• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Şimdiki ilişkiler neden aç bitir salam gibi?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1211
Yapay Zekaya Sor
"meraba - meraba, mucuk mucuk, hi ha ho ve bay bay" yeni nesil ilişki özeti😃
İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • brownie_milk
    brownie_milk Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar 🎈 Öncelikle benzetmeniz; şimdili ilişkiler için çok uygun bir tabir olmuş açıkcası, önce onu belirtmek isterim. Şimdiki ilişkilere bende şöyle bir bakıyorum gerçekten “aç bitir salam” hesabı. Birde yıllar öncesine bakıyorum sanki o zamanlar daha masumdu herşey. Daha doğaldı. Teknoloji azdı; belki de yoktu. Güzellik, yakışıklılık algısı yoktu. Sabır vardı , emek vardı, gerçekten aşk vardı. “İyi günde kötü günde” sözü gerçek anlamda yaşanırdı. Herşey görsellikten ibaret değildi, herşey paradan ibaret değildi. Lakin şimdi baktığımda şimdiki ilişkilerin bu denli çabuk bitmesi tamamen günümüz kuşağının aşka baktığı algı. Sevgi demek, zorluklarda savaşmak gerektirdiğini işaret ederken, şimdiki nesil zora gelemiyor. Herşey güzellik, görsellik algısına dayalı. Makyajlıysan, on numara fiziğin varsa, gelip geçici o an yanında taşıyor o insan seni. ya da erkek zenginse parası bitene kadar , ya da istediğini yaptırana kadar yanında geziyor. Şimdi ben buna tabiki ilişki demem; diyemem. Ayrıca teknoloji.. Şimdiki nesil ellerinden bırakmıyor ki telefonu , sosyal medyada kendini kabul ettirme isteğiyle gerçeklerle yüzleşmiyor insanlar. Tahammül edemiyorlar bir kavgada hemen “hoşçakal” oluyor adı. Ve buda günümüz ilişkileri haliyle anında bitiyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• the_vampire_diaries
    the_vampire_diaries Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 73%
    +1 yıl

Çünkü;
    - aaa sevgilin yok mu
    - niye yok
    - bunun kesin sevgilisi vardır
    - ıyhk ezik sevgilisi yok

Gibi düşünenler sağ olsun.
    Sanki sevgilinin olması gerek diye bir düşünce hakim. Eğer yoksa ya çirkinsindir ya da bilmem ne diye algılanıyor.
    İnsanlar da dışlanmamak veya için kendini cool hissetmek için (özellikle ergenler) sevgili arayışına giriyor. Önüne gelenle sevgili olmaya çalışıyor.
    Böylece bu sorun çıkıyor karşımıza, vıcık vıcık ilişkiler falan.

Bunlar hep insanların gerçekten sevmeden ilişki yaşamasından (sevgili olmak anlamında) kaynaklı.

Sevmiyorsanız çıkmayın kardeşim, oyuncak değil ki insan, kırıp tamir edesiniz.

0
    0 Yorumla
  • ƘƲƦƬƘıԼıƇı
    ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Merhaba,
    Örnek de dediğin gibi Aç bitir salam gibi çünkü insanlar her konuda olduğu gibi aşk konusunda da aç varlıklar, bu yüzden insan ulaşamadığı bir çok şey cezbedici bir şekilde elde etmek istiyor ve elde ettikten sonra da bir farkı olmadığını görüyor, belki de tek gecelik bir ilişki anlık zevkler için olmayacak sözler veriyorlar aslında hepsinin temelinde yatan tek bir neden var Cinsel birliktelik şimdi çoğu kişi zevk almak için hormonların etkisiyle çok aşık olduğunu görüyor ve daha sonra oyuncaklarla oynayıp sıkılan çocuk gibi kırıp atıyor başka bir şey yok. Anlık haz dolu saatlerin adına aşk diyorlar buna da menfaat eklendiğinde Biten Salam Paketi gibi çöp oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Ʞɐbns
    Ʞɐbns Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Salam gibi yapay duygularımız içinde ne olduğunu bilmediğimiz kalplerimiz ve tabiki maymun iştahlı nefislerimiz var.
    Açmadan bitiren bile var artık bu dönem hızlı sevip hemen her şey 1/2 ayda yaşayıp tadını aldıktan sonra başka tatları tatma dönemi bunun getirisi de artık ilişkiler.
    Diğer bir neden tatmisizlik artık elimizde ki hiç bir şeyin kıymetini bilmiyoruz hep daha fazlasını istiyor daha iyisini kim verirse ona koşuyoruz. Kalbim salatalık diyene tuzu alıp koşmak gibi bu geldim geldim aç aç hopp bitti sırada ki gelsin mantığı😊

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

84

Cevap

• Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Merhaba!

Bunun çeşitli sebepleri var elbette. Bir kaçını saymak istiyorum.

1-) İnternetin ve sosyal medyanın yaygınlaşması ile insanlar için flört seçenekleri ve imkanları oldukça arttı. Bir yönüyle olumsuz bir izlenim veren kişi için kimse riske girmiyor. Arar, daha iyisini bulurum bakış açısı hakim..

2-) İnsanların birbirine tahammül sınırları ve limitleri oldukça azaldı.

3-) Bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli faktörlerden emek, fedakarlık ve destek gibi kavramlar önemini yitirdi ya da içi boşaltıldı.

4-) İnsanlar empati yapmayı önemsemez ve umursamaz bir hale geldi.

5-) Dış görünüşe ve maddiyata verilen önemin artmasıyla doyumsuzluk gibi sonuçlar ortaya çıktı.

6-) İnsanların birbirine güveni azaldı. Kimse kalbini tam anlamıyla birilerine açmıyor. Dolayısıyla uzun süreli ilişkilere zemin hazırlanamıyor..

8
    0 Yorumla
  • BenBal
    BenBal Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Duygusal ilişkilerin çoğu kısa ömürlü, evet.
    Hesapçı ve benmerkezci olduğunda, kimse kendisinden başkasına duygusal yatırım yapmıyor. Aşk artık insanlardan fedakârlık, bağlanma veya sadakat gibi duygular talep etmiyor. Aşk artık benimle ilgili. Kendimi bulmam, kendimi gerçekleştirmem, özerklik kazanmam ve kişisel olarak gelişmem için bana lazım olan bir şey. Benliğe bu denli çok eğilmek, onu bunca ölçüsüz kutsamak samimi ilişkilerin altını oyuyor. Yakın ilişkiler endişe yüklü. Her ilişki, bir duygusal ıstırap riskini içinde taşıyor. “Dikkat et! İncinebilirsin” diyor kişi kendisine; her ilişki, muhtemel bir infilak..

4
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Her şeyin kolay ulaşıldığı ve hızla tüketildiği modern dünyamızda kadın-erkek ilişkilerinin de kısa sürmeye başlaması ve evliliklerin çoğunun boşanmayla sonuçlanması mutsuz insanlar ve mutsuz toplumlar yaratıyor. Hızlı ve modern yaşamımızda sevgi dolu, kalıcı ilişkiler geliştirmek için zamanımız ve sabrımız yok. Mükemmel eşler istiyoruz ve beklentilerimiz hemen karşılanmadığında hızlı bir şekilde hayal kırıklığına uğruyoruz. Sevgiyi büyütmek ve ilişkilerimizi sürdürebilmek için sorumluluk almaktan, fedakârlık yapmaktan, zaman ve çaba harcamaktan kaçınıyoruz. Karşılaştığımız ilk ciddi sorunda vazgeçiyor ve ayrılıyoruz. Boşanma oranları sürekli artıyor, uzun ömürlü ilişkilerin yerini “biri gider, diğeri gelir” mantığıyla kısa süreli ilişkiler alıyor. Çünkü “bağlılık” duygusunu kaybediyoruz...

3
    0 Yorumla
  • LimonÇiçekleriPorti
    LimonÇiçekleriPorti Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Evet maalesef öyle çünkü kızlarımız sadece para için bir erkek ile sevgili oluyorlar, erkekler ise kızdan hevesini aldıktan sonra hemen hemen ayrılıp başka karıların peşinden koşuyorlar... bununlar işi bitti çünkü sıkılmış bu kadından... oyuncak gibi yenisini istiyorlar. Arada sevgi, duygu , aşk vs. yok. Çoğu cinsellik yaşadıktan sonra ayrılıyor, amaçları da o zaten.

1
    0 Yorumla
  • Omrgnlts
    Omrgnlts Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Yer yüzünde insan kadar aşağılık, doymak bilmeyen, herşeyi bertaraf eden, aklı varken düşüneyen, hep bana diyen bu tür varlık olduğu sürece çoğalma evlilik olmamalı. Geçmiş zamanlarda insanalar birden fazla evlilik yapıyordu ve kendilerini tatmin edebiliyordu. (Tabi genellikle ataerkil olan düşüncesiz hayvan olan kişi bunu yapıyordu) şimdi günümüzde de hiçbirşey değişmemiş aynı kölelik devam ediyor. Pezevenlik, fuhuş, dini nikâhla devam ettiriliyor. Yani modern kölelik devam ediyor. Yine firavunlar, krallar hep var biz tebaa yine statumüz aynı. Biraz konuyu sapmış olsamda doyumsuzluk var bizde.

1
    0 Yorumla
  • _utarix_
    _utarix_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü insanların artık amacı farklı kafaları başka şeylere çalışıyor ben gerçekten seven insanların varlığına artık inanmıyorum herkes menfaati için biribiriyle oluyor zaten iki gün sonra da ayrılıyorlar gelecek yıllarda böyle ilişkiler bile olmayacak hatta ortada aşk diye bir şey kalmayacak zaten yok da geçen gün bir soru gördüm uzun bir ilişkiden çıktım diyor (ilişkisi 4 ay sürmüş) böyle insanlar olduğu sürece kimse gerçek aşkı aramasın artık aşk ve sevgi gibi kavramların ismi değişti milletin aklı seks için çalışıyor bu site de bunu çok daha iyi öğrenmiş olduk aldatanlar falan nerede o eski sevgiler millet sevgisi için dağları deliyor çöllere düşüyor biz daha iletişim kurma sorunu yaşıyoruz gün geçtikçe daha da kötü bir hal alıyor allah sonumuzu hayır etsin 🤷‍♀️

1
    0 Yorumla
  • kdrogz34
    kdrogz34 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Herkes önüne gelene He derse öyle olur.
    Yanlız olmak , yanlış olmaktan iyidir demiyor kimse.
    Ben bunlada çıkayım , şundanda bal alayım.
    Bununla çıkmam lazım ki onu kıskandırıyım.
    O benim kankamla çıktı ben onun pampasıyla çıkayım.
    Derken işte böyle salam sucuk oldu falan filan oldu ilişkiler yapmacık ilişkiler.
    Aşkları sahte sevgileri sahte , dürüstlük dersen zaten yok.
    Herkes Aşkı sevgiyi unutmuş zaten çıkar ilişkisine dönmüş.
    Ne Delikanlı adam kalmış ,
    Ne Delikanlı kız.
    Aşk yaşayacak bir insan yok sevgiyi paylaşabileceğin bir insan yok.

0
    0 Yorumla
  • Aşka_Aşuk
    Aşka_Aşuk Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    +1 yıl

Merhaba,
    Günümüz ilişkileri genel olarak menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde olduğu için, aç bitir salam gibi, saatlik, günlük, haftalık aylık maalesef..

Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok, mesele sevmek sevgili değil...

0
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Ilişkiler öyle.. Aşk olmadan, duygu olmadan, tahammülsüzlük ve sevgisizlik üzerine kurulmuş suni, menfii ilişkiler.. O sebeple zaten ilişki yaşamayı değil adam akıllı aşk yaşamayı tercih ederim.. Keyifli günler..

1
    0 Yorumla
  • Çamaşır_Mandalı
    Çamaşır_Mandalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü haram olan evlilik dışı seks cinsellik fuhuş okadar meşrulaştırıldıki dizilerde sinemalarda sosyal medya ortamlarında, gençler sevgili olmayı zkişmek sanır hale geldi. Zikişmek kadına ulaşmanın, erkeği elde etmenin son evresi olarak algılar oldular.

Zikiş sonrası taraflar kendilerine farklı partner arıyorlar. Sevgi saygı aşk denilen şey zikiş anlamı taşıyor artık

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Özenti ve sosyal medya çılgınlığı işte
    Kolay gelen kolay gider
    Sen birde benim gibi soğukta jeton üstüne jeton atıp soğukta tir tir titrerken telefon kulübesinde sevgilinle beş dakika görüştünmü dünyalar senin olurdu

0
    0 Yorumla
  • agabey38
    agabey38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 79%
    +1 yıl

herşeye ulaşmak kolay olduğu için malesef lise yıllarında kız arkadaşımla buluşacagım günün öncesi başlardı ellerim titremeye sabaha kadar uyku tutmaz öyle ne konuşacağımı düşünürdüm şimdi herşey sanal bul konuş yaramazsa bırak başkadına bak her iki cins içinde söylüyorum bunu

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Ben karsiyim ama malesef durum bu bna kalirsa en bastaki hata kizlarda neden dersen ben pesinde kossam bu yakisikli değil oyle kendine cok ozen gosteren spor yapan biride değil diyip donuyo cogu haliyle diger gosteris grubununda %90 evlilik değil tek gecelik ask pesinde olunca sonuc malum

0
    0 Yorumla
  • _GAYGünlükleri_
    _GAYGünlükleri_ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Bunun nedeni (Sevgili hevesi koluma takayım eğleneyim cinsel ilişkimi yaşayım diye beklenti içinde) oldukları için sürmüyor aşkı bile yanlış tanımlıyor çoğu insan ben şahsen aşka pek inanan birisi değilim hele ki yaşadığımız dönemi göz önünde alırsak vur patlasın çal oynasın amaçlı takılıyor millet gerçekten seveyim zihniyeti çok nadir

0
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Aç bitir salamı kedime veriyorum ben yemem bile. :D

1
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.

Neo-liberal kapitalist ekonomik sistemin insanların zihinlerinin en derinlerine yerleştirdiği ideoloji bu zaten.
    Her ekonomik sistem kendi ideolojisi ile var olur.
    Reklamlara bak ne diyor? "getir bir mutluluk".

4
    0 Yorumla
  • Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

simdikiler.. gecmistekileri gelecektekileir paralel evrendekiuzak kozmosdaki sicimlerdkei ve kara deliklerdeki vs gibi bütün genişleyen evrenimizde kim nasil ne tarz hangi nitelikte hangi formatta hangi metodolojide ilişki yasar bilmem benide hic ilgilendirmez ben 6 yıl biriyle birlikte oldum bir kadına asik oldum gerisi beni ilgilendirmez.. her koyun kendi bacagindan asilir..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yanaşmaz oldu, sevmeye hiç kalbimiz,
    Dönmez oldu, bir özüre dilimiz,
    Teşekküre çoktan bitti pilimiz;
    En küçük damlada, sabrımız taştı,
    Gerçek sevmek, bu kadar mı zorlaştı? ..

Güvensizlik, ne vehimler üretti;
    Önyargılar, empatiyi kör etti.
    Dürüst olmak.. Affedilmez cür'etti,
    Öfkemizden, yüreğimiz korlaştı,
    Aşık olmak, bu kadar mı zorlaştı?

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Seçenek o kadar arttiki hepsinin tadına bakmak istiyorlar , tam bir aç bitir dönemi.

1
    0 Yorumla
  • GHO5T
    GHO5T Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bizim kızların çoğu Şeyma'yı örnek alıp sanalda Ümitcan gibi heriflerle kırıştırdıkları için uzun sürmüyor. 3 ay, 1 yılda bitiyor

Bir de kendilerini salıp bakımsız oluyorlar. (Emrata, Romee Strijd hamilelikte bile kilo almadı)

Yabancı kadınlar daha farklı. Yaş farkına rağmen evlilikleri 15+ yıl falan sürüyor.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Cevabi basit, çünkü konu menfaat. Alan razı veren razı. Buna razı olmayan zaten bu işlere girişmiyor ya da yalnız...☺

4
    0 Yorumla
  • Dragon__
    Dragon__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Aç bitir salamı kim yer? Sağlıklı beslenmeyen obezler. Şimdiki ilişkileri yaşayanların da o obezlerden farkı yok da ondan. İlişkiye anlık diline tad verecek bir nesne gözüyle bakıyorlar. Oysa sağlıklı baksalar bir ömür sürer.

0
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İnsanların ilişkiye başlarken amacı yokki. Birisini hayatına neden alması gerektiğini bilmiyor. Mutfak aspiratörünün filtresi gibi aybaşı değiştiriyorlar sonra.

1
    0 Yorumla
  • JudasGoat
    JudasGoat Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

İnsanlar uzun soluklu ilişkilere çok sıcak bakmıyorsa önünü göremedikleri içindir. Ya da açgözlü oldukları için de olabilir. Pişmanlıkları olabilir bu yüzden uzun ilişkilerden soğuyabilirler. Ama kısa süreli ilişkiler bazı sıkıntılı zamanı eğlenceli ve anlaşılabilen insanla atlatmak için gayet iyi yöntemler. Bu gayet normal.

0
    0 Yorumla
  • χάσμα
    χάσμα Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sosyal yaşam çoğunlukla yönetilip şekillenir demek ki çoğunluk bu tür şeyleri tercih ediyor ki geri kalanlar da buna mecbur bırakılıyor akıntıya karşı yüzmek isteyen biz gibiler ise hayatta zorlanıyor

0
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Ulasmak cok kolay. Bunami katlanacam sirada bekleyen cok var o gider digeri gelir mantigi. Ayrica sevgilisi varken elinin altinda birkac kisiyide yedekte tutuyordur veya flortlesiyordur.

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hahahah çok iyi bir tanım. Ve eklemek isterim ki böyle olması çok normal. Bir hedef bir inanç bir duygu kalmadı çünkü. Her şey para ya da seks için. MK öyle ilişkinin zaten. Bitmesi daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • bigsecret12
    bigsecret12 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Buna benzer bir sorumda bir kişiden trip yer gibi olmuştum :D anlam vermekte güçlük çekiyorum ama duygusallık denen şey azaldı bu da ilişkileri ''aç bitir salam'' haline getirdi (=

0
    0 Yorumla
  • Ümitsixzzzz
    Ümitsixzzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Artık insanlar samimi değil sevgide bence. Sevgilim bunu yaptı ayrılım mı, şunu yaptı küseyimmi. bilmem ne insanlar artık birbirini sevmiyor

1
    0 Yorumla
  • hijoteufeL
    hijoteufeL Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ne istediğini bilmeyen insanlar,
    tahammülsüzlük,
    yersiz istekler,
    anlayışsız, empatiden eksik yargılamalar ve daha neleer neler.

1
    0 Yorumla
  • ahuyucel
    ahuyucel Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.

anlik heycani yasamayi seviyorlar sanki. bir kisiye sadik kalamiyorlar

2
    0 Yorumla
  • Onurgl
    Onurgl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Gerçekten değer verilecek kişilere değer verilmedi için, gerçekten sevgiyi hakeden kişilere sevgi verilmediğinden kaynaklı.

0
    0 Yorumla
  • Croyzigor
    Croyzigor Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.

İnsanların iyi niyetten anlamama durumları başta yer alabilir ne istediğini bilmemeleri de bunu yanında getirmektedir.

0
    0 Yorumla
  • Biraz_Bazarov
    Biraz_Bazarov Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.

Kısacası bencillik... Taraflardan birisi "ben bu ilişkiden zarar ediyorum galiba " diye düşünüp ilişkiyi sonlandiriyor.

0
    0 Yorumla
  • Buraklardayım
    Buraklardayım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.

Kişiden kişiye değişir tabi ki bacım ama şimdikiler ilk görüşte olan şeye aşk diyorlar oysa ki aşk tanışa tanışa olur.

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Çoğu insan aceleci. Artık herkes her şey bir an önce olup bitsin istiyor. Ya da insanların birbirine tahammülü kalmadı.

0
    0 Yorumla
  • kaptancukurova
    kaptancukurova Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Salam yemiyorum sucuk veya pastırma daha güzel olur şaka bir yana insanların beklentisi çok yüksek ne yazıkki zengin koca veya zengin kadın istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • SarıSakallıKumral
    SarıSakallıKumral Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü şmdikilerin ilişkileri oldu bitti ilişkisi cinsellik ilişkisi

1
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı.

Çünkü şimdikiler sözde aşk denilen safsata bir heves uğruna hemen sevgili olup 3 günde yeni birini görüp ona aşık olmasıyla birlikte sonu hüsranla biten kısa film gibi.

0
    0 Yorumla
  • Onur6666
    Onur6666 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

Çünkü kimsenin kimseye güveni yok ve bu yüzden amaç zaman geçirmek.

0
    0 Yorumla
  • MertURFALI
    MertURFALI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Hep salamini övenleri seciyosunuz merak edip açıp bakip bitiriyosunuz

0
    0 Yorumla
  • _ToxiCs_
    _ToxiCs_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar paragöz, erkekler ayran gönüllü olduğu için.

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Çünkü millet keyfine düşkün öbür tarafta ki insanı düşünmeyen insanlar var günümüzde

0
    0 Yorumla
  • Toprak_-_Kokusu
    Toprak_-_Kokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 67%
    +1 yıl

Valla super özetlenmiş bu kadar guzel anlatilmaz di👍

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Çünkü ilişkşi süremiz doyuncaya kadar. Sevmeye doyulmaz ama bedenlere dakikalar içince doyulur.

0
    0 Yorumla
  • Remulo
    Remulo Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

İnsanların birbirine karşı tahammülü ve güveni kalmadığından olabilirmi?🤔

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

İlişkileri kötüleyeceğinize kendinize çeki düzen verin çevreden size ne

0
    0 Yorumla
  • CanerGök
    CanerGök Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hızlı tüketme isteği, emek vermek istenmemesi ve tahamülsüzlük.

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Zaman öyle çünkü geç kalmaya tehamülümüz yok hızlı bir tüketim içerisindeyiz.

0
    0 Yorumla
  • nghtskip
    nghtskip Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Çünkü günümüz de insanlar birbirine tahammül edemiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Bu soruyu çok kişi sordu da kimsenin anlamaya niyeti yok

0
    0 Yorumla
  • yarınlarvar
    yarınlarvar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

o kadar haklısın ki
    ama tek tük düzgün ilişki yaşayanlar var

0
    6 Yorumla
    • yeb35
      yeb35
      +1 yıl

Misal biz ;’)

Yorumla
    • yarınlarvar
      yarınlarvar
      +1 yıl

biz derken

Yorumla
    • yeb35
      yeb35
      +1 yıl

Biz yazmamı bekliyomussun sen de ahahahsj

Yorumla
    • yeb35
      yeb35
      +1 yıl

Biz olabiliriz ysni kağıt üstünde var myle bi ihtimal sonucta

Yorumla
    • yeb35
      yeb35
      +1 yıl

Bilemeyiz

Yorumla
    • yeb35
      yeb35
      +1 yıl

Yarın ne olacagını

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Para delisi kadinlar ve @m düşkünü erkekler yüzünden

3
    1 Yorumla
    • anticorr00
      anticorr00
      +1 yıl

pAra araba ıcın herseyı verıo kadınlar

Yorumla
  • UranüslüGeldi
    UranüslüGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kimse biri için çabalamak istemiyor artik. Ayrıca tahammül seviyemiz düştü.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sosyal medyadan sonra aşk kalmadı fatma gider ayşe gelir ayşe gider zeynep gelir dusuncesi oldugundan herkes rahat oylesine konusuyorlar iste ask yok

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Çünkü menfaat var
    2 seksten sonra amacı bitiyor

1
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

İnsanlar en kötü hayvan koyun haliyle salam da olur sosis de ha hayvan ha insan artık farkı kalmadı hem boşuna demiyorlar hayvan oğlu hayvan diye 😂

0
    0 Yorumla
  • bilmax
    bilmax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53
    +1 yıl

:) kesinlikle haklısın... Şimdi ki genç nesil maalesef böyle. Bizim gençliğimiz neydi öyle bee... şimdikilerden bi cacık olmaz.

0
    0 Yorumla
  • olgununfikri
    olgununfikri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Çünkü yıllardır medyada, güzellik - yakışıklılık, şaşalı hayat pompalanıyor halka... Beğeni eşiğimiz Nirvana, beğenilme çabamız ise içleracısı... Fiziksel tatminlik için kısa birliktelikler yaşıyoruz, bedenimiz doyuyor, ruhumuz aç kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

hızlı tüketiyoruz..
    ve maalesef konu sadece seks değil..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şimdiki ilişkiler neden aç bitir salam gibi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şimdiki ilişkiler neden böyle daldan dala? 13 cevap verildi
Günümüz ilişkilerin kötü gitme sebebi nedir? 5 cevap verildi
Neden Artık İlişkiler Sadece Çıkar Üzerine Kurulu? 8 cevap verildi
Günümüzdeki ilişkiler neden bu kadar yapmacık? 15 cevap verildi
Şimdiki ilişkiler neden böyle? 10 cevap verildi
Şimdiki ilişkiler neden böyle? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨