Güncellemeler
+1 yıl
Sorum silinsin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum silinsin
Önceden kurabiye vermiştim onun çalışanına onu yemişti. Hala bana uzun uzun bakmaya ve şakalara devam ediyo ama ona kek verdiğimde istemediğini söyledi kafam karıştı biri beni aydınlatabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Utanmıştır yani bunu sormaya bile gerek yok. :D
Utangaçliktan mi bilmiyorum ama ben ona söyledim koydum önüne yok valla ben kek sevmiyorum yemem tarzı bsy dedi ve bende ona direk tamam diyip aldım çok garip bsy oldu rezil oldum biraz da
Keşke koymadan önce sorsaymışsınız. Ayrıca koyulan bir şeye burun bükmek almamakta görgüsüzlük. Kısacası karşılıklı davranış hataları gördüm. Çok takma kafaya anlık gelişen şeyler bunlar. Sonradan iki tarafta neden öyle yaptım diyebiliyor.
Çok haklısın ona sorup cikarsaydim keşke keki onun kabul etmemesi çok üzdü beni peki sence şimdi nasıl davranmalıyım ona karşı yardımcı olur musun
Hiç bir şey olmamış gibi yap gitsin çok kasma bence , kasıpta yapabileceğin pek bişey yok gibi zaten
zaten ondan hoslanip hoşlanmadigimi da tam olarak bilmiyorum bu konularda çok iyi değilim de arkadaşlari arasında espiri konusu olmasam iyidir
Diğer davranışları sence ne anlama geliyor kafamı çok karıştıyoda
belki fazla samimi olmak istemdi ilk sefrde kirmak istemedi aldi ikinci de kibarca red etti. veya kek sevmiyor.
Kek sevmese bile kibarca alıp yemeğe de bilirdi teşekkür bile etmedi yani çok garip oldu ama hareketleri benden hoşlanıyo gibi arkadaşlarimda öyle söylediği için o kişi benim dikkatimi çekti
sende bir iki gun soguk yap bakalim ne olcak
Peki benimle konuşmak isterse nasıl davranmalıyim konuyu açıyim mi yoksa bsy yokmuş gibi mi yapiyim
ya anladigim kadariyla henuz ole pek de bir arkadas samimiyeti yok. bence biraz daha arkadasligi ilerletince ya sen o gun niye ole yaptin bole laf arsinda. ama eger cok da alindiysan de ona yani kirilmissin sonucta.
Yaa kafam o kadar karıştı ki sıcak soğuk yapma konusunu da hiç anlamam ben planlı hareket etmektense içimden geldiği gibi gibi genelde davranıp konuşurum ama bu konuda rezil olmuş düşüncesi ve kırgınlık olduğu için ne yapmam gerektiğini çözemiyorum olay daha yeni oldu onu gördüğümde sorarsa söylemek geldi aklıma ama bilmiyorum
ya zaten dogal davran yapmacik olma dogal ol. yani yapma sebebini bilmiyorsun sonucta. biraz arkadasligini ilerletince sorarsin.
şu an peki karşılaştığımız da onunla konuşmali miyim herhangi bi konuda yoksa diologa girmiyim mi yani küslük tiriplik bı durum var mı sence
Yani o kadar abartmadan bence konuş
Benim bı orta dozum yok ya çok samimi oluyorum ya da hiç olmuyorum bu konuda rezil oldum düşüncesi beni çok etkiliyo normal bı arkadaş olsa canı istemedi falan derdim ama arada bı şey var etkileşim mi denir flört değil zaten de arkadaşlarim hep söylüyo ikinizin arasında var diye benimde moralim çok bozuldu kaldım mal gibi
Ya o zaman samimi ol gene soğuk yaparsa sende soğuk yap
Peki keki reddetmesi utanilcak bı durum değil mi şey gibi olmadı mı sanki ona ilanı aşk etmişim de o reddetmis gibi hissediyorum
amaaan ne utanican be o utansin hem utanilicak bisi degil.
Ben o bana konuyla ilgili bsy diyene kadar eski samimiyetle konuşmuycam ki anlasın hatasını utanma konusunda da doğru söylüyosun ben kibarlık yapıp vermek istedim o reddetti direk biraz tuhaf biri zaten çok kibar olcak biri değil biz onunla zaten maksimum flört oluruz gerisi gelmez inşallah kafamdan utanmak gider
Belkide önceki verdiginde kıl çıktı
Yok yaa onun hakkında konuşmuştuk güzel demişlerdi ayrıca öyle bsy olsa bile alıp yemeğe bilirdi asıl konu bu direk almayi reddetmesi
büyülü kek verdiğini anlamış
Çok komiksin yaa moralim bozulmuştu güldüm saol
Flörtlesme hastalığı var demekki
Dediğin o kadar doğru ki göz kırpıyo, uzun uzun bakiyo ben yemek almaya gittim de beni orada bekletiyo sorular soruyo neden bu kadar şey yaparken red etti anlamadim
İstemsiz alışkanlık iste
Bı kez yaparsın anlarım ama beni her gördüğünde gözü üstümde oluyo telefonla konuşsa bile benimle göz temasi kuruyo sigara içerken de öyle
Sen onu takip ediyorsun demektir bu yani senin ilgin var onda flortlesme hastaligina kapılmissin
O yaptığı için benimde dikkatimi çekiyo tabi ilgimi çekmese zaten kek falan vermem de yaptığı şeyle çok utandim
İyi. hayirlisi olsun
Neye hayırlı olsun abii
Belki canı istemedi
Kibarca alsa daha iyi olurdu bence ben zaten utangaç biriyimdir ve bunu unutamiycam