İnsan biraz yorumda güzel sohbet ediyor ilerliyor ama böyle tkp et özele geçelim dediğin an duruyor düşünüyor gelmiyor benim anlamadığım zaten yorumda herşeyi konuştuk ettik oraya gelince değişecek ne olacak yorum da herşeyi konuştuk ettik orada da konuşacağız tuhaf kafaları var şey kafası Arap kafası bu işte bu özelden kimseye konuşmadım kimseyi tkp etmedim kafası bak temiz namusluluyum hgahaha çok komikler abi ya allahım yarabbim senin foton yok ismin cismin yok ula kaç kişiyle konuştuğu ne yaptığı kim nerde bilecek hiç bir şeyin belli değil nedir bu Arap kafası Türk Kızı bilmiyorum hem egoist hem Orta Doğu kafası olmuyor anlaşamıyorum pek
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Umarım kız arkadaşınız bu zihniyette olmaz. Oo zaten kim bilecek kim ile konuştuğumu diye bir sürü kişi ile konuşan birisi olur.
Sorunuzun tamamıni okudum önyargı kokuyor.
Kapalıı mısınız
Hayır değilim.
Sizin hiç sevgiliniz olmamış bu yaşa kadar belli
Bir yıldır hayatımda birisi var
İnanayım mı. d yaşın büyük sanırım evli misin
32 yaşındayım ve evli değilim. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz
Anladım bende 30 Tamam sevgiliniz mi var var ise sizi kısıtlıyor mu baskı veriyor mu
Hayır kisitlamiyor. Hatta ben ona göre kendimi daha fazla kisitliyorum.
Orası belli :D her yönden mi muhafazakar mı takılıyorsun ondan
Muhafazar demeyelim de sınırları olan birisiyim daha doğru bir ifade
Karşıya güvenmiyor musunuz bir yıldır diyorsunuz bu bir yıl içinde kendini ona tabulaman doğru peki bu muhafazakarlıktır ya da karşıya güvenin yoktur ya da kendine
Hayatımda olan insana güvenim tam. O da bunun farkında. Önceki ilişkilerinde zaten her şeyi yaşamış ve anlayışlı.
Ozelimi bu kadar konuşmam bile gereksiz ve yersiz. Size iyi geceler.
Bak ben hiç bi saygısız yapmadım sana kzbanlığın tuttu ben sadece sizi dinliyip anlamaya çalışıyorum halka konuşamıyorsanız sorumu beğenip konuşalım size sarkıntılık edece kkadar yoklukta değilim rahat olun benim sevgilim oldu hiçte abaza kişilere benzemem sorumu beğeninn fazla abartmayın aldatmaya girmezz sonuçta konuşuyoruz
Saygısızlık yaptiginizi söylemedim, ima dahi etmedim. Sarkıntılık edeceğinizi düşünmedim. Fotoğrafım yok, ismim cinsim belli değil, beni tanımıyorsunuz bile neden farklı bir şey düşüneyim. Size göre aldatmaya girmeyelim normalde de gitmeyebilir. Ama istemiyorum.
Evet Arap kafası yaşayan birisin bir sene biriyle çıkmışsın ona karşı mesefeliymişsin pekte şaşırmadım banim özele mi geleceksiniz hahahahahaha böyle olmanızda sizinle çıkana Allah yardım etsin bir sene adamı çürütmüşsün
Bu konuda haklılık payiniz var. Beni sevdiği ve değer verdiği için hiç bu konuda ısrarcı olmadı. Düşüncesini söylemekle yetindi ve zorlandığıni biliyorum.
Arap kafası çok sığ bir düşünce yapisinda olduğunuzu gösteriyor. Bence biraz saygılı olmalisiniz
Çok fazla 1 sene ya senin arkadaşın mı o sevdiğin o anlamadım bi karar ver kendinden hep ödün vermiş buda enayilik gibi siz onun için bir şey etmiyorsunuz bi şey katmıyorsunuz bu aşk değil ki ona dokunmak sevmek her şey yaşamak o halde siz neden sevgilisiniz ki uzak mesefeli mi bu
Sığı düşünce ise neden o kafadasın
Genelde gizliden yazanlar mi böyle diyor
Genel olarak evet sen bu tür Kadınlar hakkında ne düşünüyorsun
Her şey konuşulduğu için özele çok gerek kalmıyor. Gizliden yazan biri kolay kolay kendini açmaz zaten
her şey konuşulmuyor ki bir gerek kalmasın neden açmaz çok mu yıkık öz güvensiz
Bu dediğine göre sen de yıkık özgüvensizsin. Bununla onu bağdaştırman mantıklı değil
Sen dinci misin bilader
Boş yapmayı seven birisin belli ki. Özelden konuşma isteği uyandırmamışsın burada kızlara sallıyorsun
Dostum boş yapmıyorum din kafası var diyorum anlamıyorsun Erkeklere konuşmayı sevmiyorlar uzaklar azcık mantık uyandırmaya alakası yok Kız kaçıyor Erkekten yanağından öpim
Ben kendi adıma konuşayım. burada yorumlarda sohbet edip özelden devam ettiğim kişiler oldu. Hala da konuşmaya devam ettiğim kişiler var. Gizli ya da açık yorum fark etmez. Ama herkesle de o şekilde olmuyor sonuçta. Yorumlarda konuşuyorsun bitiyor bir şekilde, özele geçince sürekli konuşacakmışsın hissi oluyor ama muhabbet sarmazsa da hoş olmuyor. ya da gizliden özel bir şey yazdıysam kendimi belli etmeyi çoğu zaman istemiyorum
Seni bilemem ama ben burada o kadar takılıyorum yorumda çok uzun süre konuşmadım özelini anlatan yok halka açık konuşamıyorlar konuşmak isteyen de sen demeden gelmiyor ya da kararsız kalıp öylece bırakıp gidiyor kesiyor sohbeti sen biri ile diyelim ki bugün konuştunm ertesi gün konuşmak içinden gelmiyor sıkılıyorsun
Olabilir işte kişisel tercih. Dediğin gibi özgüvensiz kişiler de olabilir ama bunu genele yaymak doğru gelmedi bana
Evet ben çabuk sıkılan biriyim birde konuştukça tanıyorum, bazen ters gelen kişiler de olabiliyor ama sıkılmadan aylarca konuştuğum kişiler de var
Geneli böyle kadınların ben bir şey diyemem demek ki farklı kişiler tanımak farklı kişilere tanışmak istiyorsunuz aynı kişi o eski heyecan tat vermiyor belki her şey bitiyor zannetmiyorum aylarca konultuğun kişi olduğunu o kişi ilgini çekmesi lazım tipini beğenmen lazım yoksa başka türlü anlık konuşursun sonra sıkılırsın yaş kaçtı bu arada
Yani ilgimi çeken, muhabbeti saran biriyle konuşmak isterim zaten. Onlar olduğu için farklı kişilere çok açık değilim, nadiren oluyor. 29 yaşındayım, sen?
Tamam tipini beğenmezsen yetersiz kalır sarması tipini görürsün soğursun farklı kişilere açılman doğal olacak başka kişilerle tanışmak tanımak görmek ister insan doğasında var onu kötülemiyorum biz insanız sıkabiliriz ne güzel bende 30 yaşıma yakınsın buda güzel siz olguncu musunuz yoksa çıtırcı mı hangisileri size yakın olur o önemli
Arkadaşlıkta tip çok önemli değil ya. Ondan soğumam diye düşünüyorum. Fark etmiyor, her yaş grubuyla anlaşırım ama kendimden büyüklerle daha iyiyim sanırım. Küçüklerin ergence tavırları oluyor hoşuma gitmiyor o tarz şeyler
Onu bilemem tipe göre konuşan Kız oluyor ama yok diyorlar seni görünce işin renki değişiyor :D ne gibi ergence tavırlar mesela hangi yaş aralığı
Ya mesela en ufak şeyde ısrar ediyorlar, ha bire yazayım istiyorlar. Gerçi değişiyor benden büyük olanlar da yapıyor bazen
Her yaşta öyledir fark etmiyor sanırım ama ısrarcı yaşlar daha 14 yaştan başlıyıor öyle gider çok kanları kaynıyor yerinde duramıyorlar libido etkisi ergenlik çağı derken hızlı yaşarlar olgun insan ısrar eder ergenler kadar değil siz yaşlılarla anlaşır mısınız
Sohbet ederim bi yere kadar
Çok ton ton tatlı oluyorlar
Evet kzbanlığınız da tuttu anladım
Ne alaka
Ne bileyim sohbeti bitirelim dedin
O anlamda yazmadım ama yazabilirdim de. Konuşmak istemeyince hemen olumsuz şeyler söylemekte üstünüze yok
😂😂 Ama burada ki Kadınlar çok ters cins konuşuyor beni anla
Sen de çok farklı değilsin
Senin karşına cins bi ton çıksa sende öyle olurdun eminim ki burada çok uyuzla karşılaştım
Siz şişman mısınız yoksa zayıf mı
Çıkmamış olabilir mi sence. Saçma sapan bir sürü insan var
O halde anlamnız lazım dengesiz çok hele sanalda siz daha çok yaşlıları tücrübeli akl başında görür müsünüz Erkekleri 70 80 civarı