Aldatma? Sevgilimi aldattım?

Sevgilimle aksam yemegindeydik. Sonra dönüyorduk instagramima eski sevgilim hikayemi beğenmiş profil açıktı herkrse. Eve geldim baktim mesaj attı çok mutlusun bakiyorum diye. Ben de ne bu şimdi rahat bırak beni bak engelliyicem dedim. Engelle kalpten engelleyemedikten sonra dedi. Ben de sen beni aldattın ve ayrıldık bitti dedim uzak dur o yüzden lütfen dedim. Seni istiyorum ama ben napıcaz dedi. Yarın bana geliyosun dedi bak yoksa sevgilinle ilen yanınıza gelirim sıkıntı çıkarırım dedi ben de yapma bisey dedim korkudan. Ertesi gün gittim yanına konuşmak için geldim ne var ne istiyosun dedim. Sadece ben mi dedi güldü. Sen de istiyorsun yoksa neden gelicektin ki kendini kandirma dedi sen beni unutamazsin dedi öpmeye basladi dur yapma dedim ama bende yenik düştüm tekrar ona olan aşkıma ve devam ettim. Çok özledim seni dedi birlikte olduk çok iyiydi gerçekten doruklara çıktık desek yeridir. Benim kadar iyi mi dedi güldü ben cevap vermeyince iyi olsa gelmezdin dedi. Bende şimdi ne olucak dedim. Ayrılıyı mı dedim sevgili olucaksak tekrar. Oda yok ya abartma sadece birlikte olduk birbirimizi özledik o kadar dedi güldü. Sana inanmıyorum dedim sinirleniep beni tekrar kullandın dedim. Kanmasaydın dedi iki söze yelkenleri indiriyor kizlar dedi iyi ki varsiniz dedi gerçi sen kendinde suç arama tum kızlar böyle dedi güya ağırdan satar kendini gözükür ama bizim oyuncagimizsiniz günün sonunda dedi. Allah uzun ömür versin deyip çıktım yanindan. Sevgilimin uanina gittim ağladım ne oldu filan deyince ailevi bir sorunlar öyle genel filan dedim ama çok kötü olmustum ben nasil böyle birsey yaptım nasıl unutup duzelicem?

Aldatma? Sevgilimi aldattım?