Altına işediğim çocuktan özür dilemeli miyim peki Ne diyeceğim 🤣🤣🤣 seni işettiğim için özür dilerim mi diyeceğim?

geçen gün sormuştum Biz bunla 2 yıldır aynı sınıftayız lise sona gidiyoruz işte sınıfta şakalaşıp ediyorduk falan geçen hafta bizim evin üstüne taşındılar tam bu apartmana giriyordu Ben de çıkmak üzereydim baktım merdivenlerden koşarak geliyor geliyor kenara saklandım bboohh diye önüne çıktım hayır Çığlık falan da atmadı sjsj kızım ne yaptın ya dedi sadece bir baktım pantolonunu önü ıslanmış gülmekten yerlere yattım konuşamadım zaten o da suratını astı çıktı gitti hem kızgın hem üzgün hem de utanmış gibiydi üç gündür okula gelmiyo illaki gelecek bu konu hakkında ona Ne söylemeliyim ya da bir şey söylemesem mi

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de okula gelmedi ya çocuk kaç gündür okula gelmiyor dediğim gibi üst katta oturuyorlar çıkıp bir kapıyı çalsam mı
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada altına işediğim çocuk yazmışım pardon altına işettiğim çocuk olacaktı 🤣🤣🤣
Altına işediğim çocuktan özür dilemeli miyim peki Ne diyeceğim 🤣🤣🤣 seni işettiğim için özür dilerim mi diyeceğim?