Sevgilim beni aldati barıştık ben aldattim?

Sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı 1,5 yıl sürdü devam ediyor çalışmak için başka bir şehire gitti sözler verdi geldiğinde her şey güzel olucak gibi 6 ay uzak kaldık bu 6 ayda tesadüfen beni aldattığını öğrendim hemde 11 kişiyle ve dahada bilmediklerim var ayrıldım pişman oldu ağladı üzüldüm seviyordumda barıştım her şey güzel olucagina söz verdi kabul ettim ama bu sözler en fazla 2 hafat sürdü değişen bir şey olmadı yalanlar kavgalar devam etti seviyorum tek başımayim sadece sevgilim vardı yazın beni yanlız birkamayacagina yanımda olucagina söz verdi bu sozunude tutmadı bu sürede ayrildigimizi arkadaşı duydu baristigimizi bilmiyordu sürekli beni beğendiğini hoşlandığını söyledi ilk basta sevgilime söyledim konustular tartıştılar ve yollarını ayrıldılar arkadaşı hayla devam ediyor bir iki gün oturup sohbet ettik ve bana çok güzel iyi davranıyor gibi hissettim aldatma sayilirmi bilmiyorum ama çok pişman gibi hissediyorum gidip gelmek istiyorum yanına ama sevgilime haksizlik ettiğimi düşünüyorum ama büyük bir boşluğun içindeyim napacagimi bilmiyorum
Sevgilim beni aldati barıştık ben aldattim?