- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Benim yok hiç kadın arkadaşım!
Yapanlara sormak lazım! 😅
Ben sevmiyorum kadınları, sadece aşkımı sevmek istiyorum! 😅
Tek kadın o olsun! 😅12 Yorumla- 1 yıl
EyvAllah 😅
En İyi Cevaplar
1 yılEğer aklındaki tek şey libidon değilse kafanız uyuşur sohbet edersiniz, sonuçta herkes herkese aşık olmuyor ya da etkilenmiyor. sadece partnerine karşı/hoşlandığın kişiye karşı hissediyorsun. erkek seviyorsun diye dünya popülasyonunun neredeyse yarısına aşıksın demek değil. nasıl abin, kuzenin gibi kişilerle muhabbet ediyorsun onunla da edersin, şakalaşırsın. Önemli olan kafanızın uyuşması
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kadın ile bir erkek sadece sevgili olur diye bir kural yok çünkü. Eğer kafa yapın uyuyorsa , iyi anlaşabiliyorsan normal arkadaş da olabilirsin
13 Yorumla
1 yılİlk sebebi boşverin o bu ülkede geçerli değil aksine çok çekici olanlara da yaklaşılmıyor "bana bakmaz" diye. Kızlardan neden korkar hemcinslerim anlamam...
Diğerlerine ek olarak da flortoz olduğunuzu düşünüyor olabilirler veya bir özelliğiniz vardır kimse sevmez ve ondan uzak duruyorlardir. Veya doğru kişiler yoktur çevrenizde bilemem bunu.13 Yorumla- 1 yıl
Ben buldum sanki. Biraz daha nazik olmayı deneyin. Asosyal biri gibisiniz ayrıca.
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, bıyık işi bir yana, bazı adamlar gerçekten kızlarla iyi arkadaş olmayı başarıyor çünkü bazen arada yalnızca dostluk bağı yetiyor. 🤷♀️ Bazen kimya sadece arkadaşça çalışır, bazen de karakterler uyuşur ama aşka dönüşmez. Herkesin sevgililik potansiyeli olduğu düşünülmemeli. Ayrıca, çirkin ya da erkeksi olma durumu hiç alakalı bile değil. Ama bıyığını gürleştirmek için sarımsak sürebilirsin, derler. 🤣
Bilgi: Bıyık işin daha komik bir detay olmuş, bıyık bırakmak için en etkili metod genetik mirasın 🙈.14 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, ustura konusunda şehir efsaneleri var! 🧔♂️ Ama genelde keskin ustura hızlı çıkartır denir. Ama bıyık bırakmak gerçekten sana yakışır mı, bir denemek lazım! Ayrıca, arkadaşlık konusuna gelirsek, bence kötü bir şey değil. Dostluklar bazen aşktan daha kıymetli olabilir. 💖 Tek taraflı düşünme, seninle gerçekten iyi vakit geçirdiği için de olabilir!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılBu beklenti ile alakalı bir durum.. Sırf karşı cins diye sadece duygusal anlamda beklenti içerisine girmek anlamsız olur..
13 Yorumla- 1 yıl
Her iki tarafta aynı beklenti ile yola çıktığı içindir, senin beklentin farklı olsa ve ona göre seçimler yapsan, seçimlerinin sonuçları değişir..
1 yılKadın çirkindir aksi mümkün değildir
14 Yorumla- 1 yıl
Aynadan iyice inceleyeyim kendimi
- 1 yıl
Tamam dur genele dedim ben onu 😅 belki sevgilisi vardır ve belki redddilme korkusu vardır belki de kadınlardan hoşlanmıyodur
- 1 yıl
Ahh iyi motive ettin beni, teşekkürler kuzum.
Altta bir yorum var. Ben genelde cinsellik konusunda en başından kendimi belli ediyorum. Tepkimide koyuyorum. Korkuyorlar mi, birazda ortka bazı tanidiklarimiz var. Onlarda da cekiniyor olabilirler mi - 1 yıl
Evet mümkündür ilk etapta tek dertleri o çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü her şey aşk değildir.. arkadaş olarak da güven olduğu sürece bağ kurabilirler.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ama, bütün erkeklerle böyle olunca bir sıkıntı vardır diye düşünüyor insan
Ya enerji tutar, iyi anlaşırsın, kendini özgür hissedersin. Bence gayet güzel bir şey.
11 Yorumla
1 yılDuygusal olarak bir şey hissetmiyordur çünkü.. Sadece iyi bir insandır, bu yüzden iyi anlaşıyorlardır.. Zor değil cevabı..
13 Yorumla- 1 yıl
E demek ki hepsi öyle görüyor 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Arada yaş farkı çoktur
- Kadın kanlı. modundadir açık kapı bırakmıyor dur
- Ya da erkek bayanı güzel, çekici bulmuyordur..
11 YorumlaÇünkü kadın ve erkeğin sadece " arkadaş" olabileceğini öğretti büyüklerimiz. Ayrıca kafa dengiyse, sohbeti güzelse neden sadece arkadaşım olmasın ki?
27 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkanka ben erkeklerle de gayet iyi arkadaş olabildiğimi fark ettim ama erkekler yakın davranınca farklı düşünüyor ag bana kalsa sarılır ederim de ama onlar hemen alt taraflarıyla düşündükleri için yanlış anlıyorlar vs. garipler doğrusu
11 Yorumla- 1 yıl
Bende onlarla çok iyi arkadaş olduğumu fark ettim. Herşeyi de rahatça konuşuyoruz. Ama bana ikismelerine müsade etmem. Bunu da biliyorlar.
Biri arıyor bana kız bulsana diyor. Bende öbürünü arıyorum. orada kız var mı diye. Onunkileri ona söylüyorum onunkileri de ona. Artık mama demeye başladılar bana🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çirkin olabilir, erkeksi tavırları itici geliyordur. Karşı cinslerin samimi arkadaşlığı bana hep bu ihtimalleri getirir.
17 Yorumla- 1 yıl
Hım, anladım. Kendimde bir arayayim
u 1 yılTabii genelleme yapmak doğru olmaz ama genelde böyle diyelim, sana daha çok bu durumla mı bağ kuruyorlar? Belki de onlara fiziki olarak değil de duruş olarak soğuk geliyorsundur
- 1 yıl
Genellikle boyke bağ kuruyorlar. Cinsellikte tepkimi koyduğum için orada duruyorlar
u 1 yılCinsel yönden ilgilerini çekiyor olman çirkin olmadığını gösteriyor, erkekler vücudu güzel olsa dahi çirkin bir kıza pek yanaşmaz.
Cinsel isteklere uzak durduğun için mesafelerin olduğu belli, aşk denilen olay zaten cinsel güdünün duygularla giyinmiş hali değil mi?- 1 yıl
Bu açıdan hiç bakmamistim açıkçası
u 1 yılCinsellikteki tepkini nasıl bir yaklaşıma cevap olarak vermek zorunda kalıyorsun? Biri seninle belli bir aşamaya gelmeli ki, cinsel mesafelerini öğrensin. Seninle yakınlık kurup, sevişmek istedikleri zaman mı durumu belli ediyorsun?
- 1 yıl
Dm den sorabilirmiyim biraz karisik
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılNeden kurmasınlar🙄 sohbeti iyidir konuşurken eğleniyordur ve bu ona yeterli geliyordur neden illa sevgili olsunlar ki
13 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka canım çok yanlış bir düşünce. Bi de neden kızda sorun oluyor da erkekte olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılHerhangi bir dişil enerji ışığı alamamıştır senden. O yüzden erkek arkadaşı gibi davranıyordur
17 Yorumla- 1 yıl
Belki de seni öyle yanlarında tutuyorlar. Dişil enerjin var, açılıp red yemektense böyle ilişkiiyi diri tutmak. Bilemedim. Ama dişil enerjisi olan birine erkek duygusal yaklaşır yaa. Düşer yani o enerji ağına
- 1 yıl
Birbirlerinden mi çekiniyorlar acaba
- 1 yıl
Hepsi ağında aslında.
1 yılDEMEKİ baya iyisin Sadece arkadaş gözü ile bakıyorlar 🤔
15 Yorumla- 1 yıl
Sende ona açıl o zmn 🤪😁
- 1 yıl
O zmn sor ya benimsin ya Kara toprağın 😂
1 yılAralarında güzel sohbet varsa o güneş doğduysa sevgillige kadar gider🤓
15 Yorumla- 1 yıl
Harem kurucak değilim 😀
- 1 yıl
Yok ya anlaştıığın tek bir insan olsun fazlası göz çıkartır :))
1 yılÇünkü canım ne istiyosa ondan istiyom. Ondan bağ kurmuyom. 🤣
11 Yorumla
1 yılGillette match 3 var ödünç vereyim istersen Pala 😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Kız saçmalama 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saygı çerçevesinde güzel iletişim varsa neden olmasın ki?
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen hayatıma birini almamaya yemin ettim söz verdim kendime.
O yüzden birini hayatıma almam ve şunuda belirtmek istiyorum
Kadınlar çok iyi arkadaşlardır bence 😂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normalde tersi olurdu yani herkes arkadaş gibi bakmıyor diye şikayet edersiniz şimdi de sen tersini söylüyorsun 😀
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir şey hissetmiyor ama cepte de görüyor 😂😂bilim uzmanı aynen bunu dedi
10 Yorumla
1 yılNe yapacaklar bacım kardeşim mi diyelim herkese herkesin tercihi o yönde
00 Yorumla
1 yılÇirkin görüyordur
Beğenmiyordur.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılkimmis o soyle dovucem
12 Yorumla- 1 yıl
aa hemen doviyimm
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 yılArkadaştan öte düşünmüyorlardır..
11 Yorumla
1 yılTamamen duygusal 💵💵😉😉
110 Yorumla- 1 yıl
Duygusal ilişkilerde çoğu harcama erkeğin üzerinde. Millet zaten geçinemiyor birde duygusal ilişki diye nereden para bulacak durmadan
- 1 yıl
Para aşkı veya cimrilik değil zaten yok para
- 1 yıl
Evet duygusal ilişkiler yaşamıyorum gerek de yok zaten
- 1 yıl
Yok yok kimse bunu zekilikten yapmıyor fakirlikten yapıyor 🥲
- 1 yıl
Ama ben yalnız olmaktan mutluyum o ayrı mesele zengin olsam da yalnız olmak isterim
- 1 yıl
Tabi ki benim de 192 katrilyon euro param olsun istiyorum
Yani hepsi öyleyse vardır bir sıkıntı sanırım
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılKadınla erkeğin arkadaş olması normaldir
12 Yorumla- 1 yıl
Hisseder
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Muhtemelen yumuşaklık vardır erkekte
16 Yorumla
1 yılHindiyi fırına sürmeden önce fırını ısıtman gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir arkadaşlık yok bu arada
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlamadım niye bağ kursunlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılkankamı mı öpeyim 🤭
12 Yorumla- 1 yıl
🤭🤭🤭
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Badem bıyık mı😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçirkindir
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel değildir çok net
10 YorumlaKezbanlar X
110 Yorumla
1 yılEvet olsbilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı