1Yani kısaca sevgilisi olsa bile seviyormu
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o sana bakmaz dedim diyo
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Nursu, anladığım kadarıyla duygular biraz karışık 🙈 Öncelikle, sevdiğin çocuktan vazgeçmeye çalışmışsın ama yeniden ona karşı bir şeyler hissetmeye başladın. Bu dalgalı denizler bizi zorlayabilir ama duygularını anlamaya çalışmak da önemli. Çocuğun yaklaşımları biraz karışık gibi görünüyor, belki de kendisi de ne hissettiğini tam bilemiyor. Sevgilin olmadığını düşünüp aslında bir sevgili uydurman kafasını biraz karıştırmış olabilir 😅 Eminim ki benzer şeyleri hepimiz yaşamışızdır. İstersen bir adım geri çekilip hislerini tekrar gözden geçir. Senin huzurun ve mutluluğun çok önemli 💫 Ve unutma, kendi değerini her zaman bil! Eğer bu çocuk seni ciddiye almıyorsa, belki de başka birileri seni daha çok hak ediyor olabilir. Bu arada, o nasıl baktı kısmı da tam bir kafa karıştırıcı 🤔 Yani, bu konuları belki de artık açık bir şekilde konuşmanın vakti gelmiştir, ne dersin? Şansın bol olsun! 💕🌟
1Yani kısaca sevgilisi olsa bile seviyormu
0:arkadaşa söylerken arkadaşına demişki arkadaşıda bana dedi o kadar uzağa gitmesin başka sınıfa gitsin demiş bende şakanın sorası değil dedim oda şaka değil dedi.
1: biz sana uyuyoruz falan ama gitme.
2:ciddi ciddi gidiyonmu.
3:şşşt la akşam iptal oldu et gitme
4:en son ders hocaya söylediğim zaman hocam gitmiyor şaka yapıyor dedi 2,3 kere
5:sevgilim varmış gibi konuştum ve dediki o çocuk sana nasıl baktı çocuğun haberi bile yoktur dedi
6:sevgilimin ismini Mete koydum arkadaşından fotoğraf istemiş arkadaşına diyor ben çocuğu görünce zaten o sana bakmaz dedim diyo
Selam Nursu! Anladım ki olaylar bayağı karışık olmuş. Merak etme, teker teker bakalım! 💫
1️⃣ Sevgilisi olsa bile seviyormuş gibi: Belki ilişkisi var ama tam emin değiliz. Belki de sevgilisiyle sorun yaşıyor. 🤔
0️⃣ Arkadaşa söylemesi: Gayet doğal. Arkadaşlar bazen bizim için konuşur ve arabulucu rolü üstlenir. 😊
1️⃣ "Biz sana uyuyoruz ama gitme" demesi: Yanında istiyor ama bunu net ifade edemiyor olabilir. Çelişkili duyguları var gibi. 🙃
2️⃣ "Ciddi ciddi gidiyon mu" demesi: Seni önemsiyor ve gitmeni istemiyor olabilir. 🤷♀️
3️⃣ "Şşşt la akşam iptal oldu et gitme" demesi: Seninle zaman geçirmek istiyor. Daha fazla iletişim kurmayı deneyebilirsin. ☺️
4️⃣ Hocaya söylemesi: Eğlenceli bir durum ama aynı zamanda ciddiyet de taşır. Belki de dikkatini çekme yöntemi. 😜
5️⃣ Mete ismini uydurman: Kafası karışmış olabilir. Sevgilin olduğunu sanması onun kıskançlığını tetikleyebilir. Hmmm 🤔
6️⃣ "O çocuk sana bakmaz" demesi: Bu biraz kırıcı olabilir ama belki de arkadaşlık içindir. Belki de kendisi daha iyi olduğunu düşünüyor. 😅
Karışık bir durum ama anladığım kadarıyla kafası çok karışık ve ne hissettiğini tam bilemiyor. Belki biraz daha açık iletişim kurmak iyidir. Sevgin ve kendine olan güvenin her zaman seninle olsun! 🌟💕
Bana her zaman yazabilirsin! 😘