Bazi bayanlar çiçekleri çok sever ve bir erkekten çiçek alınca mutlu olurlar bazı bayanlar ise çiçek yerine kendini güzel gösterecek saat takı gibi aksesuarları ya da işine yarayacak eşyaları daha mantıklı bulurlar sizce hangisi?
Bayandan bayana değişir herhalde. Ben en sonuncusuna aldım. Ayyyyy canım dedi yüzünde güller açtı. Ertesi gün kavga ettik delirtti beni alttan da almadım ayrıldık :D Ondan öncekine aldım yaklaşık 6 ay vazoda durdu. Kurudu gitti hala atmadı. Sonra ne oldu bilmiyorum. Öyle işte.
Kendi mutluluğum için bir başka canlının (çiçekler ve bitkiler) hayattan koparılmasına karşıyım. Yapay güller falan kafidir. Olmadı bir tatlı söz. Bana yetiyor.
36 yaşında adamım daha gerçekten çiçek seven kadın görmedim. Şaka gibi. Seviyomuş gibi yapan ya da memnun olan çok tabi. Bence önemli olan düşünmek bunu da en ince ve kolay şekilde yapmak için bir araç gibi geliyor bana.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Ben sevmiyorum öyle şeyleri dışardan kopardigi küçük bir çiçekle gelmesi veya sımsıkı sarılması görünce ya da gulumsemesi öpmesi yanagimdan daha güzel olurdu tabii.:)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 745 cevap paylaştı.
doğruyu söylemek gerekirse benim bir işime yaramaz beğenmek göze hitab eder o ayrı da yani bu çiçeğin amacı seni hatırlıyorum işte seviyorum küçük jestler vs
bir kadını mutlu etmek icin cicek gerekmez icden bir gülüs icten gösterdiğin sevgi ona ruhunun en derinindeki hislerini belli etmen yeterli cicek böcek bunlar kücük seyler
Alışveriş & Hediyeler konusunda 64,5b cevap paylaştı.
Kadınların önüne dünyaları sersen,
"Keşke şu tarafa serseydin der"
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ondan gelen çok güzel çiçeklerim var, çiçeği gönderme düşüncesi beni çok mutlu ediyor. sen mutlu olunca bende mutlu oluyorum diyor. daha da mutlu oluyorum. maşallah
En İyi Cevaplar