Gençken ilişkiyi yürütmek neden daha zor oluyor, gençlik nerede hata yapıyor)?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Düşünüyorum da çok gençken ki ilk ilişkim aslında çok gerçekçi duygular barındırmıyordu ama aşırı fedakârlıklar söz konusuydu. Soğukta onunla aynı yolda yürümek için ikimizde daha erken kalkar ben işe o okula giderdi ve o yol boyunca ne havanın soğukluğu umrundaydı ne de sabahın körü olması...
Çünkü günümü aydınlatanın o olduğuna inanıyordu tüm benliğim..
İlk elini tuttuğum kadındı, ilk yeşil gözlerine daldığım, ilk hediye aldığımdı...
Toz pembe hayallerin kucağına atmıştık ikimizde kendimizi sarı saçlarının dalgasında savrulup giderken bir anda o büyü bozuldu daha doğrusu uykumdan uyanmıştım...
Gerçek bir sevginin varlığından çok uzaktı bu ilişki ilk olması dışında onu özel kılan tek şey gözlerinin bana verdiği heyecandı aşık olmadığı mı onun için fedakarlık yapmaktan vazgeçtiğim gün anladım.
Yani o gençlerin beyinlerinin fazla karışık bir yapısı oluyor özellikle 25 yaşına kadar gelişen bir beyin var yani tam olarak duygusal olgunluk söz konusu değil her duyguyu aşk olarak adlandırma ya meyilli duygular aşırı esir edici olduğu gibi fazla hareketli bir sevgi yaşama şekli var...
Hiç bitmeyecek sandığın sevgilerin bitiş hikayeleri de aşırı komik ve çocukça oluyor. 🙂
Ama hangisi daha eğlenceli daha dolu dolu dersen duyguların genç olduğu yorucu olsa da daha eğlenceli ve ekşınlı oluyor. Şimdi birine tahammül etmek de Zorlanıyorsun sadece tam aradığın gibi biri olunca ilişkiler daha sağlıklı ilerliyor yoksa şu an ki ilişkiler emin ol daha hızlı tüketiliyo ama perde arkasında kalıyor :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ortaokul ve lisede "arkadaş" olup gezenleri izler, nasıl bir iletişimde olduklarını anlamaya çalışırdım. O kadar garipti ki gördüklerim, düşünsenize, annesi balkondan "haydi eve geç oldu" diyen çocuk "sevgilim var" diye geziyordu mahallede. Ergenliğin getirdiği durumlarla da ve bence aileden de terbiye alamayan gençler sürekli hataya düşüyor. Sonrasında bu tip sevgililik işlerinin komik olduğunu düşündüm. Lisede "mahalle" arasında, ebeveynlere demeden kendi arasında yüzük takan salklar ise ( af edersiniz) ne kadar haklı olduğumu gösterdi bana😅
Vel hasıl, karşıt cins ile birbirini anlamak ve evliliğe giden yola girmek olgunluk işidir. Olgun olmayan kendine yetemez ki biriyle iletişimde bulunsun. Hele hele kendine yetemeyen, kendini anlayamamış, aile terbiyesi almayıp kendini geliştirmemiş kişilerin çocuk sahibi olmamaları gerektiğini de düşünmekteyim. Zira bugünün toplumunda problem çıkartan sorunlu kişilerin ardında yüksek ihtimal onu yetiştirememiş aileler, kendine hayrı olmayan kişiler vardır...
30 Yorumla
- +1 yıl
Çünkü ağaç da meyve bol.
215 Yorumla- +1 yıl
Çürümeden toplayalım telaşı 😄
- +1 yıl
Sonra tüm erkekler aynı 😀😀😀
- +1 yıl
Ve sonra tüm kadınlar aynı 😄
- +1 yıl
Bu böyle sabaha kadar gider 😅
- +1 yıl
Hayır gitmez gidemez çünkü elimizde iki cins var sadece 😄
- +1 yıl
Benim ağaçta ki meyveleri bile almışlar, vicdansızlar 😂
- +1 yıl
Gizli kazanova'ysan demek dayanamayıp merak edenler olmuştur 🤪
- +1 yıl
Buradan hepsine selamlar 🖕🖕🖕🖕😂
- +1 yıl
Ve buradan sevgilisine de selamlar, ah ahh senden önce ve senleyken ne meyveler yedi (hareket emojisi) 😂😂
- +1 yıl
Ahhh şu KS nin dili olsa da konuşsa 😁😁😁
- +1 yıl
Aslında KS'nin dili var konuşuyor yüksek sesle, ama kör olmak isteyene ya da midesize ne desen faydasız..
Neyse biz bu konularla claasımızı sarsmayalim cool cool 🙈🙉🙊 yapmaya devam )) - +1 yıl
Yeminle söylenecek tek bir söz bırakmadın. 😂 😂 😂
🌹🌹İyi geceler - +1 yıl
😜😂
İyi geceler☘️ - +1 yıl
Eig için teşekkürler güzellik 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim canısı
Her alan için geçerli bu. Bir işe ilk başladığında herkes bocalar, İlk çizdiğin resim son çizdiğin resimden daha güzel değildir ya da eline gitarı alır almaz çalamazsın.
Emek vermen gerekir.
Ne kendini ne karşındakini doğru dürüst tanımadığın çözemediğin bir durumda ortaya iyi ilişkiler çıkamayacaktır.
Genelde öyle zannedilir başlarsın ve her şey kendiliğinden muhteşem gider.
Ama gerçek pek öyle değildir
Ne sevmek ne de iyi bir insan olmak güzel gidecek bir ilişki için yeterli degildir. Kendini geliştirmiş kendini farketmiş ve bireylik bilincini kavramış edinmiş olması gerekir ki o ilişki sağlıklı olsun.
Sağlıklı bir birey olmayı başaramadan sağlıklı bir ilişkiye sahip olamazsın ve sağlıklı birey olmak demek iyi bir insan olmak demek değildir.
Psikolojik olgunluğa erişmiş olmak lazım
Yoksa bir süre sonra çiftler birbirini boğacaktır.
Bu kisi rahatsiz olduğu şeyi net bir şekilde belirtip oturup konuşabilme yeteneğine sahip mi? Bağlılıkla bağımlılığı ayırt edebiliyor mu? Bunların hepsi önemli.
Bazı şeyleri yaşayıp o yöntemin iyi çalışmadığını gormeden anlaşılmıyor demek ki32 Yorumla- +1 yıl
Bu soruya ben görüş yazsam tamda senin yazdığın gibi yazardım. Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim görüş için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
69Cevap
- +1 yıl
Deli dolu oluyorsun Öyle işte ben seçilmem seçerim vs vs küçük dağları ben yarattım lazım kan oldukça teli akıyor. En ufak bir şeyde diyorsun ki işte defol git sen yoksan başkası var kendimi kabul ettirebileceğim bir sürü insan var gibi düşünüyorsun bütün gemileri yakıyorsun tahammül seviyesi hiç olmuyor.
Ama yaş ilerledikçe sakinleşıyorsun fikirler kişilik karakter oturuyor Ben artık böyle gerçekten sevdiğin için bazen görmüyorsun bir şeyleri tahammül seviyesi yükseliyor Ben önemlisi gerçekten seviyorsun
Çünkü gerçekten sevince vazgeçmek kolay olmuyor ama heves olan birinden hemen vazgeçe biliyorsun ve genelde Bu hevesli olarak adlandırdım kişiler 18 ile 25 yaş arasında denk geliyor13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demişsin çiçeğim
- +1 yıl
🌺💛💙🌺
- +1 yıl
♥️🌷💛
- +1 yıl
Gençken daha atık olan zihin ve beden ilişkinin yürümesini engelleyici hareket ve eylemlere girişebiliyor. Tecrübesizlik ilişkinin yaşamını büyük ölçüde etkiler. Gençken insanlar hataya daha müsait oluyorlar. Olgunlaşma çağına girince ilişkiler evlilik ile taçlanır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Bu dönemde insanın başında Kavak Yelleri dediğimiz rüzgarlar esiyor sanırım. İnsanlar bazı şeylerin ciddiyetine varamıyorlar ve sürekli ilişkilerin eğlenceli tarafına bakıyorlar. Bu da uzun soluklu bir şeyler düşünmedikleri için ilişkilerin çok çabuk tükenmesine sebep oluyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Genelde gençlerin ilişkilerinin yürümeme nedeni daha fevri olmaları ve duyguları konusunda maymun iştahlı olmaları
32 Yorumla- +1 yıl
Elimi sallasam ellisi hovardalığında olunuyor
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Çünkü gençken hep Akıllar 5 karış havada olur dağdan da atlama durumları aşırı fazla olur ama yaş Azıcık ilerledikçe artık daha olgun düşünmeye başlarsın daha olgun düşünen bir insanda zaten daldan dala atlamaz Öyle değil mi
20 Yorumla - s+1 yıl
Çeşit çok çünkü ve çoğu insan ne istediğini bilmiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Gencim güzelim hepinizi tadarim kafasi 😄
- +1 yıl
Aynen öyle sosyal medya saolsun 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gençlik ateşi, cahillik, gözün hep dışarı kayması gibi sebeplerden olabilir. Ama en çokta sevmeyi değer vermeyi bilmiyoruz.
10 Yorumla- +1 yıl
Gençken kan biraz hızlı akıyor. Bundan dolayı hataya açık olunduğu için ilişkiler de güven azalması oluyor ve bitiyor 😁
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kan hızlı kaynıyor fırtına kopartmak istiyor sağlıklı düşünemiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 54,8b cevap paylaştı. Akıl beş karış havada olduğu için
14 Yorumla- +1 yıl
Aşıkken kimin aklı başında kalıyor ki? 😃
- +1 yıl
Keyfi de orada zaten )
- 1 yıl
Bu aslında gençlikle değil bilinçsizlikle ilgili. Yetişkin olup da duygusal olgunluğa adım atmamış bir ton insan var. Sadece yaşamakla tecrübe etmekle olmuyor. Zaten öyle olsaydı ohhooo...
Öncelikle ilişkileri biz seçip yaşıyor olsak da tamamen duygularımızla değil, aynı zamanda inançlarımız ve düşüncelerimiz çerçevesinde yaşıyoruz. Fark etmesek de çoğumuzun ilişkilere karşı tabu sayılan bakış açıları olabilir. Hatta bazılarımızın halen fark etmediği duygusal şemaları olabilir. Böyle durumlarda biraz daha duyguları anlamaya çalışmak gerekiyor. Neden böyle hissediyorum? Ne zaman böyle hissediyorum? Bu aslında neydi? vs vs
Öte yandan bakacak olursak ayrılıklar her zaman bize bağlı olmayabiliyor. Belki biz duygusal olarak yeterince olgunuzdur ama karşımızdaki değildir. Bunu kabul edip kendimizi bu şekilde ikna etmemiz lazım yeri geldiğinde. Bir de suçlamadan ayrılmalıyız. Ne kendimizi ne de karşımızdakini suçlamamalıyız. Bazen kişilere değil durumlara bile bağlı olabilir. Örneğin ailelerin istememesi maalesef ki böyle şeyler de var hayatta. Bu acıyı bir süre çekmeliyiz. Aksi halde bitmemiş bastırılmış acılar başka bir şekilde karşımıza mutlaka çıkacaktır.
Son olarak kavgalı biten ilişkilerden bahsetmek istiyorum. Geçen dinlediğim bir podcastte rastladım bu düşünceye ve doğruluğunu kendimce de teyit ettim. Bu tür bitişler zihnimizde olaysız bitişli olanlardan daha çok yer kaplar. Zihin, olaylı ayrılıkları sanki çözülebilecek bir şeyler varmış da olmamış gibi algılar. O dosyayı kolay kapatamaz. Olaysız bitiş kabullenişi daha kolay getirir. Mümkün olduğunca kavgasız, sağlıklı iletişim kurarak ayrılmak önemlidir. Her ne kadar acı çekiyor olsak da iletişim kurarken kullandığımız dil bizim kontrol edebileceğimiz bir şeydir. (Yani kontrol dersinden her zaman kaldıysanız da muaf sayılmazsınız demek oluyor bu)20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çünkü gençken para fizik vücut gibi etmenler daha ön planda oluyor. Bunlar önemsiz demiyorum ama hepsinin oranlı olması gerekiyor. Örneğin yukarıdaki 3 özelliğe sahip ama kanka olan bir erkek ele alalım bu mu ideal sevgilidir yoksa bu özelliklere normal olarak sahip sevgilisine güzel davranan bir erkek mi? Genç yaşlarda kanka olan arkadaşımız kazanırken ilerleyen yaşlarda durum değişiyor. Ama şu durum var erkekler gençken kolay yatabileceği kızları istiyor , kızlar da kendilerini üzecek erkekleri. İşin özü şu 30 a kadar kızı üzmeyen kullanmayan kimse kalmıyor erkeği de sömürmeyen kimse kalmıyor iki tarafta bunu kendi isteğiyle yaptırıyor işin kötü kısmı da. Güzel temiz kalbi olan gençlerde yanıyor kendi kendine gidiyor içlerindeki sevgi
11 Yorumla- +1 yıl
✨👌
Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Benim bu yaşıma kadar hiç ilişki deneyimim olmadı ama bence ergenlik ve gençliğin ilk yıllarındaki ilişki deneyimleri insanın iletişim becerilerinin gelişmesine duygusal olarak büyümesine ve yetişkinlik döneminde ilişkileri nasıl sürdüreceklerini öğrenmelerine yardımcı olur
11 Yorumla- +1 yıl
İletişim becerilerinin gelişmesi' bak bu cümle çok doğru bir noktaya değiniyor
- +1 yıl
İlişkiye bir ilişkim olsun gözüyle kolay başlıyor ama ilişkinin gideceği noktaları iyi hesaplayamıyor Hesaplama hataları yapılıyor Hızlı yaşanmak isteniyor
Giriş gelişme büyüme sonuç yok
Giriş ve sonuç var
En güzeli görücü usulu
Ne çıkarsa sansına artık😄
Direkt gel iste beni ailemden 🤣🙈115 Yorumla- +1 yıl
Bu da bildiğin kumar ama 😄
- +1 yıl
Bazen risk almak gerek
Haklısın bi kumar
Hatta Rus ruletine yakın bişey😂😂 - +1 yıl
Evet evet aynısı, güzel benzetme oldu bu 😄
- +1 yıl
Tesekkür ederim☺️
Benim için artık rulet gerekli😃
Senin şansın bol olsun
Benim yolum yol değil😆😆 - +1 yıl
Hahaha😄
- +1 yıl
Hayat hep yüzünü güldürsün emi 🤲☺️ Sana gülmek yakışıyo
- +1 yıl
Amin, teşekkür ederim. Seninde hep yüzünü güldürsün hayat 🙏
Şu an, rakımın yanına bir istek parça mı istesem acaba senden😁 - +1 yıl
Amin amin 🤲☺️ Hımm afiyet olsun 🥂bildigim bişeyse olar yani neden olmasın ki😉
- +1 yıl
Müslüm Gürses_ unutamadım 😃
- +1 yıl
https://voca.ro/17lfM11eAznB
İsteğiniz ☺️ - +1 yıl
İşte bu be🍷 ağzına sağlık, süpersin🎧😌
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ Annemle kardesim uyumuyo olsa ses daha net cıkardı Saglık olsun buda küçük bonuscuk😊 Müessese ikramı😂
İyi geceler Ben Yatar Zabah iş var cano Affet 🙏
https://voca.ro/1ct2huvB8yvI - +1 yıl
Gayet net , çıkışlarını da biliyorum önceden 👌 sayende sek'e döndük haha
Tekrar teşekkür ediyorum.
Tatlı geceler ✨😌 - +1 yıl
Afiyet olsun Sek iyidir 👍😄 Ricalar Sanada ☺️
- +1 yıl
🙏☺️
- +1 yıl
Tecrübesizlik insana çok hata yaptırıyor. Gençler duygularını fevri ve hat safhada yaşıyorlar. Onlar duygularını değil, duyguları onları yönetiyor.
Fevri kararlar, her şeyin altından kalkarım düşüncesi, gözü kara olmak gibi faktörler gençlerin ilişkilerde hata yapmasına sebep oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Genci yaşlısı yok ya sanırım bunun. Artık herkes için seçenek bol gibi bir algı var ve haliyle duyguları da çabuk tüketiyoruz.. Aslında duygularımızı kaybediyoruz yavaş yavaş.. İnsanlara olan inancımız başta olmak üzere.. Keyifli geceler..
13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef tamda bu haldeyiz
- +1 yıl
🥂
- 1 yıl
Sorun seçenek değil ama bir türlü onsanlar bunu anlamıyor sorun mutlu olabilmek
Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. İlişki yürütemeyen 7 sinde ne ise yetmisinde de aynıdır.
17 yaşımda başladığım ilişki 10 yıl sonra evlilikle taçlandı.
İstemediğin bazı nedenlerle bitti mecburen.
Evlilik yaşının gitgide 30 lara çekilmesi, ekonomik kaygılar ve toplumun daha açık hale gelmesi olsun sahte ilişki sayısını çoğalttı.
10 Yorumla- +1 yıl
Çünkü gençken kızlar serseri tipli erkekleri, erkekler de kolay yatabilceği kızları daha çok tercih ediyor. Doğal olarak ilişkilerin maksimum süresi 2 hafta oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Sert, kaba , vurdum duymaz erkekleri daha erkeksi sanma gibi büyük bir hatanın içinde oluyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle öyle %100 katılıyorum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ne istediklerini tam olarak bilmiyorlar. Sorulardan trip veya kapris ile kurtulmaya çalışıyorlar. Oysa ki sorunlar konuşularak çözülebilecek kadar kolay, susup gidecek kadarda zor durumları barındırır. Tabi herkesin olaya yaklaşımı farklı. Kimi kız ben trip atayım beni çeksin kafasında, kimi erkekte uğraşamam.
10 Yorumla - +1 yıl
biriyle ilişki yürütmek hayatın her aşamasında zordur.. insanlar yaş aldıkça birbirini tolere etmeyi öğrenmeye başlıyor. aslında hoşuna gitmese de içinden "boş ver" diyip uzatmamayı öğreniyorsun..
10 Yorumla - +1 yıl
Bazı şeyler için sabırsızlık ve tecrübesi olmadığı için partnerlerin birbirlerine olan tahammülleri olmadığı için.
Sabretmenin ne olduğu bilmemesi ve karşındakini dinlemedigi veya empati kurma yetisi daha oluşmamış insanlar olduğundan.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. gençken boşvermişlik olsa da olur olmasa da o olmazsa bana kız mı yok birazda farklı heyecanlar arama isteği yaş oturdukça evlensem mi gibi düşünceler oluşuyor sonra bekarken iyiydi bence ayrılıp bekar takılmaya dewam derken yaş 35 sonra öyle dewam
10 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı düşünemedikleri için hayel perest yaşıyorlar hayatı oyuzden 30 lu yaşlara yaklaşınca düşünce tarzı begenileri daha güzel oturur ne istediklerini bilirler
20 Yorumla - +1 yıl
çünkü geleceğe dair beklentiler farklıdır, karakterler oturmamıştır ve sürekli olarak değişir. dolayısıyla ilişki stabil kalmaz, ve insanın gözü yükseklerdedir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gençlerin genelde aklı yerinde olmuyor kafaların içinde tilkiler birbirini kovalıyor ondan sanırım yani bende gençken öyleydim ordan yola çıkarak şaaaptım😀
10 YorumlaAz önce 4 yıllk ilişkim tamamen bitti sebebide bir kızı takip ediyo sürekli defalarca çıkarıyorm yine etms bende laf saydm o da benm geçmş hatamı yüzme vurdu ve daha kötüsü 3 arkdşna anlatmş ben ona güvenmştm şu an aşırı kötym engelledi üstne üstelj
12 Yorumla- +1 yıl
Kurtulmuşsun hiç üzülme. Sana saygısı ve sevgisi olan biri senin özelini bir başkasına anlatmazdı, belli ki arsız biri.
- +1 yıl
Bence tam tersi. Gençken her şey toz pembe geliyor. Ama ileri yaşta seçicilik başlıyor ve kimseye eyvallahın kalmıyor.
20 Yorumla 15 yasindan beri birlikte olup coluga cocuga karismis bir sürü mutlu insanlar biliyorum.
yasa bakmiyor o bana göre
10 Yorumla- +1 yıl
o zamanlar sadece duygularla karar veririrz. mantık da devreye girince ilişkilr daha olgun hale geliyor
10 Yorumla - +1 yıl
Tecrubesizlik, acelecilik, aklin 5 karis havada olmasi, deger bilmeme... Hepsi etkili bence 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Çok bilen çok yanıt hesabı gençler için çok şeyi kendi kafasında olur görmesi.. Tam anlami ile ne istediğini bilmemek ve şımarıklık.
10 Yorumla- +1 yıl
Aslında gençken kurulan ilişki bir tek gerçek ya , yaşlandıkça her şey çıkar ilişkisine dönüşüyor ve anlıyor insan yani hevessiz
10 Yorumla - +1 yıl
çünkü kararlar net değil kararsızlık çok kötü bir şeydir
ne istediğini bilememek ilişkiyi zora sokar10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Gençken kan damarda daha deli akıyor.. İnsan bazı şeylerin sonunu düşünemiyor, ya da düşünmek istemiyor diyelim..
10 Yorumla- +1 yıl
Ego şavaşları yüzünden.. Gençliğin verdiği yersiz bir özgüven oluyor. Gerçekler kaybedince tokat gibi çarpıyor yüzüne.
10 Yorumla - 1 yıl
Kafasının dikine gitmek ve sanki tek doğru oymuş gibi olmak bence
10 Yorumla - 1 yıl
Gençken yürüyen iliskilerde var doğru kişiyi bulamamışsındır
10 Yorumla - 1 yıl
insan kendine göre birilerini az bulur, gençken ise bunu zor fark eder.
10 Yorumla - +1 yıl
Yaşın verdiği toyluk ve birbirinden güzel seçenekler 😀
10 Yorumla - +1 yıl
daha insan kendini bile tam anlamıyla tanıyamaz ki bırak karşısındakini tanısın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çünkü insanlar önce kendilerini tanımayı bilmiyorlar. O yaşta kendini tanıyan insan çok azdır
10 YorumlaGenelde kullanmayı severler, durumları yoktur ciddi ilişki dusunmezler..
10 Yorumla- +1 yıl
belli bir yaştan önce neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremeyiz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adı üstünde gençlik... Bilinçle değil hevesle, hormonlarla atılır adımlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. insanlar gençken bir sürü trip sahibi oluyorlar.
10 Yorumla- +1 yıl
Gençler yani bizler çok çabuk sıkılmaya alıştık o yüzden
10 Yorumla - u+1 yıl
Aşk varsa genelde yürüyor. ama insanlar tanımadan hemen aşık oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Harbi ya neden cevap bulabilen bana da soylesin
10 Yorumla - +1 yıl
Tek eşlilik insan doğasına aykırı olduğu için aldatma çok fazla kadınlar daha çok aldatıyor çevremden 2 tane evli kadının çocukları başkasın dan çıktı kocasını çocuğunu bırakıp başka birine kaçan da çok
10 Yorumla - 1 yıl
Çünkü devir oyle bi devirki anlik. sevgili yapabiliyosun herkes elinin altinda. Nerde o eski sevgililer anca birbirlerinin kapisinin onunden gecip 1 kere pencereden bakmasiyla dunyalar onun olurdu. Simdi boyle olmasi sasirtmiyor maalesef cok üzülüyorum bu duruma gerçekten seven sadik olan kalmadi
00 Yorumla - 1 yıl
Karşısındaki insanı olduğu gibi değilde, kendi istediği şekile sokmaya çalışıyor gençler. Gerçek karakterini görüncede bitirmek istiyor. Asıl konu bu. Zamanla alışmak yerine, soğumayı tercih ediyor.
00 Yorumla - 1 yıl
Gencken herkes heves ve heyecan peşinde o zamanla bitiyor sıkılıyorlar zaten kimse genc yasta evleneyim yuva kurayim sorumluluk sahibi olaym derdinde değil o yüzden iliskiler pek uzun vaadeli olmuyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Böyle uzun süreli genç çift gördüm mü her şeyleri doğal olan felan kıskanıyorum bildiğin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkes atarlı oluyor, kimse kimseyi çekemiyorum genclikte
10 Yorumla- +1 yıl
İlerleyen yaşlarda da yürüdüğünü düşünmüyorum sadece birbirine muhtaçlık durumları devreye girebiliyor
10 Yorumla - +1 yıl
Amaç evlilik olmadığı için takılma eğlenme zaman geçirme olunca her şey kısa sürede bitiyor. O yüzden sevgililik flörte sıcak bakmıyorum zaten hiç olmadı ve günah haram
10 Yorumla - +1 yıl
Fedakarlık yapmadan herşeyi bir anda yaşamak hiçbişeyden vazgeçmeden yaşamak istiyor yaşıtlarım. İşte tamda bu sorundan dolayı ayrılık eşiğindeyim şu an
10 Yorumla - +1 yıl
Hayat tecrübesi olmadığı için
Çok toysun sen sevgilim beni anlayamazsın10 Yorumla - 1 yıl
Kadınların aklı şeytan gibi olunca öyle oluyo belli bi yaşa gelince de sonu yok diye evlenip kocanın canına düşüyolar bu seferde
00 Yorumla - 1 yıl
Aşk kavramında aşkın yaşanmadığı için eskiden türektendi aşklar sevgiler şimdi dönüyor direkten bu sebep le yürümüyor
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
İnsanlar gençken her konuda olduğu gibi duygusal ilişki yaşama konusunda da tecrübesiz ve toydur. Gençken kalbimiz boş yararsız ve sevgi doludur. Kanımız kaynar hormonlarımız aktif çalışır. Kırılmamış sevgi dolu bir kalbe girmek daha kolaydır. Bu sayede insan gençken çok kırılır. Tam olgunlaşacağı zaman doğru insan karşısına çıktığında artık aşka ve sevgiye hali kalmamıştır.
İnsanoğlu ne zaman ki toplum baskısının dayattığı kalıplardan çıkar ne zaman dış görünüşe değil doğru insana odaklanır işte o zaman doğru ilişkiyi yaşar. Bizler bize dayatılan tabuların arasında birilerinden hoşlanmaya çalışıyoruz. Kafanızı kaldırın hayatınızı yaşayın. İnanın hayata doğru bakarsanız doğru kişide karşınızda belirecektir. Lütfen biri ile sevgili olmak için sevgili olmayın...
Görüş için teşekkürler
İlk görüşte aşık olmak neymiş şimdi anladım🥹
Merhaba gizliuye44556 bunu benim icin demediginizi dusunerek soyluyorum ki ilk goruste ask diye birsey yok maalesef :)