Bende dilemedim çünkü beni kandırdı hoşlandığını çocukla mesjlastigini hissettim iftira attın dedi oda bana kaşar son dedi dilemedim sizce haklimiyom
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiçbir şey anlamadım sorudan.
Off
Hoşlandığını çocuğa mesaj attığını düşünüyorum çocuğa istek attım sadece kız arkadim vardı takip eden daha önce ondan bahsetmiştim mesaj attı konuştuk dedi sonrada yalanladı özür bekliyo bana kaşar dedi affetmelimiyim
Bana kaşar dedi affetmeli miyim sence bu mantıklı bir cümle mi iyi oku anla kararını ver
Bunlar ne basit dertler ya :) barışın. Kavgadan kimseye fayda gelmez.
Barışmak istedi zaten ama güvenmiyorum artık ona
O zaman barışma canım, güven her şeydir.
@YasinTR kaşar dedi hastasın dedi daha. Bir sürü şey çalıştığım yere gelecek selamlasmiucazmi dedi yalakalık yaptı bana
Evet yazdığını tahmin ediyorum. be sırf bnmle ise girebilmek için çalıştığım yere gelmek için yazdi
Kaşar demesi ağır olmuş öyle insanlardan uzak dur boş ver salla gitsin varlığı olsa ne yazar olmasa ne başka arkadaş mı kalmadı memlekette insanları tanı işte
@YasinTR yıllanmış kaşar dedi bana için kirlenmiş dedi bana.
Oda bana orisbu dedin diyo benona öyle bişey demedim kendisi dedi kendine
boş ver gitsin ağır olmuş kimsenin kimseye hakaret etmesine hakkı yok öyle insanları hayatında barındırma
@YasinTR diyoki kasrsin dedi içindekileri resmen hepsini küstü bana gerçek düşünceleri bunlarmis her Ekrem kimseye güvenmek zor artık 1 yıllık arkadaşımdı o herşeyimi anlatıyorum oysa ihanet etti bana sevdiğin çocuk sana yüz vermedi diye bana yazdı dedi sonrada yalanladı
Birdesey heppara için yazdı bana paraya ve güzelliğe önem veren birisi gerçek hislerini öğrendiğim iyi oldu
Çalıştığın yerlerde hatta hangi mekanda olursan ol sen iyisindir belki ama bu tarz kavgaları yaşayabilirsin insanların psikolojik sorunları olabilir fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler insanlarla fazla diyalog içerisinde olmamak lazım şu zamanda arkadaş edinirsin fakat dost bulamazsın insanlar bu hale geldi artık kimsenin kimseye güveni kalmadı o yüzden mesela biri arkadaşım olmuş olmamış umrumda olmaz insanlarla boş diyaloğa tartışmaya girmem gerekte yok iş yerindeysen de işini yap insanlarla işle alakalı muhabbetin olsun onun haricinde durduk yere olay patlıyorsa karşı tarafın psikolojik sorunları varsa uzak gitmekten başka çaren yok bunlar sudan sebepten konular işte
@YasinTR hayır bu arkadaşım önceki çalıştığım yerde arkads olduk ben yeniniryere girdim ise ona anlatmıştım önceden yanıma gelcekti çalışmak için ama şimdi aramız kötü oldu gelirse napa * bilmem duruma göre
Bu arkadaşım bir yıllık arkadaşım başka şehirde yaşıyor şu an başka yerde para için gelecek sadece ya da bask anisey icin
Tek tavsiyem insanları iyi tanı burada ben veya başları tavsiye veriyor da kalbinle mantığını bir arada tutarak kararını ver sana zararı olabilecek insanları da hayatından çıkar ben öyle yapıyorum
@YasinTR teşekkür ederim. nana dedikleri gerçekten kötüydü daha önce de bana malmoisn diyordu sürekli alttan alıyodum hep
Üzülme boş ver takma kafana zamanla biter unutulur geçmiş geçmişte kalır her doğan güneş yeni bir sayfan olsun her güne yeni umutlarla yeni adımlarla başla eskiyi sil
@YasinTR bide bana dedi ki yeni arkadaşım oldu orada onu bulduğum için beni sildim dedi ben onu silmedim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!