Sevgilim beni aldattı, bu aldatmak sayılıyor mu?

Öncelikle lütfen bu aldatmak mı? ya da bu sebep yüzünden ayrılınır mı? Demeyin ben ilişkimi biliyorum fakat siz burada sadece anlatacağım kadarını biliyorsunuz. Benim 8 aylık bi ilişkim var 8 ay içinde gitme dediğim yerlere gitti yalan söyledi yani 8 ay içinde beni çok üzdü ağlattı ama çokta mutlu etti Kısacası kaşıkla mutluluk verip kepçeyle geri alıyo. Bu arabacı yani fazla arabacı değil ama arabalarla uğraşmayı fuara göre hazırlamayı sever ve ben böyle fuar işlerini sevmem. İlişkimiz daha başlamadan ben ona ben bunu sevmiyorum eğer böyle bi huyun varsa başlamayalım hiç demiştim. Oda bana öyle huyum yok gitmem demişti. Yani herşeyi ben baştan söylemiştim. Abisi fuara gidicekti bu dedi bende gidiyim sıkılıyorum evde dedi. Bende tamam git dedim kıyamadım. Sonra ben başkasının storysinde bu arkadaşları ve bi kız toplanmış muhabbet ediyordu. Ve ben ona gitmeden önce kızlarla samimi olma dedim. Neyse bu bahaneler üretti falan aradan 4 hafta geçti yani dün. Bu arada kendisi gececi olarak çalışıyo bu hafta. Ve sabah 6 da eve geldi uyudu akşam 6 ya kadar. Normalde bu saate kadar uyuyan biri asla değil. Ben aradım başka biriyle görüşüyor dedi. Sordum dedi ki başkası çağrı yaptı ondan öyle diyo dedi. Sonra bana arama kaydını ss attı. Ve orada bi numara vardı kayıtlı karışık harflerle. Benim nerden aklıma geldiyse ben numarayı kaydettim baktım ve bu hemen o attığı ss silmişti. Ve o fuarda sohbet ettiği kız çıktı. Sonra dedi ben konuşmadım etmedim falan. Beni aradı fakat açmadı. O kadar üzüldüm ve o kadar ağladım ki sizce napmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi o storyde kızla samimiydi. Ve dün olaydan sonra aradı ama açmadım
Sevgilim beni aldattı, bu aldatmak sayılıyor mu?