Sürekli birbirini aldatan , ayrılan insanlar var eskiden aşk , sadakat varmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hani bir söz vardır Maymun gözünü açtı diye ama maalesef bizimkiler Makat Maymunu gibi başka yerlerini açtılar.
En büyük neden Sosyal Medya ve TV dizileri. En büyük algıda bunlar. Özel Hayat diye bir şey kalmadı. Her şeylerini paylaşır oldular. Ve insanlarda bu Yansımalarda kendilerini onun yerine koyup benimde böyle bir hayatım olmalı, böyle yakışıklı, paralı güçlü bir eşim olmalı diye hayalperestliğin zirvesine çıktılar.
İzledikleri başkalarının hayatını o kadar çok benimsedikiler ki içinden çıkamadılar, hapsoldular. Diyorum ya Algı. Kendilerinde olmayan bir Hayatı seçip varmış gibi hezeyana uğruyorlar.
Sonra da ilk başta Anne ve babasını beğenmiyor, sonra yaşadığı evi ve sonrada çevresini. Artık kendi hayatından utanıyor ve Başkası olmak istediği için, o sosyal medya ve kendini kaptırdığı TV dizilerindeki ünlüler, yaşam şekilleri, fenomenlerin hayatına kapılıp kendini bulutlar üzerine çıkardığı için daha doğrusu kendilerini çok mükemmel sandığı için bu duruma düştüler.
Kim ne derse desin bir çok Kadın yaş gözetmeden söylüyorum bu akımın içindeler.
Erkek en çok Mafya dizisi, Tarih dizisi seyredip kendini Malkoçoğlu sanır ama bu duru da zehirlenmez.
Kendi hayatını, evini, ailesini maddi durumdan dolayı beğenmeyen kişiden hayır gelmez.
Şu sözümü de hep derim. Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun birçok nedeni var tabiki eskiden de aldatma, boşanma vs vardı ama bu dönemle kıyaslanamaz bile.
Bugün bu hale gelinmesindeki ilk sebep insanların tamamen tüketici bir toplum haline gelmesi. Maalesef ama yapıcı değil de tüketici olan toplumlar her şeyi hızlı tüketir ve elindekinin değerini bilmediğinden dolayı da ondan kolayca vazgeçer, elinin bir kenarıyla kolayca iter.
İkinci nedeni ise internet ve yaygınlaşan sosyal medya. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki eskiden bazı hareketleri yaptığında toplumda yüzüne bakılmazken bunu normalleştirdi ve artık o hareketleri yapmayanlara anormal, gerici gözüyle bakılmaya başlandı. Ayrıca farklı farklı insanlara kolayca ulaşılması en ufak sorunda insanların aldatma yoluna gitmesine sebep oldu.
Üçüncü neden ise dizi ve film sektörü. Aslında bu son 10 senenin sorunu falan değil eğer eski Türk filmlerine bakılırsa orada da facia senaryoların işlendiği kolayca görülebilir ve yalan, aldatma, şiddet, mafya gibi kavramların güzellemeleri bir vakit sonra insanlarda bunları normalleştirdi ve bilinç altına bu fikirleri normal gibi işledi.
Son sebep ise buna çok insan katılmayacak olsa da feminizm adı altında, ben özgürüm kafasıyla oluşturulan yeni jenerasyon kadınlar. Maalesef ama yeni nesili yetiştiren, onları hayata hazırlayıp doğruyu öğretmesi gereken, aile kurumunu ayakta tutanlar anneler yani kadınlarken şimdi ki bakış açısındakiler her şeyi yaparım, hesap vermem kafasıyla toplumdaki aile yapısını çökertti diyebiliriz.
10 Yorumla
Toplumlar değişiyor. Dış etken çok fazla, bu etkiler ise Daha genç nesilleri çok etkiliyor. Ayrıca biz de çok etkileniyoruz. Dolayısıyla yanlış şeylere ulaşım kolaylaştı ve artık toplumum bir bölümü bunu kabullendi. Yanlış olarakta görmüyor. Dolayısıyla ben kendimi azınlık bir topluluk içinde görüyorum. Yalnız yaşayan ve çevresindeki insan sayısını azaltan bir güruh. Yani iyi bir aile kurmayı herkes ister ancak gediğimiz sonuç evlilik artık zor. Kimseye bulaşmadan sessiz sakin yaşıyoruz
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manevi şeylerin değil de maddi şeylerin önem kazanması, insanların metalaşması, ayrıca herkese kolay erişim imkanı sebebiyle birileriyle tanışmanın kolaylaşması ve alternatiflerin çoğalması. İnsanların yeni heyecanlar araması ve sekste doyumsuzluğu. Birden fazla şeye sahip olma isteği gibi birden fazla kişiye sahip olma isteği vs vs. Daha sayayım mı? Kısacası sevgi ve aşk için bomb*k bir zaman denk geldik
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay be, düşündüren bir soru! 🤔 Bence ilişkiler biraz sosyal medya ve hızlı iletişim yüzünden yüzeysel hale gelmeye başladı. İnsanlar anında tatmin arıyor, derin duygulara pek yüz vermiyor. Ama unutma, hala aşka, sadakate inanıp yaşayan insanlar var. İşte bu yüzden ilişkilerde önemli olan doğru kişiyi bulmak ve değer vermek. Herkesin hikayesi farklı olabilir, sen yoluna ve değerlerine odaklan! ❤️💕
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
33Cevap
1 yılModern dünyada teknolojinin ve sosyal medyanın ilişkiler üzerindeki etkisi büyük. İnsanlar artık hızlı iletişim kurabiliyor, çok sayıda kişiyle aynı anda bağlantı sağlayabiliyor ve ilişkiler daha yüzeysel hale gelebiliyor. Ayrıca, dating uygulamaları ve sosyal medyanın getirdiği "seçenek bolluğu" da ilişkilerin daha geçici ve ciddiyetsiz görünmesine yol açabiliyor. Bağlılık korkusu, bireyselliğin ön plana çıkması ve insanların uzun vadeli sorumluluklardan kaçınması da ilişkileri oyun gibi yaşamalarına sebep oluyor olabilir. Hızlı tüketim kültürü gibi, ilişkiler de bazen hızla başlayıp hızla sona eriyor. Daha az sabır ve daha fazla anlık tatmin arayışı, ilişkilerin derinliğini kaybetmesine neden oluyor. Bu değişimler, insanların aşkı ve bağlılığı daha az ciddi bir şey olarak görmesine yol açabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk oyuncagina falan dönüşmedi. Artık herkesin eokomik gücü elinde resti çekiyor. Eskiye baktığımda kiyaslamayi çok iyi yapiyirum. Ataerkil bir toplumda kadınlar hep erkek ne yapmissa halada var tam geçmiş değil onu çekmek zorunda kalmış , kendi ozgurluklerini kendi yaşamak istedikleri hayatı yaşamak için gidememiş resti cekemmiz birakamamis Çocuk sorunsalı aile etraf ve toplum sorunları yüzünden. Şimdi erkeklerin işine gelmeyen bir özgürlük var kadınlarda ve istedikleri anda birakiyirlar sosyal medya konusunda erkekler eşlerini aldatıyor sonra kadinlarda eskisi gibi çekmiyor onlarda missilleme yapiyir. E ne yaparsan onu bulursun. Eskiden bu olmuyordu. Şimdi gayet karşılıklı her şey.
00 YorumlaEskiden bok aşk sadakat varmış ilk gecede birbirlerini tanımayan insanlar skşiyormuş görücü usulü fakat ne konuşabiliyorlarmış ne de babaları izin veriyormuş. Şimdiye gelirsek ilişkilerin çoğu takılmalık, eğlencelik ilişkiler çoğu kişi birbirini sevmiyor sadece sap kalmamak için eğlenmek takılmak için sevgili
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlayış yok çünkü. Beyinler boş. Telefonu bilgisayarı bırakıp kitap okumaya başlamadıkları sürece de bir şey olacağı yok. Ne konuşacaksın? Anlar mı mal? Kafasında bir şablon oluşmuş ona göre yaşıyor. Hepsi birbirine benzer. Duymak istediği cümleler belli, girmek istediği ortam belli falan. Kandırılıp kullanılmaları da basit. Tavuk gibiler. Al bir avuç buğday cü cü cü cü cü götür :D
00 Yorumla TV, sosyal medya, disgucler İslam dusmanlari yani adamlarin amavlvi bu türk aile yapısını bozup. islamdan uzaklaştırmak. Dışarı çık heryerde çıplak kızlar dolu ülke genel evine döndü bir sürü görüntülü sohbet hatları uygulamaları var bütün kızlar. para icn soyunuyor ne edep. kaldi ne haya. Tepki göstermek lazım
00 Yorumla
1 yılOdağımızı dağıtan çok insan ve meşgale var. Hiç kimse kendisini ilişkisine verip karşısındaki insanı tanıyamıyor. Zamanını ayırsan sağdan soldan birileri çıkıp dürtüyor seni. İnsan da diyor ki bi bakayım şuna. Sonra başkasına, ordan ona aklı karışmaya çok müsait oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
1 yılBirden seçeneği ellerinin altında bulunması sebebiyle sadakat ve güven kalmadı.
Nefislerinin etkisi altına giren kişiler çokça zina ediyor bu da sadakati ortadan kaldırıyor.
Bana söyleyin bakalım zina eskiden bu kadar çok muydu?
En çok zinayida görünürde erkekler yapıyor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılAllah'ın emir ve yaşamlarına göre yaşamazsak daha neler gelecek başımıza belli değil, bu yine birazcık daha iyi günler en kötü günler daha gelmedi ama yakın çünkü artık bir şey söylüyorsun yobaz oluyorsun sussan ise gönül razı değil ne olacak bilmiyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
*Yaşamlarına değil yasaklarına*
1 yılÇünkü herkes hemen her şeyi yaşayayım istiyor. Kimse birbirine zaman tanımıyor. Çünkü bu devir hız devri. (Maalesef)
10 YorumlaBiri sinirlendin mi diğeri alttan alacak sabırlı olacak
Saygılı olacaksın hep
Ama şimdi çocukca
50 yaşında kadın
Ben artık sogudum diyor
Kardeşim
Saygıyı korursan sevgi hep diri kalır00 Yorumlaeskiden ask sadakat falan yoktu sosyal medya yoktu, anlayamiyolardi aldatildiklarini bilseler bile bitemiyordu iliski bazi sebeplerden insanlar hala ayni
034 Yorumla- 1 yıl
Hanımefendi aşk sadakat olmasaydı eğer şu an ki devire göre insanlar bakir ve bakire eşler bulabilir miydi
- 1 yıl
hayır doğudan bahsetmiyorum batı ve Anadolu'da da insanlar 20-30 yaşında evleniyorlardı
- 1 yıl
Toplumsal olarak zaten bir sorun olmaya başladı her şey, devrin insanları vs koşulları çok kötü bir hâl alıyor
- 1 yıl
İnsanların pis düşünceleri ve yaptıkları eylemleri görüyoruz
- 1 yıl
Toplumun yapısına göre
- 1 yıl
Zaman
- 1 yıl
Ama herşeyi değiştirebilen tek şey zamandır
- 1 yıl
Ben zaten kendimi bu devirden olduğumu kabul etmiyorum 60'larda doğmayı isterdin
- 1 yıl
İsterdim*
- 1 yıl
Nostalji tutkunuyum ve o devir gerçekten çok daha hoş geliyor
- 1 yıl
O devirde samanlıkta yaşayan insanı hiç duymadım ama😅
- 1 yıl
Sanırım sen bu deviri herşeyi ile seviyorsum :)
- 1 yıl
Akıl akıldan üstündür elbet fakat gerçekten bu devrin insanlarından nefret ediyorum
- 1 yıl
Ben Z kuşağından çok çektim wkdjwjdke
- 1 yıl
Gıcıklık yapmaaa
- 1 yıl
Tamam tamam üzülme ekdjejd
- 1 yıl
Yazıklar olsun biz aynı kuşagız skdjwkdk
- 1 yıl
Evet maalesef wkdjwkdke
1 yılEskiden erkekler erkek olduğunu biliyordu ve ona göre davranıyordu şimdi hepsi ya gay ya da güzel kardeşim olmuş resmen tabi kadınlarda bozulur çocuklarda bozulur tüm denge alt üst oldu
11 Yorumla- 1 yıl
G3vat olacaktı pardon kardeş
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılçünkü dizilerde ve filmlerde aldatmayı ayrılmayı ve sadakatsizliği çok güzel şekilde aklımıza kazıdılar artık güvenilir bir insan yok maalesef
22 Yorumla- 1 yıl
Maalesef haklısın reis
- 1 yıl
iyi ki küçüklükten beri tv izlemiyorum da kafama kazılı değil gözüm dışarıda değil. ancak izleyenlerin vay haline
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 1 yılSosyal medya bunda çok etkili. Onu görüyor buy daha iyi. Bunu görüyor bu ilgi gösterdi diye koldan kola
30 Yorumla
1 yılArayış içinde olan insanlar aslinda ne istediğini bilmiyor.. hayatinda okan insani anlamak gerekir ve empati olmasa olmazdir. biz empati yapamıyoruz hepsi bu
00 Yorumla
1 yılSosyal medya ve alternetiflerin artmasından, aldatmak kolaylaştı
21 Yorumla
1 yılÇünkü kafalar ergen çiğ ham. Evlilik ilişki vb gibi bir ciddiyeti kaldıracak olgunlukla değil.
00 Yorumla
1 yılYörük ve bazı kesimler de hala sadakat ve sadıklık var abim 2021 gibi evlendi ikizleri yeni olacak 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBencillik diz boyu ve herkes neredeyse çevresinin etkisi altında.
Birde alternatifte çok olunca ister istemez bu gibi şeyler oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20-40 yaşları arası insanlar zamanında bence yanlış tercih yaptığı için ve bedelini ağır ödediği için eskisi gibi kimseye aynı hisleri hissetmiyor herkes eğlencesine takılıyor ve kime sorsanız evlenmek istemiyor :))))
00 YorumlaEskiden sosyal medya denen şeyde yoktu. Şimdi herkes buralardan konuşuyor anlaşıyor aldatıyor. Bu yüzden daha çok yaygınlaştı.
00 Yorumla
1 yılÇünkü kalıcılık ve samimilik yok herkes istiyorsa gitsin Yenisini bulurum kafasında sevmeyi bilen vefasız insanlar topluluğu işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSen bilmezsin o zamanları biz ihtiyarlar eskiden hoşlandığımız kıza çıkma teklif ederdik simdikiler kiminle sevgili belli değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü insanlar genel olarak bencil kendi istedikleri şeyler karşılansın istiyorlar ama aynısını karşı taraf için düşünmüyorlar
00 Yorumla
1 yılSevende para yok. Parayı buluncaya kadar sevgiden soğuyorlar. Sonra yaşamadıklarını oyun görüp herşeyi yapıyorlar.
01 YorumlaAmaçları farklı çünkü kimse normal sevmenin peşinde değil kadını erkeği fark etmiyor herkes azmış valla
00 Yorumla
1 yılYarın öbürgün, tavşan gibi üreyen suriyeliler, bu slakları ülkeden attığında, analarının dam yerini görecekler. ağlama hakları da yok.
00 Yorumla
1 yılİlişkiler çocuk yaşta başladığı için olabilir 🙃🙂✨
02 Yorumla- 1 yıl
Hangi yaşta olursa olsun basitleştirilmemeliydi ya
- 1 yıl
Ya ama ztn 7/8yaşında başlıyor bir çoğu anlamıyorlar ne olduğunu. Diğerleride işlerine geldiği gibi davranıyor , ne bileyim mesela sözde ben doğal kız seviyorum diyip , gerçekte makyajlılarla dolaşmak veya eşitlik savunup tüm hesabı diğer tarafa yıkmak gibi🙃
1 yılBununlan ilgili yorum yapmistim , geri kafaliymisim🙄
06 Yorumla- 1 yıl
Onu kim dedi😅
- 1 yıl
18 yasindakiler yani gercekten o yaslarmi. bilmiyorum tabi. Ama fenalar ya
- 1 yıl
Estağfurullah yeni nesil apt. l
- 1 yıl
Bence cok sevimli cok bilmisler , buyumus kuculmus mubarek
- 1 yıl
Fazla bildiklerini düşünüyorlar sadece
- 1 yıl
Oyle
1 yılBilmiyorum ben de anlamıyorum annem diyor bizim zamanda böyle değildi
013 Yorumla- 1 yıl
Evet eskiden birisini seviyorsan o kişiye başkası bakamazmış büyüklerim anlatıyor
- 1 yıl
Ama ne olaylar da vardı gercekten teyzemin sevgilisi vardı sevgilisiyle teyzemin arkadaşı aşk yaşıyordu ama teyzeme söylemiyordular sonradan öğrenmiş
- 1 yıl
Şimdi ki nesilin de farkı yok ki ya herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor
- 1 yıl
Aynen öyle doğru insanı nasıl bulacaz bilmiyom
- 1 yıl
Yemin ediyorum bende bu soruda takıldım kaldım yıllardır😅
- 1 yıl
Bende öyle bu zamanda zor
- 1 yıl
Ya bak bir de ciddi düşünen birisiyim hani diyorum olursa tam olsun ama karşımda ki tamamen eğlence amaçlı yaklaşıyor
- 1 yıl
Evet eğlence istiyor zaten çoğu ben de ciddi düşünen birisiyim
- 1 yıl
eğlenmekte bir yere kadar ya ciddi düşünmek en güzeli
- 1 yıl
Evet ama çoğu eğlence istiyor ama bana göre değil
- 1 yıl
Ya dozunu kaçırmadığın sürece eğlence tabi olabilir fakat sürekli eğlence olmaz diye düşünüyorum
- 1 yıl
Aynen bence de
- 1 yıl
takip ettim istersen kabul edebilirsin
1 yılEskiden birbirlerine mecburdu insanlar. Mutsuz olsada ayrılık denen şey kolay kolay kabul edilmezdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte bu yüzden yanıma kimseyi yaklaştırmıyorum ya, iki gün sonra her haltı yiyecek ya da gidecek birine değerli vaktimi harcayamam. Benim gibi birine bu kafada basit biri zaten olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an ki ilişkiler narkotik ekip baskını gibi Yat Kalk 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılolgun degil cogu insan her yer cahil dolu ne olacak tı baska
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmiyor artık karekter 0 oldu ondan dolayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet neden böyle bilmiyorum bir insanla neden düzgünce yol alamiyorsun herkes bir tuhaf
02 Yorumla- 1 yıl
Bu devrin insanı değilim
- 1 yıl
Bilmem tanımak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Şimdiki sevdalıklar hep tiyotro olmuş, kadar haklısın ki kardeşim...
00 YorumlaMenfaat arttı fedakarlık azaldı günümüz tüketim dünyasında..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılCünki ortada sevgi yok saygı yok seven kimse yok gercek sevgi yok o onla günü birlik yaşıyo
00 Yorumla
1 yılSevgili değiller çünkü gonul eğlendirmek olayları herhangi biri gibi
00 Yorumla
1 yılHer şeyin sahteo olduğu dönemde yaşadığım için dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla dostum herkes takılma peşinde 2 kere aldatilan biri olarak söylüyorum ki kızlara zerre güvenim kalmadı
01 Yorumla- 1 yıl
Karakter meselesi reis ya bende aldatıldım maalesef ki ama onlarda bize güvenmiyor😅
1 yılSosyal medya yüzünden artık insanlara erişim arttı
00 Yorumla
1 yılÇünkü insanlar birbirlerini sevmiyorlar ve saygı duymuyorlar. Herkesin amacı yanımda biri olsun, sevgilim olsun, tek başıma gezmeyeyim. Önceden ne güzel her şey zamanla yaşanırdı ve birbirini bulurdun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü herkes bağlanmamak için exini unutmak için birbiriyle takılıyor. Seveni harcıyor. Tamamen çıkar amaçlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkılmak moda oldu çünkü. ya da sevmeden sevgili olmak. Bu çok yorıcu millet nasıl bu kadar çok sevgili değişiyor anlamal mümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskidende yoktu. Şu an sadece internetten dolayı seçenek çopaldı daha rahat aldatmaya başladılar
07 Yorumla- 1 yıl
Teknoloji herşeyin sonu ve başlangıcı olabilir sanırım
Cevap sahibi1 yılBaya etkili. İlişkiler için olumsuz bir şey
- 1 yıl
Sosyal medyada büyük bir pazar gibi her tipten insan var
Cevap sahibi1 yılEvet maaşesef
- 1 yıl
Allah gönlünüzce güzel insanlar çıkarsın karşınıza
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler siizin de
- 1 yıl
Teşekkür ederimm🦋
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyal Medya ve insanların bana kızmı yok erkekmi yok demesinden dolayı
00 Yorumla
1 yılKızlardan dolayı önlerine gelenle birlikte oluyorlar ve sen neden böyle yaptın diye hesap sorduğun zamanda aman ne var sanki kötü bir şey mi yaptım diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkişiler ergenlikte takılı kalıp büyüyemedikleri için
00 Yorumlasosyal medya milleten iffeti aldı herkes bel altı bakmaya basladı o yuzden
00 YorumlaBen kendi ilişkimden memnun olduğum için diğer insanlara fazla takılmıyorum artık.
00 Yorumla
1 yılDinleme, anlama ve anlatma kavramı tükenmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKişi ne istediğini bilmediği için bence
07 Yorumla- 1 yıl
İstediğini elde edemeyince birçok seçeneği deniyorlar
- 1 yıl
Yani başka bir sürü insan ile mi tanışıyor demek istedin
- 1 yıl
Evet daha çok seçenekler var artık bu yüzden aynı anda onlarca kişiye yazabiliyoruz
- 1 yıl
Şahsen ben birisi içime sindi ise flörtsek bile başkası ile konuşmuyorum yani kişiden kişiye değişen bir durum bu dediğin
- 1 yıl
Yaptığın en doğrusu fakat herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef
- 1 yıl
Evet maalesef ama az da olsa böyle düşünenler var
- 1 yıl
Gerçekten çok az olabilir yaa😅
1 yılBilmiyorum. Bu yüzden yalnızım.
01 Yorumla- 1 yıl
Bu tercihiniz gerçekten iyi olabilir.
Erkekler karı gibi trip atmaya başladı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBelki de zaten çocuk oyuncağıdır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Çünkü ilişkiler çocuklara kaldı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Erkekler sebep oldu buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanlar yaralı ve mutsuz çünkü, ben buna çözüm olarak aramamayı ve bulunmayı öneriyorum..
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem