Kız arkadaşımla ayrılalı 2 haftayı geçti. Ben onun beni aldattığını düşünüyordum ve birkaç yalanını ortaya çıkardım. O da önce inkar etti bir şeyler gizlediğini sonra bazılarını açıkladı. Ben o erkek kim dediğimde ise bana cevap vermemişti ama benim bilmediğim bir şeyler olduğunu söylüyordu. Sonra şiddetli bağırışmalarla ayrıldık.
Dün aradı ve benden yaptığı her şey için özür diledi. Sonra ben de artık bir öneminin kalmadığını söyledim. Ne yani bitiriyor musun dedi? Ben de her şeyi anlatmaya karar verene kadar arama beni dedim. O da tamam anlatacağım ama yüzyüze dedi. Ben de iyi dedim. Bu gizlediği şeyin içine en yakın arkadaşı falan da dahildi. Bilmiyorum ne yapmaya çalıştılar. Bana bir de yalanlar yalanların içine karıştı ve bir şey açıklayamadığı için bana o sırada bir şey açıklayamadığını ama hepsini izah edeceğini açıkladı.
Sizce durum ne olur? Ne yapmalıyımdır?
Dün aradı ve benden yaptığı her şey için özür diledi. Sonra ben de artık bir öneminin kalmadığını söyledim. Ne yani bitiriyor musun dedi? Ben de her şeyi anlatmaya karar verene kadar arama beni dedim. O da tamam anlatacağım ama yüzyüze dedi. Ben de iyi dedim. Bu gizlediği şeyin içine en yakın arkadaşı falan da dahildi. Bilmiyorum ne yapmaya çalıştılar. Bana bir de yalanlar yalanların içine karıştı ve bir şey açıklayamadığı için bana o sırada bir şey açıklayamadığını ama hepsini izah edeceğini açıkladı.
Sizce durum ne olur? Ne yapmalıyımdır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer