Gerçekten ne zaman bu kadar kötü hale geldi insanlar ve insanlık. Yani gerçekten üzülüyorum bu duruma. Gerçekten seven insan zaten neredeyse bitmiş herkes birbirini daha çok sömürme derdinde. Arkadaşlık ilişkileri falan da öyle ama gerçekten hoş değil bu bence. Sizce de öyle değil mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel bir soru tebrik ederim Nerede o samimi insanlar kaldı mı hala gerçekten
Teşekkür ederim. Yani maalesef pek kaldı diyemem. Herkes çıkar peşinde sadece o yüzden bende zamanında hayatımdaki çoğu kişiyi çıkardım
Çok iyi yapmışsın samimiyet ve içtenlik çok önemli dürüstlük önemli ama şimdi Bari sen aşklar pazarda çok ucuza satılıyor... gizliden cik..
Off amacın belliymiş ama seninde
İnsanlar gerçek sevgiye ve erdemlere yüzünü çevirdi bu dünyayı ebedi sanıyor ve bedeni için çürümeyecek gibi yaşıyor bu yüzden
Aynen öyle sevgi denen şey bitti zaten dediğin gibi. Şu an sadece yapmacık sevgiler var. Ayrıca dediğin gibi herkes ölmeyeceğini düşünerek yaşıyor
Bende bazen çok üzülüyorum ama çağın gidişatını gördükçe anlıyorum yıkımın büyüklüğünü
Aynen öyle. O yaşamadığım 80 leri 90 ları özlüyorum şahsen. İnsanlar daha mutluymuş bari o zaman
İster miydin 80 lerde falan yaşamak
Yani aslında 90 lar falan daha hoşuma gidiyor ama evet isterdim gibi. Dünya daha güzeldi bari en azından
80 lerde gerçi darbe falan oldu o zamanlar da biraz sıkıntı
Yani evet ama bilmiyorum insanlık denen şey halan vardı o zamanlarda yinede
Senle özelden konuşabilir miyiz arkadaş olmak isterdim senle cidden
Evet öyle maalesef ki bu yüzden hiç arkadaşım kalmadı
Yapma bee. Yani bende bir sürü insanı hayatımdan çıkardım bu yüzden ama daha mutluyum şu an. Öyle insanlar hayatımda olacağına olmasın daha iyi
Aynen öyle
Insanlarin kalitesizliginin sonucu bu.
Aynen öyle insan demek bile hoşuma gitmiyor artık bazısına
Samimi adam8 üzerler.
Kadını da üzüyorlar yalnız şurda bari cinsiyetçilik yapmayın
Genel olarak bahsetdim bende öyleyim ama samimi olmicaksın kimseyle onu anladım
Gerçekten seven insanları harcadılar çünkü
O ayrı evet ama pek kalmadı zaten onlardan. Kızlar para için sevgili oluyor çoğu erkekler de takılmak için cinsellik için oluyor. Ki baştan diyeyim herkes için demiyorum linçlemeyin sonra
Yok ne linçi gayet haklısın bu konuda bu tür insalar az kaldı gerçekten ama insan darbe yiyince artık samimi duyguları efendiliği iyi niyeti kaybediyor etmese bile öyle davranmak istiyor çünkü etrafa bakınca öyle yapanlar hep mutlular ben şahsen bu görüşteyim beni de az vurmadılar o yüzden bende bıraktım iyi niyetli olmayo
Yani evet haklısın. Şunu diyeyim ama bak gerçekten seven insanlar er ya da geç kazanır yani şimdi olmazsa bile er ya da geç. Bence bırakma yinede iyi niyetli kal değmez yani kimse için
Biliyorım evet ama artık bende mutlu olmak istiyorum ve cidden çok yoruldum kimse için bir kötülük art niyet düşünmezken gerek arkadaş ortamında gerek özel ilişki anlamında ortada kalmaktan şu an kimse yok etrafımda ama olsun ben yalnızken de iyim
Anladım yani evet haklısın benimde zaten arkadaşım 2 tane var yetiyor başka kimseyi de istemem şahsen. Yani çok fazla gereksiz insanın hayatımda olmasını isteyeceğime istemem daha iyi gerek yok. Yani takma bu kadar da yaa yani dediğim gibi belki böylesi daha iyidir işte
Belkide dediğin gibi olur inşallah
Aynen öyle amin
Amin
Boşver ayak uydur
Karaktersiz değilim benim için insanlık önemli halan
Senin yaş kaç, bir zamanlar aynı düşünürdüm , ya kaçıp uzak duracan ya da onlardan alasını olacan
Uzağım zaten hepsinden. bana uzak Allaha yakın olsunlar Ayrıca yaşım 19.
Normal bu yaşlar ya takip et konuşalım uyarsa
Hayır teşekkürler
Güven kalmadı