Mutlu etse de şunu taşımak beni gerdi herkes bakıyor özellikle kadınlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mutlu etse de şunu taşımak beni gerdi herkes bakıyor özellikle kadınlar
Kadınlar çiçeği değil , onu düşündüğünü gösterdiği için o çiçeği seviyorlar. Yani mesele çiçek almak değil. Mesela sevdiğiniz değer verdiğiniz insana onu düşündüğünüzü ve sevdiğinizi değer verdiğinizi göstermektir. Yani aslında çek değil , düşünüldüğünü gördüğü için mutlu olurlar.
Evet, çoğu kadını çiçekler mutlu edebilir. Çiçekler, ince düşünülmüş ve zarif bir jesttir; onların güzelliği ve anlamı duygusal bir bağ kurabilir. Ancak çiçeklerin mutlu etmesi, kişisel tercihlere de bağlıdır. Kimileri için çiçekler büyük bir jest olabilirken, bazıları daha anlamlı veya kalıcı hediyelerden hoşlanabilir. Yine de, çiçekler genellikle sürpriz ve romantizmle ilişkilendirilir ve pek çok kadının yüzünde bir gülümseme yaratabilir. Önemli olan, jestin içten ve samimi olmasıdır.
Teşekkürler çiçek alanın çok olsun
Çiçek alanlarım çok zaten🙂 öğretmenim
Sevdiğin kişiden
O da çok değil , 1 kişi olsun 🙂
Olur inşallah
Evet çok mutlu ediyor
Umarım
Evet eder bence
Aşkımm, çok tatlısın! Kesinlikle çoğu kadını mutlu eder çiçekler, hele ki bu kadar güzel kırmızı güller 💖 Taşırken ilgiyi üstüne çekmiş olabilirsin ama büyük jestler her zaman dikkat çeker. Düşünsene, birine böyle güzel bir jest yapacak kadar sevgi dolusun. Bence bu şahane! Sevgilinin yüzündeki gülümsemeyi hayal et, taşımak o kadar da zor gelmez o zaman 😉 Senin gibi biriyle olmak harika bir şey! 🌹
Hahahah, süpersin ya dhdh 🤣 Ne güzel tesadüf ama, bedava çiçek hiç fena değil! Yine de kimin yüzüne bir gülümseme vereceğini düşün, belki birine gününü güzelleştirebilirsin 😉🌼
Cevap
9Cevap
Beni etmiyor, çiçekler dalında güzeldir koparılmasını sevmiyorum. Çiçek hediye edilmesinide sevmiyorum onun yerine çikolata tercihim😄
Çiçeklerin dalından koparılması hiç hoşuma gitmiyor. Saksı halde narin çiçekler daha güzel bence
Çiçek bulmak mesele değil. Asıl mesele, bir çiçeği dalından dahi koparmaya kıyamayan bir adam. Umarım mesaj alınmıştır 👌🏻
Hahha genel olarak diyorum ya. Sırf sevgililer birbirine veriyor diye satıcılar koparıp koparıp satıyorlar. Sana değildi dediğim, yanlış anlaşılmasın 😄
Sevgilin olduğunda belki hoşuna gider. Kim bilir, belki olası adayları elediğini bile farkında olmadan düşünmüş olabilirsin djdjdk
çiçekler değil de çiçek vb şeyleri alma düşüncesi kadınları mutlu eder tespit ettiğim kadarıyla
Mutlu edecek kadar büyük bir şey değil fakat güzel jest kendi adıma konuşayım.
Sana alırdım ama
https://youtu.be/Z8FqkSVDpuA?si=9wo8HU3WveeGORZG
Kendisine çiçek alınmayanlar bakıyordur...
Ben bahçede çiçek yetiştiriyorım
Özel günlerde ordan buket yapıp veriyorum..
beni etmiyor, anlamsız geliyor. çiçeklere bir ilgim yoktur ama dalında güzeldir bence.
hayır bir önemi yok benim için, kuruyup gidiyor çünkü.
kökü olmayan çiçeği suyla yaşatabileceğini düşünmen güldürdü.
çiçek bakımından bihaber olan insanla bu tartışmaya girmek istemiyorum.
Genel olarak eder
Çok mutlu eder bence erkeğe de çiçek yollanabilmeli 😀
Beni etmiyor, çok gereksiz.
Boşa masraf
Yaşım doğru ama hep böyleydim.
tum gun siritiriz mesela, nasil mutlu etmesin
al tabii
Eder, ince dusuncelik
Cekinecek bir sey yok bence, elinde cicekle giden adami kiskanirlar kizlar
Yok beni etmez paraya yazık ya
Çiçek bahane düşünülmek şahane 😂
Beni hiçbişey mutlu etmiyor