Arkadasim hoslandigim cocuktan hoslaniyormus onlara fal bakmami istedi ne yapmaliyim?

merhaba oncelikle fal bakmak zorunda kaldim ama zaten aralarında bir sey olmayacagi cikti bu arkadasmla cok yakin degiliz sadece birbirimizi taniyoruz bir gun bana geldi sen fal bakiyomussun ben bu cocuktan hoşlanıyorum bize de bakar misin dedi bakmak zorunda kaldgm icin baktim cocukla yakinlar ama gerçekten cocuk onu arkadasi gibi görüyor maalesef cocuk benimle hic yakın değil ne arkadasi ne de herhangi bir sey olarak bile beni gormuyo bi kac kere yakin olmaya calistim ama bi uzak duruyor konusmak istemiyo sanirim benimle arkadaslarim gazladi acilacaktim sonra bu kizin ondan hoslandgi ogrendim zaten benimle pek diyalog kurmak istemiyo artık acilamam da o kiza da ihanet edemem ama cocugu gercekten baya seviyorum bir sansimjz olsun cok isterdim bu arada kizin baska flörtleri falan var ama hem ona ihanet edemem hemde cocuk benimle arkadas bile olmuyo napicam kaldim boyle

Arkadasim hoslandigim cocuktan hoslaniyormus onlara fal bakmami istedi ne yapmaliyim?