Kadınların kurduğu arkadaşlık ilişkileri mi yoksa erkeklerin ki mi daha sağlam ve samimi olur?
#mutlugünler
Kadınların kurduğu arkadaşlık ilişkileri mi yoksa erkeklerin ki mi daha sağlam ve samimi olur?
#mutlugünler
Erkeklerin kurduğu arkadaşlıklar daha sağlam oluyor. Kadınlar genelde boy ölçüşme derdinde oluyorlar. Kiminin maddi durumu, kiminin kılık kıyafeti grupta en olmasını sağlıyor maalesef.
Arkadaşlıkta bile ALLAH rızası arandığı zaman, kadın erkek farketmiyor, saadeti dareyne uzanıyor muhabbet. Ahiretlik oluyor.
Kadınlar bir hatada siler de erkekler çok unutkan bu konuda hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar o yüzden erkeklerin ki daha sağlam bı de ortamları da daha eğlenceli 😂😂😂
Erkeklerinki bence adamlar dedikodu yapsa bile yakalanmıyorlar lafı kim önce çıkarmış kim kime demiş belli bile olmuyor bu yüzden daha uzun sürüyordur
Cevap
17Cevap
Kadınların daha sağlam. benim kız kankam var aylardır arkadaşız hala :D
kadınlar bence arkadaşlık yapamıyor çok fazla. içlerinde inanılmaz kıskançlık oluyor.
bu bakımdan erkek ilişkileri daha sağlam.
Erkeklerin arkadaşlığı daha sağlam, kadınlar ne kadar arkadaş olsada illa arada fitne fesatlık giriyo...
Benim kız arkadaşlarımla kurduğum ilişkiler sağlamdı hep. Ama genele bakarsak erkekler sanki.😅
Tabikide erkeklerin.
Kadınlar bırak erkek arkadaşını koca buldumu en samimi arkadaşını bile unutuyor.
Bide hep fitne fucur
Teşekkürler aciksozlulugun içun
😳😳😳
Yabancı tanıdığım pek kadın yok daha doğrusu kültürlerini yaşayış tarzlarıni pek bilmediğim için bişey diyemeyeceğim. cunku kadinalrda gördüğüm bu diğer kadinalr neden farklı olsun ki
İyide bunun ne alakası var ben niye böyle dedim simdi
kendi aralarındaki arkadaşlıktan bahsediyorsn.. erkeklerin daha sağlam.. kadınlar hemcinslerine pek güvenmezler
Erkekler birbirine yamuk yapmaz, kadınlar yapabilir, yapıyorlar.
Kadınlar birbirlerinin arkasından konuşurlarken yüzlerine gülerler
Her iki cinste de oluyor ama erkeklerin bir tık daha önde
Erkeklerin ki. Ne yazık ki hemcinslerim samimi gelmiyor. Denedim, onaylandı 🙁
Kadınlarını daha iyi oluyor gün yapıyorlar yıllarca gidiyorlar
Bence iki tarafında olgun bireylerinin kurdigu ve saygı sevgi ile devam ettireikleri daha iyidir
İtiraf etmeliyiz ki erkeklerin biz kadınların arkadaşlık ilişkileri neden böyle anlamak zor örnek almamız lazım onları...
Erkekler kadınlar ne kadar iyi olursa olsun hep birbirleri ile yarış halinde oluyorlar
Kızlar daha samimi ama bu bir süre sonra bozulabiliyor erkeklerde ise asla küslük trip gibi bişey olmadığı için arkadaşlıkları uzun oluyo hem muhabbetleri de sarıyor ldmxkddls
Ben kendi tecrübelerime dayanarak erkeklerinki daha sağlam diyebilirim
Kadınlar ilk fırsatta birbirini ele veriyor. Ama erkekler öyle değil. Ve ortamları çok eğlenceli.
Erkeklerin arkadaşlıkları daha sağlam oluyor.
Bana göre
Erkeklerinki cok saglam
Bana göre bu devirde ikisi de sakat
Erkekler gibi geliyor bana
Biz erkeklerin tabii ki..
Erkeklerin daha sağlam. Her açıdan
Kesinlikle erkeklerin
Erkeklerin ki
Erkekler
Kadınların
Erkek
Erkeklerinki sağlam