Konuştuğum çocuk benden özür bekledi ne yapmalıyım?

1 buçuk Aydır konuştuğum bi çocuk vardı. Çocuk benim için çabalıyordu ediyordu bütün triplerimi çekiyordu. Sonra ben konuşmayı kesmek istedim bitirdim tamam diyip yoluna baktı. 2 gün sürdü ve biz tekrar konuşup devam etmeye karar verdik. Ama çocuk eskisi Gibi değil. Bugün kız arkadaşıma gittim oturmaya. O sırada o aradı. telefonda konuşurken çocuktan arkadaşım diye bahsettim. Ve bana bin kere trip attı. Kız arkadaşıma konuştuğum cocuk dedim. Arkadasimin çalıştığı yere uğradık iki gün önce orada da arkadaşım dedim çocuk için. Sonra çocuğa anlattım konuştuğum kişi bu dedim dememe rağmen benimle kavga etti. Benden özür dileyeceksin ben kırıldım bundan sonra ben de senin gibi Davranacağım diyor. Sen bana adım atarsan ben de atacağım diyor. Ne istiyorsun dedim ayrılmak istemiyorum sen bunu duymak istiyorsun diyor. Bunu unutmayacağım düşünüp benim haklı olduğumu anlayacaksın bana söyleyeceksin diyor. Şimdi benden adım bekliyor ama arkadaşlar ben ona Yalvaramam. Adım beklemesi kırılması haklı ama ben ona bu şekilde gitsem bu sefer cepte muamelesi görmek istemiyorum. Böyle yola getirdim demesin istiyorum. Ama adım atmazsam da kendi kendime ilişkiyi bitiren taraf olacağım gibi düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
Konuştuğum çocuk benden özür bekledi ne yapmalıyım?