sevgilim bana bütün kız arkadaşlarımla konuşmayı yasakladı zaten erkek arkadaşım yok. iki tane 5 yıllık arkadaşım var sadece bir tanesiyle konuşmama izin verdi. diğer izin vermediği 5 yıllık arkadaşımın kaynanası beni bir olay için aradı arkadaşıyım diye ve sevgilim bu yüzden izin verdiği arkadaşımla da konuşmamı yasakladı! ÇOK SAÇMA GELİYOR ama onu herkesten çok seviyorum ailemle bile irtibatımı keserim yani, oda farkında biliyorum. neyse işte arıyorum açmıyor sonra açsın diye senin hakkında önemli bişey oldu dedim neyse aradım açtı öyle yazdığım için. sonra dedi ki bir daha kimseyle konuşmayacaksın ben yatıyorum vs bende bende yatıyorum seni seviyorum aşkım iyi geceler dedim iyi geceler dedi bende seni seviyorum dedim dedim oda bende dedi sende ne dedim biri mi var yanında dedim hayır yok kapat telefonu dedi neyse sonra böyle bir mesaj atmış gerçekten ne için özür dileyeceğim? arkadaşımın kaynanası beni aradı ve açtım diye mi? YAŞLI KADINA KONUŞAMAM MI DESEYDİM Kİ ARKADAŞLR KONU ÇOK ÖNEMLİ HAYATİ BİR MESELEYDİ tabi bu onu ilgilendirmiyor. onun için hep çok fedakarlık yaptım ve bugün gerçekten aramız çok iyiydi sonra bi konuda iddiaya girecektik telefonda dedi ki iyide ben senden ne isteyeceğim ki istediğim herşeyi yapıyorsun zaten” bende dedim ki haklısın ben yanlış yapıyorum heyecanı kalmıyor değil mi benden sıkılıyorsun dedim bana bağırdı telefonu kapat git düşün yanlış yapıyormuşsun ya dedi eğer öyleyse beni arama dedi iki saat gönlünü almaya çalıştım...
Arkadaşlar sevgilim benden arkadaşımla konuştum diye özür bekliyor nasıl bir özür dileyeceğim?
bak üzüleceğimin ileride pişman olacağımın çok farkındayım ama o benim elini tutup dudağını öptüğüm ilk insan ondan ayrılamıyorım 2 yıl sonra kavuştum..
bak canm bende srnn yaşadıklarını yasadim heryeyime karisti ben izin verdim tabi kimseyle konuşma benle konus benle ilgilen kiz arkadad bulusma benle bulus derdi 2 yil katlandım sonra ayrildik ama uzulen ben oldim yani drmem oki tavfini koy uzulme sonra
böyle yazacak kadar cesaretli değilim akciğerlerim gibi bişey 2 yıl peşinden koştum.. bir yıldır düzgün aramız ilk defa beni ted etmedi kaybedemem o benim akciğerlerim gibi bişey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ya ne kadar sacma diycek birsey bulamadim sen bunun icin bundan ozur diliyorsan hayatini maffeder senin o dahs
bak üzüleceğimin ileride pişman olacağımın çok farkındayım ama o benim elini tutup dudağını öptüğüm ilk insan ondan ayrılamıyorım 2 yıl sonra kavuştum..
uzelecegini bile bile bu yola girme sana bukadar karisma hakki yok ve sen ogur dilixcek hata yapmamisin
bak canm bende srnn yaşadıklarını yasadim heryeyime karisti ben izin verdim tabi kimseyle konuşma benle konus benle ilgilen kiz arkadad bulusma benle bulus derdi 2 yil katlandım sonra ayrildik ama uzulen ben oldim yani drmem oki tavfini koy uzulme sonra
vazgeçebildin mi yani
evet vazdectim vazgecirdi beni kisitlayarak sogudum ondan cunku bir yere kadar dayandim sonra gitmedi bende
Özür dilerim kendimden senin gibi bir m4l la olduğum için sen kimsin hayatıma bu kadar müdahale ediyosun s. git çok güzel olur mesela
böyle yazacak kadar cesaretli değilim akciğerlerim gibi bişey 2 yıl peşinden koştum.. bir yıldır düzgün aramız ilk defa beni ted etmedi kaybedemem o benim akciğerlerim gibi bişey
Sen akciğerim gibi birşey diyosun ama bu akciğerindeki kanser gibi birşey seni bitiriyor
Cidden böyle ilişkiler var mı ya aman allah korusun
Sonra domatese, patatese niye zam geldi..
Bu nasıl saçma bir ilişki ya
Bu adamlar ne yapıyor size yaaa skakakakak
Yaş yanlış herhalde senin çocukça konuşma da
19 yaşındayım o 22
Dalga mı geçiyorsun
hayır
O özür beklerken şutla
yapamam ki güzelim vazgeçilmezim o benim
Oyuncağı etmiş seni
Sen bilirsin ama bu kadar hayatına müdahale etmesine izin verme
Ayrıl geç a k ne özrü