Kocam benden kek istemişti acıkıyorum diye. İşine ben de gittim, gidince kızın biri teşekkür etti. Sinirlenmekte haksız mıyım?

Bana senin yaptığın kekini tarifi versene yapıyım işte acıkıyorum demişti, ben de birlikte yapalım dedim ama ben yaptım aslında neyse sonraki gün iş yerine oradakilerle tanışmaya gitmiştim ben de. Keki de götürdüm. Çalıştığı kızlardan biri keki görünce eşime çok teşekkürrr ederimmm dedi. Çaktırmamaya çalıştım cinlerim tepeme çıktı. Şimdi bunun konusunu açmak istiyorum, eşime ciddi anlamda soğukluk oluştu içimde. Zaten sürekli o kızla çalışmak zorunda, iştrn bahset diyince sürekli ondan bahsediyor. Geçen de şöyle yaptı güldük, böyle yaptı güldük. Bir kere de eşime zor bir durumdayken yardım etmiş, o da sürekli çok büyük iyiliği dokundu diyor. Ben onu çok az görürken birlikte çok az vakit geçirirken böyle yapması içimde soğukluk oluşturdu. Biz evleneli daha 6 ay bile olmadı. Güzel bir kadınım, ona da herkes eşin ne kadar güzel derler, bakımlıyım ama zerre kadar kıymetimi bilmiyormuş gibi geliyor. Ne demek başka kadın için kek yapmak?

Kocam benden kek istemişti acıkıyorum diye. İşine ben de gittim, gidince kızın biri teşekkür etti. Sinirlenmekte haksız mıyım?