AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hislerimiz çok kuvvetli bişeyden şüphe duyduysak yüzde yüz altından bişey çıkıyor
Cidden öyle
Gereksiz detaylara takılmak, duygu yoğunluğunda bir çok şeyin olduğundan daha büyük gözükmesi gibi gibi
Bn böyleyim
Bazı yüklerden kurtulmak gerekiyor sanırım. Sağlık sorunları, saç beyazlamasi gibi sorunlar bırakmaz peşini.
Nasil
@Kirginimcokk0 Daha mantık odaklı olarak. Bir kadın için ne kadar mümkün bilmiyorum ama inanılmaz rahatlık. Bir şey öyleyse öyledir. Ötesi, berisi yok. Olduğu gibi kabullenmek.
Iste bu yüzden evlenip dengelemek lazım onu bor erkrkle
@Kirginimcokk0 bu ihtiyacı anlıyorum. Umarım dengin birisi çıkar karşına. Lakin kendinden başka birinden medet ummak, bir noktada güzel olsa da temelde yanlış bana göre. Gece gece kafa ütülemeyim. İyi geceler diliyorum.
Kafa utulemedinz inşallah ben de bekliyorum az yok oyle biri
Birşeyleri erkeğin kendiliğinden anlamasını bekledikleri için ve erkek anlamadığı için kadinin davranislari garip gelir
Kadınların garip olduğunu düşünmüyorum
İyiymiş:)
🙂
Onu bunu bilmem ama yaradılışta bile kadına güvenmemek gerektiğini belirten bir şey var
Bence bu karakter meselesi
Hayır net her kadın böyledir hele ki günümüzde İslami yobazlık olarak gören kadınlar iki kat güvensizdie
Erkeklere de guvenilmiyor evet seni seviyormuş gibi gösteriyor ama aslında seni kullanabiliyor da yani ayrıntılara girmeye gerek var mı?
O da kadın yüzünden dürüst erkek sevmiyor
Her şey kadının suçu değil ne alakası var valla erkekler de p. i. cl.. ik yapıyor
Erkeklerden şerefsiz çok
Cennetten kovulma sebebimiz bile kadın sen ne diyon ya bence iki defa düşün kanka bu arada kızmıyorum konuşuyoruz sadece.
Sana şu bilgiyi vereyim erkeklerin 7 aklı 1 nefsi var kadınların da 1 aklı 7 nefsi var ama kadınlar 1 aklı ile 7 nefsine hakim olabiliyorken erkekte bu pek geçerli değil ve erkekler bile kadınını erkekler bozuk olduğu için koruyor düşün yani hem cinsinden koruyor
Doğru bu sözüne katılıyorum ve her zaman da söylerim haklısın bu sözünde ama kadınin şerrinden korunurum diye ayet bile var bence aç araştır
@Kirginimcokk0 ben yok demiyorum ki var tabii
Ayeti tam olarak belirtir misin hangi sure
Ha bu arada kadının serrini çeken çok az erkek var kadınlar hep erkeğin kahrını çekiyor bir adamin kendi karısını aldattığını gördüm yani diyecek bir şeyim yok enazindan biz kadınlar bu kadar basit değiliz kusura bakma ama yani illa dedirtiyorsun
O bile kadınlarin yüzünden aldatmak bile kadınların yüzünden bak gerçekten Allah bize dil vermiş ve oku demiş şayet objektif bakmazsak olaylara bunun hesabını öderiz Allah'a karşı
Kadının yüzünden değil erkeğin abazaligindan igrencliginden senin gibi erkeğin aldatmasıni normal gören insanlardan nefret ediyorum cehennemin dibine kadar yolunuz var okey yazma bir daha
Allah seni ıslah etsin hayırlı geceler iyi sahurlar
Allah sana da akıl fikir versin iyi sahurlar
Dogru diyor erkeğin aldatması mesrulastirilamaz
Ben meşrulaştırmak için demedim onu