İçin. Sessiz bi yerde yiyelim dedim cafe olmasın dedim. O da istersen bize gel dedi.
İkinci buluşma da eve çağırmak? Bitirmeli miyim çocuk normalde başını dersten kaldırmayan dr bir de nasıl bunu diyebilir bana.
İçin. Sessiz bi yerde yiyelim dedim cafe olmasın dedim. O da istersen bize gel dedi.
İkinci buluşma da eve çağırmak? Bitirmeli miyim çocuk normalde başını dersten kaldırmayan dr bir de nasıl bunu diyebilir bana.
Cevap
2Cevap
Çocuğa sessiz sakin demişsin aklına gelen yeri söylemiş. “Evime gel lan” dememiş ki. Evin olmaz de geç, sadece bir fikir belirtmiş.
Ama bir erkek sevdiği kızı eve çağırır mı ki? Ne kadar etik bu? Sevmemiş demek beni takılmalık bakmış
Biraz fazla karamsar düşünüyorsun bence. Sadece bir fikir bu. Seni zorlamamış, tehdit yok ortada. Eve çağırmak da yanlış bir şey değil, zihniyeti kötü insanlar bu şekilde algı yaratıyor sadece. Efendi biri diyen sensin. İstemiyorum deyip geç başka yer ayarlayın kafana takma o kadar.
Evet zorlamadı fikir verdi yok deyince dışarda yiyelim dedi ama ne bilim eve çağırmak yani hoş mu ki çocuk bir de doktor dersten başı kalkmıyor hiç öyle yaklaşmadı bu zamana kadar bana. Bi anda böyle deyince doğal olarak her şeyi yalan mı dedim içimde😔
Çocukla konuştum bana dedıkı annem ve kız kardeşim de evde onlarla da tanış istedim dedi.
Gidebilirsin bi problem olmaz
Şaka mısınız abi
Arkadaşım sadece fikir olarak söylemiş, öyle kötü biri değil bahsettiğin kadarıyla eve gel demekte illa bir art niyet aranmamalı, gitmek istemiyorsan hayır şu an uygun bulmuyorum de, karışıklı diyolog içinde bulunan sizsiniz, benim de evime misafirim geliyor, gerek kahvaltıya ve ya bi iki kadeh bişey içmeye, ilk görüşmede gelen de oldu yemedik kızı yani saldırmadık oturduk sohbetimizi ettik saati gelince kalktılar gittiler olay bu
Tamm zaten yok deyince dışarda yiyelim o zaman dedi. Ama anlatmak istediğim şu ki çocuk doktor görüyorum sürekli anlık atıyor bana ders başında ve hiç bana böyle bir yaklaşımı olmadı ilk buluşma da bile. Ama birden bu şekilde eve çağırması şok etti beni acaba şu ana kadar olan her şey yalan mı dedirtti😔
Boşa kuruntu yapıyorsun yapma derim
Sana masum mu geldi peki? Bir erkek olarak dürüst ol lütfen?
Evet
Çocukla konuştum bana dedıkı annem ve kız kardeşim de evde onlarla da tanış istedim dedi.
Kendi kendine kurduğun kurguya değdimi şu an onu söyle, birkez daha anlıyoruz ki lafın devamı dinlenmeden yine önyargı ile konuşulmuş
Rezil ettim kendimi napıcam çocuk şok oldu
Anlatıcaksın böyle böyle sandım diye özür dileyeceksin yalan söylesen arkası gelir zaten belli edersin dediğimi yap belki daha da hoşuna gider
Yanlış anlamışım keşke böyle deseydın dedim özür diledim hala da mesajıma bakmadı öf Allahım
ya sessiz yer işte
Şaka mısın
İyi de insan gerçekten sevse eve çağırır mı ya? Mesela sen de bir erkeksin sana soruyorum bir kıza hislerin varsa ciddi düşünsen bu şekilde evine çağırır mısın?
Etmedim zaten dışarda yiyelim dedi o da. Ama ne bilim çocuk hiç bu zamana kadar bana öyle yaklaşmadı bir anda böyle söyleyince her şeyi yalan mı dedim kendi kendime😔
Bitirmeyeyim mi yani
Rezil ettim kendimi napıcam çocuk şok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, çok ilginç bir durum 🤔. Belki niyeti gerçekten sadece seninle vakit geçirmek ve senin yaptığın pastayı yemektir ama yine de dikkatli ol. İkinci buluşmada eve çağırmak biraz erken olabilir, bu yüzden sınırlarını korumakta fayda var. Ona dürüstçe duygularını ve endişelerini iletmelisin. Güven her şeyden önce gelir 💞. Kendine güven ve rahat hissetmediğin bir şeyi yapma 🌸.