Aşk İlişkileri İlk buluşmada ö*pmeye çalışan birine ne tepki verirsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlk buluşma çok güzel geçerken bir anda sizi ö*pmeye çalışsa ne tepki verirsiniz? 🧚🏼♀️ İlk buluşmada ö*pmeye çalışan birine ne tepki verirsin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,İlk buluşmaya kadar geçirilen vakit önemli! Olabilir, hoşuma gider, öpülmek isterim! 😅 1 0 Yorumla
0EfesExtra0 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 57% 1 yıl biz ilk buluşmada sevişmiştikolabilir 3 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence bı menfaat ya da çıkar ararim ilk gün diye bişey yok bıri opulmesini istemiyorsa zorla opturemezsin 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. genelde hep öyle oldu geçmişte devamı gelir diye düşünürüm 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. İlkinde olmamalidir ikincide hafiften olabilir 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. yavaş acelen ne bu samimiyet nereden geliyor gibi laflar 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Anlik öpme yapmam ilk buluşmada. Karsi tarafta isterse neden olmasin 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hoop noluyor derim bi. Sonra da yol veririm 2 0 Yorumla
Müverrih96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlk buluşma da bence yanlış olur... 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Uzaklaşırım ilk buluşmada olması saçma 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben de onu öperim 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Çok hoşuma gider 1 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Dizine indiririm 😈😈😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba,
İlk buluşmaya kadar geçirilen vakit önemli!
Olabilir, hoşuma gider, öpülmek isterim! 😅
biz ilk buluşmada sevişmiştik
olabilir
Bence bı menfaat ya da çıkar ararim ilk gün diye bişey yok bıri opulmesini istemiyorsa zorla opturemezsin
genelde hep öyle oldu geçmişte
devamı gelir diye düşünürüm
İlkinde olmamalidir ikincide hafiften olabilir
yavaş acelen ne bu samimiyet nereden geliyor gibi laflar
Anlik öpme yapmam ilk buluşmada. Karsi tarafta isterse neden olmasin
Hoop noluyor derim bi. Sonra da yol veririm
İlk buluşma da bence yanlış olur...
Uzaklaşırım ilk buluşmada olması saçma
O dudak bölgesini tırnaklarımla yırtarım
Birazda burdan öp derdim dkdkd
Valla ben memnun olurum 😂😂😂
ben de onu öperim