabalar 5 senelik ilişkim vardı 2 kere ayrıldık tekrar barıştık. Aramiz başlarda çok iyiydi ondan sonra sevgilim ek iş yapmaya yoğunluğu artmaya başladı evlilik için para lazım falan diye kenara uykusuz taksi işine gidiyordu diğer işten. Taksi işine de Yeni başladı 5 ay oluyor. Taksi işine başladıktan sonra yoğunluktan biz pek gorusemez olduk eskisi gibi bende dedim çocuk çalışıyor Bizim için uyumuyor o kadar üstüne gitmeyim sabır ediyordum kendimizi toparlayana kadar. Benim eski çalıştığım marketten tanıdığım kız onun çalıştığı taksi durağına geliyormuş hep bunlar tanışmışlar banada demişti arkadaşınmis diye bende evet dedim biliyordum tanıştıklarıni bende eski çalıştığım yerden olduğunu söylemiştim. Musterilerin numaraları kendi özel telefonunda oluyor mu takside çalışanların önceden böyle bir şey asla aramızda geçmemişti çok güveniyordum kendisine aldatma olayı hiç olmadı bu taksi işine girdi benim eski arkadaşımla tanışmış kız buna yakınlaşmak istemiş beni bildiği halde sevgilim reddetmiş bana öyle dedi ben kızla bu kadar muhabbet kurduklarını bilmiyordum. Kiz sürekli durağa geliyormuş kızda ortamci her erkekle takılan biriydi evli adamlarla bile flört ediyormus ben sonradan öğrendim bu olay patlak verince. Kiz benimle görüşmek istedi bir gün bende tamam dedim eski yerden arkadaşız aramızda bir sorun yoktu. Kiz bana dedi nisandan beri sevgilinle konuşuyoruz yatıp kalktık beraber uyuduk sevgili olmadık sevgilimin takside birisine kendini beraber fotoğraf çektirmiş ama habersiz olduğu belli sevgilim başkasıyla konuşuyor çünkü fotoğrafta haberi yok belli. Kiz bütün delilleri toplamış bana geldi bende kız kafayı sevgilime takmış ayırmaya çalışıyor diye düşünüp kizla da sevgilimle de ayrı kavga ettim. Kiz takside sevgilim uyuyor belli bazen uykusuz olduğu zamanlarda uyuya kaldığını biliyorum işte o kızda sebgilime sarılarak takside fotoğraf çekmiş uyurken sevgilim de bana diyor ki benim haberim yok ben onun Bir grup arkadaşlarını koruya götürdüm habersiz yanıma yanaşmış çekmiş beni dedi habersiz yanına sokulan insanı sen nasıl hissetmiyorsun hiç inanmadım ona saçma çünkü ondan sonra kız Bir yatakta üstünde bir t-shirt bacakları ful açık sevgilim dediğim şerefsiz yüz üstü yatmış kollarını yüzüne kapatmış uyuyor. ben bunları hepsini söyleyip olay çıkardım şuanda zaten ayrıldık direk bitirdim ilişkiyi sildim onu her yerden bana dediği şey ben yorgun olduğum için arkadaşim evinde uyudum benim haberim yoktu arkadaşının evine gittiğinden sabaha karşı gitmiş bu kızda evli adamin evinde kalıyormuş o sırada kız sevgilimi gizli yatakta şantaj yapıp çekmiş sözde bana dediği bu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
prof dr erkekler yatak da yakalansa bile reddeder
İlk defa başıma bu geldi sizce ne doğru olan kafam çok karışık
Bir kadının duyguları genelde asla yanılmaz hissettiyse bir kere doğru hissetmiştir ve senin az çok kanıtlarında var erkek son noktaya kadar reddeder son nokta da reddeden erkek vardır eğer artık etmiyorsa bi noktada pes edip ne olursa olsun der
Hala kabul etmiyor dün de Bir sürü şey yazmış öyle bir şey olsaydı ben ayriyken birisini bulurdum ayriyken gitmemişin kimseyi hayatıma almadım şimdi mi yapicam dedi
Acaba gerçekten çok iyi yalan mi söylüyor ya da doğru mu konuşuyor çözemedim
işte profosyonellik orada yatıyor okadar kendinden emin konuşuyorki yalan söyleyemez diyorsun
Gerçekten öyle büyük hayal kırıklığına uğradım tam evlilik olacakken bu olay olması canım o kadar yandı ki biz üniversiteden beri beraberdik aklım almazdı böyle bir şey olacağına ama inancım heeseyim bitti birdaha birisine ne güvenebilirim ne bir şey birde bu kadar usta yalanlar nasıl söyleyebilir aldattiysan ilişkiyi niye hâlâ uzatıyorsun
O zaman o kasarla takil benimle niye uğraşıyorsun
evlenmek ayrı kaşarla takılmak ayrı erkek takılsa bile kolay kolay duygusal bağlanmaz anlık heyecanlar
Niye o zaman kızın duygularını kullanıp ümit veriyor babamla tanışmak istedi tanıştı
Biz yapsak kuzum damgasını vuracakti kendileri yapınca haklı mı olmuş oluyor heyecan aramanın anlamı ne ki
haklılık diyemeyiz tabiki bu duruma ama erkek ve kadında bu durum biraz farklı işliyor kadın aldatırsa genelde duygusal olarak bağlandıktan sonra bişeyler yaşıyor fakat erkek aldatırsa muhtemelen aynı kişiyle birdaha görüşmüyor
Peki evlilik için kenarda ki insana neden ümit veriyor duygularıyla oynuyor o zaman heyecan katan tek gecelik ilişkilerine devam etsinler
orasını bilemem ben bir erkek olarak seni aydınlatmak için yorumladım
Bana kendini aklamaya çalıştığı şeyler kurgu mu sence
yüzde 90 böyle olur
artık açık ilişki başlamıştır, sen de özgür ol, istediğini yap
Başlık yeterli detayı okumadım barışma affetme
Bana evli arkadaşıyla konuştuğunu o kaşarın söyledi sevgilime de sirnasmis o yüz vermemiş kiz karşıma çıkınca bana sevgilin seni benimle aldatıyor nisandan beri dedi sok oldum oysa taksiye ek iş için yuvamizi kurmak için girdi sen bu kizla magdem tanistin nasıl bu kadar samimiyet soktun nasıl izin verdin kızın dibine girmesine hep ya uyurken çekmiş kız onu işte takside göğsüne sarılmış fotoğrafı ya da uzaktan birisi çekmiş habersiz sevgilim çünkü başkasıyla konuşuyor fotoğrafta bana dediği seni biliyordu ben reddedince bana şantaj yaptı senle ayrılmam için ablasına ailesine herkese fotoğraflari attım habersiz olduğu için şikâyette bulundular kiz sozde polis de itiraf etmiş zorla sevgilimi çektiğini durumu olanların parasını alıyorlarmış sabıkası varmış poliste çıkmış ablası öyle dedi bana ben yediremedim o fotoğrafları o kiz hangi cesaretle karşıma çıktı kaç senedir aldatma asla öyle bir şey yokdu kavgalar oluyordu tabi ama bu olay yeni olması bana garip geliyor aldatmak isteyen biz ayriyken başkasına giderdi hadi aldatıyorsun nasıl benimle devam ettin bu olayları bildiği halde sevgilim bana söylemedi bu kiz başıma bela oldu falan kiz gelince bana anlayınca dedi bu kadar saygısı varmış bana ben söyleyince kendini açıklamaya çalıştı hala seni aldatmadim savcılıkta bütün her şey çıkacak goruceksin diyor soğudum bende bitirdim
Hiç bir erkek aldattim demezki 😂
Ailesi de tuzak kurmuşlar benim çocuğuma diyor ablası polise savcılığa gitti kızın sabıkası çıkmış kabul etmiş zorla fotoğraf çektiğini yani sevgilim çok emin konuşuyor aldatmadigini bu olay savcılıkta çıkacak diyor aldatan insan niye ailesini de karıştırır polise şikayette bulunur oda aklım almıyor
Nasil bir aldatma bu
O kadar saçma olay başıma geldi neye inanacagimi düşüneceğimi şaşırdım kaldım
Sen nasil yakalin
Kız benim eski çalıştığım yerden o benimle görüşmek istedi benim karşıma çıktı bende hiçbirseyden haberim yok bana dedi sevgilinin senle ilişkisi olduğunu bilmiyordum nisandan beri konuşuyoruz sevgilim Şubat 'ta taksi işine başladı zaten bazı durumlarda yoğunluktan görüşemiyorduk ama bana bu kizla samimiyet kurduğunu ben sorunca söyledi senin arkadaşın diye ben ona kardeşim dedim dedi o benimle samimiyet kurmaya çalıştı reddettim dedi ama kizla fazla samimiyet kurmuş ki bana kendisi de sakladı kızla bu kadar habersiz uyurken fotoğraflar çekmesi hissetmedim yanima gelmiş gizli çekmiş beni beni elde edemedi reddettim seni takside herkes biliyordu sevgilim olduğunu bu kız bizi ayırmak için o fotoğrafları gizli çekmiş habersiz dedi ama sende dibine girmesine izin vermeseydin seven adam böyle yapar mi ya kiz görüntülü konuşması var sevgilimle müşteri diye arıyormuş takside orada görüntülü konuşmuşlar ve kiz hepsini kaydetmiş mesajlarda var ama sevgilim içki icmez kaç senedir tanıyorum bana dedi evli arkadaşım karısına yakalanmamak için benden konuşuyordu işte kızla dedi telefonumdan mesajlarda da kafam güzel içtim diyor ama sevgilim içmez asla sonra ablasına söyledim sevgilimin olayını fotoğrafları attim savcılığa suç duyurusunda bulundu polise gittiler ailesi bende ifade verdim kiz bilerek yaptığıni söylemiş sabıkası varmış böyle parası olan adamları araştırıp evli bekâr farketmez şantaj yapıyormuş sozde ablasinin dediği bu sevgilimde aldatmadigini o kadar gözümün içine bakarak söyledi ki yani bunaldım en sonunda migdem kaldırmadı bu olaya bitirdim ben bizim düğün için taksiye girdim senin için uykusuz ek iş yaptım ama sen bana değil o kıza inandin dedi bana
Yuzlestir
Nasıl yani
İkisinide cagir yanina yuzlestir
Doğru konuştuklarını nasıl anlayabilirim ki belki kızı ikna edicek beni kaybetmesin diye şuana kadar dedim ona ispatla kaybetmek istemeyen insan ispatlar dedim ispatlicam dedi ondan sonra hiçbirsey yapmadı
Haberleri olmucaki zaten
Dene diyorsun yani ama daha çok psikolojik anlamda yıpranmak istemiyorum hasta oldum bu olay yüzünden o kizida görmek gelmiyor içimden
Ayril direk pskolojik olarak çöktüm de ayril sonucta daha nisanlisin
Nişanlı değildim Allah'tan
Ayrıldım dün herşeyi bitirdim
Konduramiyor insan zoruna gidiyor yani
Tabikide zor bir durum verilmiş sadakan varmis
Sağol 😔
Rica ederim
İnkar önemli nokta bunu kullanıyo
Bana evli arkadaşıyla konuştuğunu o kaşarın söyledi sevgilime de sirnasmis o yüz vermemiş kiz karşıma çıkınca bana sevgilin seni benimle aldatıyor nisandan beri dedi sok oldum oysa taksiye ek iş için yuvamizi kurmak için girdi sen bu kizla magdem tanistin nasıl bu kadar samimiyet soktun nasıl izin verdin kızın dibine girmesine hep ya uyurken çekmiş kız onu işte takside göğsüne sarılmış fotoğrafı ya da uzaktan birisi çekmiş habersiz sevgilim çünkü başkasıyla konuşuyor fotoğrafta bana dediği seni biliyordu ben reddedince bana şantaj yaptı senle ayrılmam için ablasına ailesine herkese fotoğraflari attım habersiz olduğu için şikâyette bulundular kiz sozde polis de itiraf etmiş zorla sevgilimi çektiğini durumu olanların parasını alıyorlarmış sabıkası varmış poliste çıkmış ablası öyle dedi bana ben yediremedim o fotoğrafları o kiz hangi cesaretle karşıma çıktı kaç senedir aldatma asla öyle bir şey yokdu kavgalar oluyordu tabi ama bu olay yeni olması bana garip geliyor aldatmak isteyen biz ayriyken başkasına giderdi hadi aldatıyorsun nasıl benimle devam ettin bu olayları bildiği halde sevgilim bana söylemedi bu kiz başıma bela oldu falan kiz gelince bana anlayınca dedi bu kadar saygısı varmış bana ben söyleyince kendini açıklamaya çalıştı hala seni aldatmadim savcılıkta bütün her şey çıkacak goruceksin diyor soğudum bende bitirdim
İyi hikaye yazmış iyi yapmışsın
Hikaye dimi bu kadar iyi hikayeyi nerden buldu bu şerefsiz ya 5 senedir bekledim ben ailemle tanıştırdım emeğime yazık etti pislik herif hayatımda İlk defa aldatıldıgimi öğrendim
Geçmiş olsun 5 yıl adına üzüldüm
Bende hala aldatmadim diyor kızı şikayet etmesine ne diyorsunuz ailesi peki
Seni görmem gerek canım olup olmadıgını anlarım ama hikaye tamamıyla kurgu
engelle gec uzatma
Bizene