Kadınlar neden bu kadar garip olmak zorunda?

özellikle türkiyede kadınların ne istediğini nasıl erkeklerden hoşlandığını anlamak çok zor. bir videoda kadınlar şöyle erkeklerden hoşlanır denilirken diğer videolarda bunun tam tersi söyleniyor. artık bu tarz videolar izlemeyi bıraktım bile. hatta karı kız işlerini bıraktım diyebilirim. çünkü o kadar çok soğudum ki karşı cinsimden gerçekten bu dünyaya yeni nesil kızlar boşu boşuna gelmiş. herşey erkeklerden bekleniyor artık. ve bence beyler bu boş işlerle sizde uğraşmayın. serseri erkek seviyorum derler ama çoğuda serseri istemez göbekli erkek istiyorum derler sonra diğerleri göbekten nefret ediyorum der. uzun saçlı istiyoruz derler sonra diğerleri uzun saç itici der. ve dahası aklıma gelmeyen binlerce şey. neden erkeklerin bu kadar çok detaya dikkat etmesi gerekirken bu hayatta kadınların yan gelip yatması bekleniyor? gerçekten çok yoruldum artık bu karı kız işlerinden. o kadar boş ki. yabancı ülkelerdeki kızlar yemin ediyorum daha iyi. kaçın kurtarın kendinizi beyler. neymiş kızgın bakış atan erkeklerden hoşlanırlarmış. ya kardeşim ben kaşlarımı çatık yapamıyorum her saniyede çatık olamaz dimi imkansız bu. resmen dünya şampiyonu bir erkek olmanız bekleniyor bu ülkede. erkek şöyle olacak böyle olacak kendilerine tavsiye verincede mangalda kül bırakmazlar..
Kadınlar neden bu kadar garip olmak zorunda?