bazen ilgi gösteriyor gibi ama bu hitaptan sonra artık ümidimi kesiyim mi?
Cevabın nedir?
+1 yılösaşfalşkşldkalşskdşlakda ya sana o gözle baksa bile müdür diye hitap eden birinden hayırmı bekliyorsun hala ajhjahjaegadsadaw
01 Yorumla
Soran+1 yılniye hayır gelmez mi?
En İyi Cevaplar
müdürmi ha ha ha ha çok orjinal olmuş ya :)
neyse samimiyetinden demiştir ama çok orjinal olmuş :)11 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşa bağlamış olmasın? :)
eskiden nişanlım sevgili felan değilken koçum felan diodu bna bunlar normal şeyler. belkide yakınlaşma tarzı o olabilir
119 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi yaaaaaa bunu duyduğuma sevinim :) çaktırmamak için filan yapıyo olabilir mi?
Soran+1 yılboş yere umutlanmak da istemiyorum acaba arkadaşlık sınırları içinde kalalım filan diye demiş olabilir mi?
Soran+1 yılçok güzel diyosun ama tamamen kaybetmekten korkuyorum böyleyse en azından bir umut ışığı var :(
Soran+1 yılya tamamen kaçarsa? bazen güzel şeyler filan söylüyorum geri çekiliyo :((
Soran+1 yılhani flört aşaması tarzı bazı şeyler söledim çok değerlisin tarzında.. ama devamını getirmedi..
Soran+1 yılkız ne güzel ya böyle cesaretli olman:) ben daha fazlasını yapamam heralde..
Soran+1 yılyaaaa çok pis gaza geldimmm :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=9CkKuA86Mis bunu dinle ve onu hayal et ama son ses aç. sonrada seviyom seni de. ben bunu dinlerken gaza gelmiştimmm :)
Soran+1 yılyaaaa süper bişey buuu :))) çok teşekkür ederim bunu benimle paylaştığın için :)
Soran+1 yılbide şöyle bişey var gülerek demedi normal bir şekilde dedi müdür diye hani insan arkadaşına der ya eğer arkadaş maksadıylaysa sıçtım..
- +1 yıl
kız kafanı kırcam senin şimdi. açıl diyom açııllll. bişeyler yapmadan ne bekleyebilirsin ki. örnek veriyorum. evde akşama kadar yatsan önüne yemek kendiliğinden gelir mi gelmez. ee o zmn ne diycen bir umut ay belki gelir ymek kendiliğinden mi diecen? diyemezsin yapmak için uğraş veriyosun sonucu ya iyi ya da kötü çıkıyo. asıl bir şey yapmazsan umut olmaz. ama bir ihtimal sana karşılık vercek. düşünsene o ihtimali beklediğin an geliyo. gözlerin dolmazsa şerefsizim
Soran+1 yılyapıcam yapıcam tamam :)))
+1 yılKızkardesimin esi , kizkardesime kankaa diyor :) umudu kesmeli mi? :))
11 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ne sempatik bir yorum bu böyle teşekkür ederimm :):):) peki sevgili olmadan önce de böyle hitapları var mıymış :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
47Cevap
bende hoşlandığım kıza kanki dedim :D ne olmuş yani
16 Yorumla
Soran+1 yılsebep? :)
Soran+1 yılama dikkat et karşındaki kız üzülebilir senin onu kanka olarak gördüğünü düşünebilir :D
Soran+1 yılee gidişat nereye? :D
+1 yılHahahah koptum yaa. Sevdiginden demistir aynen devam sorun yok :))
12 Yorumla
Soran+1 yılsorun yok diosun? :) e bir sürü kişi de olumsuz şeyler demiş kafam karıştı iyce :(
- +1 yıl
Sorun yok dedik rahat ol biz neler. Neler gorduk sıkntı yapma :)
+1 yılbend diyordum kız arkadaşıma eskiden müdür diye komedi dükkanından kalma bişey bende bu alınmazdıda
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olsak alınmıycam:):) sorun şu ki sevgili değiliz ve ben acaba benimle arkadaş olduğunu göstermek için mi böyle hitap ediyo diye düşünüyorum..
- +1 yıl
şaşırma ya alakası yok takılmana bak sen tutulma buna
:d hey Allah 'ım valla güldüm sağol
ağız alışkanlığıdır o takma bence :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜmidini kesme komedi dükkanıı hastasıdır :D Benim sevgilimde diyor şakalaşıyoruz öylee :))
13 Yorumla
Soran+1 yılbiz sevgili değiliz ama :( arkadaş olarak mı görüyo acaba?
Cevap sahibi+1 yılBilemem ki :/ Biz arkadaşken de derdi sonra kendisi sevdiğini söyledi. İlgi gösteriyor bazen demişsin ilgileniyorsa dert etme oluruna bırak :)
Soran+1 yıloluruna bırakıcam napim artık başka çare yok :)
+1 yılHayirdir bir sorun mu var kekeeeee de sen ona bakalim bir daha mudur diyebilcek mi..
01 Yorumla
Soran+1 yılhehhe:)))
+1 yılİyi işte sıradanlıktan Müdürlüğe terfi ettirmiş seni.. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş olarak gördüğünden olmasın?
- +1 yıl
Muhtemelen..
+1 yılGönderiler için;
www.yurticikargo.com.tr00 Yorumla
+1 yılsuratına bile bakmam askerlik arkadaşımısınız belli ki arkadaş olarak görmş
01 Yorumla
Soran+1 yıloff offf :(
+1 yılYok artık :) sevdiğim çocuk müdür deyince =\ Garip olmuş cidden, fazla bir şey bekleme
00 YorumlaHaha bitmis o is. Çocuk seni baya bir fazla onemsemis :-)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılümit kesilir mi ya , elektrik kesilir, su kesilir ama ümit kesilmez. Devam müdür :)
10 Yorumla onun altında bir hoşlantı var gibi, açıl bir an evvel , madem müdürsün yetki sende atıver imzanı altına.
00 Yorumlaben bunu desem benim yaş gurubu direk öküz der :) Ümidini kesme belki ağzından kaçmıştır öküzün
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ağzından kaçmadı :(
Soran+1 yılbu kadar kötü durum? :(
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=eHAMFMhfYtc
qweqwdasdq :D:D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüdür g*t demek dıye blıyorum ben yanı arkdslar arasında.s :)
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvahlar olsun:(
+1 yılÇok terbiyesiz miş, müdür de ne demek, GENEL MÜDÜR demeliydi :)
00 Yorumla
+1 yılbenim sevdiğim bayan arkadaşlar var.samimi olduğum.ben de müdür diyorum.alınmıyorlar ama heralde. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsorun şu ben onu arkadaştan öte görüyorum. normal arkadaşım olsa güler geçerdim
- +1 yıl
mesela ben sempati duyduğum bir insana müdür derim.oda belki seni arkadaşlığın bir üst seviyesinde görüyordur.tabi kıroluğundan demiyorsa...
Soran+1 yıldediğin gibi arkadaşlığın bir üst seviyesinde görüyosa sorun yok :) ama sadece arkadaş olarak görüosa o kötü işte gülerek de demedi gayet ciddi şekilde dedi
Birkaç kere daha buna benzer tabir kullanırsa birşeyler yap kanı kaynamış olabilir ilkinde
01 Yorumla
Soran+1 yılkanı kaynamış derken? biraz açıklar mısın? :D
+1 yılMüdür mü o ne yaaa :D hacı dese bile daha iyimiş :D
00 YorumlaSon zamanlarda bu tarz kelimeler yayılmaya başladı geçenlerde beni hiç tanımayan biri is gereği telefonda yönlendirme yapıyordum moruk dedi :D
00 Yorumla
+1 yılOhohohoho :D bise olmazz :)
18 Yorumla
Soran+1 yılemin misin? :)
- +1 yıl
Belki de bir gun hatirlayip gulersiniz ama bu suanlik onun senin ona duydugun ilgiyi gostermedigini gosterir.
Soran+1 yılbazen güzel sözler söylüyorum geri adım atıyo gibi oluyo çözemedim çekindiği için mi diye..
- +1 yıl
Belki de. Ne tip seyler soyluyorsun? Daha cok onun senden hoslanmasini saglamaya calis.
Soran+1 yılben istiyorumki benim zorumla olmasın o kendi hoşlanıyosa olsun.. yoksa benim söylediğim sözlerden sonra hoşlanıcaksa sanki sahici değilmiş gibi oluyo
- +1 yıl
Soz soyleme. Kendini goster sevecan yaklas. Benim izlenimime gore erkekler ruh ikizini aramaz oyle buyuk etkilesimler bir daha dunyaya gelsem yine seninle olurum falan kolay olmuyo yani. Sevgi saygi tatlilik durustluk bakim kendin olmak.. biraz da ilgi gosterdin mi tamam. Olmadi surekli yakininda olan biri degilse belki acilabilirsin. Bu durumdan sıkılmıssan. Veya bir arkadasina soyle. Benim fikirlerim bunlar iyi sanslar dilerim :) diger yandan takinti haline getirmeni de istemem o dogru kisi olmayadabilir.
Soran+1 yılişim zor gibi çünkü kapalı bir kutu sanki çözemiyorum tam nasıl davranıcağımı :( dediklerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim:):)
- +1 yıl
Ne demek :)
Bende sıkk kullanırım..
*Kötü bir şey değil..13 Yorumla
Soran+1 yılhoşlandığın ya da beğendiğin birine de der misin? :(
Soran+1 yılböyle olumlu yorumları okuyunca umutlandım inşallah tersi bişey çıkmaz :(
kirve diyenler bile var şükret haline :D
12 Yorumla
Soran+1 yılkirve mi :D:D o da güzelmiş yaa :D
+1 yılMüdür mü? ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha seviyorum bu KS yi ya binbir türlü insanlar var ahahahahhaha
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ben de böyle gülebilseydim..
- +1 yıl
ahaha
+1 yılsamimiyetini yansıtıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılbiri hoşlandığa kıza samimiyetinden dolayı böle hitap edebilir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende ona işçi diye hitap et aranızda müdür-işçi ilişkisi olur sen ondan daha üst rütbede olmuş olursun
00 Yorumla
+1 yılkoşarak uzaklaş olaymahalinden :)
00 Yorumlabişey olmaz müdür devam et :D
00 Yorumla
+1 yılhaklısın bozulmakta ((:
00 Yorumlayanlış söylemiş. müdüre demesi lazımdı.
10 Yorumla:D:D:D:D ahahahahaha adamım yaaa müdür haaa:D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılgülüceğine yardım etsene:)
afsdagsda :)
Hacı abi, n'aber ya?00 Yorumla
+1 yılKoşarak uzaklaş yanından hemennnn
02 Yorumla
Soran+1 yılçok mu kötü? :(
- +1 yıl
Canım çokta iyi değil, adamin konuşma tarzina baksana,
...
umutsuz vaka o boşver gitsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( kesin mi?
+1 yılDua et bro dememiş :D
10 Yorumlasaana müdür diyosa onu emrine al !
00 Yorumla
+1 yılSeni arkadaşı olarak görüyo
00 Yorumla
+1 yılKafana takma qeqe gecer.. haci 2 tl n varmi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Müdür takma kafana ya düzelir :)
00 YorumlaKac klosun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılzayıfım
Gizli Üye(36-45)+1 yıleh bir zahmet hacı abla:)
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı? :(
+1 yılhaha süper marangoza götür acuk yontsun :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. hahaha amma güldüm be :DD
00 Yorumla
+1 yılHala hoşlanmadığını düşünüyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden vardın bu kanıya :)
+1 yılCeo olana kadar sabret. :)
01 Yorumlasamimi :)
10 Yorumla
+1 yılpuhahhahahahaaa :D:D:D::D:D
00 YorumlaSonuç ne oldu söyledin mi hoşlandığını
00 Yorumla
+1 yılvay terbiyesiz. ayrıl kanks
00 Yorumladoğal davranmış :)
10 Yorumla
+1 yılNe güzel direk seni müdürü yapmış işte. onu yönet
00 Yorumla:DD evet kes
00 Yorumla
+1 yıldırek ıntıhar et:))
02 Yorumla
Soran+1 yılçok mu kötü?
- +1 yıl
aynen ha Kezban demıs ha ergen demıs ha mudur demıs dıger gorusmenızde sende ona ergen de:)) asagılamalısn bırsekılde saka gıbı degıl ama gerçek
kes kes:))))
00 Yorumlamüdürmü :DDDD
00 Yorumlakıyamam :D
00 Yorumla
+1 yılkesmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerenin müdürü :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYandin sen Mudur :D
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında